Laden reviews...
11 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Several customers praised fast delivery and well-packaged items. The products are described as high quality and compact. The ordering process is generally smooth and the service is reliable. A single customer reported a delivery hiccup that was resolved quickly and professionally.
ik ben erg tevreden alles ging perfect
27 November 2022
CONSTANTIN NEAGU
Roeselare
levering was heeel snel en perfect ingepakt.
21 November 2022
Philip Verbeke
Kalmthout
Erg blij met het geleverde 10ltr vat en voldoet aan mijn verwachting.
7 November 2022
Richard
Echt
zeer goed product en snelle levering. veel toelichting en uitleg over gebruik.
31 October 2022
Loran
tilburg
Snelle levering en prima kwaliteit
20 October 2022
adri
vlissingen
vandaag besteld morgen in huis
1 September 2022
Piet
Koewacht
Na telefonisch contact over kapot onderdeel ( gratis retour) en binnen 2 dagen weer nieuw onderdeel in huis!! Super!!!
15 August 2022
wilna
Reeuwijk
Zeer tevreden met mijn nieuwe distilleerder. Ik maak hydrosol en etherische olie en deze distilleerder is daar perfect voor. Ik had graag een grotere gekocht, maar ik heb niet genoeg plantmateriaal. Het is ook een prachtig apparaat om naar te kijken.
31 July 2022
Jim
Beek (LB)
Je krijgt precies wat ze je beloven
27 July 2022
George
Goirle
Het apparaat ziet er prima uit. De levering verliep goed. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing zat omtrent het gebruik. Bijv. Schoonmaak, eerste ingebruikname.
25 July 2022
Leonie
Maarssen
Keurige overzichtelijke webwinkel. Levering was snel en de producten zijn zoals ze op de site worden getoond. Je krijgt wat je koopt. Daarna meerdere keren telefonisch advies gevraagd. Wordt snel, duidelijk en accuraat afgehandeld. Aanbevolen!
23 July 2022
Sjoerd
Urk
na het plaatsen van m'n onderstaande review met de info dat het kookplaatje het vrijwel direct liet afweten heeft Drankstoken.nl meteen actie ondernomen en een nieuw plaatje opgestuurd. Binnen 24 uur geleverd. Kortom, hierbij een excellente service!
7 July 2022
M
Heerlen
Netjes afgeleverd zonder enige stress. Mooi en netjes ingepakt. Keurig bedrijf
7 July 2022
Ruben
Noord Holland
Toen ik erachter kwam dat de bestelde alcoholmeter niet voor wijn geschikt was kon ik deze na een telefoontje terugsturen en kreeg ik m’n geld retour.
11 June 2022
Dorine
Den Haag
Heel fijn. Goeie service, snel antwoord. Verzorgde en snelle levering. Heel blij met mijn destillatietoestel. Dank je wel
28 May 2022
Nancy
Antheit
geen negatieve ervaring ondervonden , alles is perfect en zoals het hoort verlopen . Een dikke duim .
27 May 2022
Rene Vergote
Lendelede
25 April 2022
Louise
schoonhoven
Alles was in orde en de goederen waren snel geleverd.
22 April 2022
Robbert
Den Haag
Prima.
16 March 2022
Peter
Echt
Je me demande pourquoi la note est 9,5 alors qu'elle devrait être 10. Commande traitée très rapidement avec suivi sur l'évolution de la livraison. Un seul petit problème dû je pense au transport avec légère bosse sur la chaudière. Je l'ai signalé le dimanche soir, le lundi matin à 9h15 une solution m'était proposée entre une indemnisation ou un échange. J'ai opté pour l'indemnisation en fin de matinée, en début d'après midi je recevais un mail me demandant mon RIB pour effectuer un virement. A l'aide d'un marteau en caoutchouc j'ai réparé pour ne plus rien voir. Délai de livraison : 5 jours.
14 March 2022
Pierre VINCENT
BORNAY
14 March 2022
Pierre VINCENT
BORNAY
zeer tevreden van de service van drankestoken.nl. zowel van hun dienstverlening, de klantendienst als van het aangekochte product zelf.
24 February 2022
thea
belgië
Mooie koperen stookketel gekocht voor een goede prijs. Vriendelijke klantenservice die uitgebreid antwoorden op vragen en snelle levering.
3 February 2022
Manu De Backer
Antwerpen
Dit was in een woord super. Fijne webwinkel , goede uitleg van de producten, extra informatie indien nodig. De producten zijn ook van hoge kwaliteit. En als laatste : Zeer goede afhandeling bij de bezorgproblemen die ik heb ervaren.
20 January 2022
andre
landgraaf
Snel reactie op whatsapp. Duidelijk antwoord op de vragen en als een probleem is wordt gelijk opgelost 1 van de beste bv in nl
14 January 2022
Kevin