Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goed benaderbaar, oplossingsgericht en begripvol, adequaat in de oplossing
3 July 2025
Elst
5 April 2025
NIJMEGEN
Wordt keurig geholpen en jaarlijks een prima gesprek.
17 March 2025
Henk
Elst
Ze staan echt voor je klaar en helpen je snel wanneer je even hulp nodig hebt.
3 February 2025
Leonie
Nijmegen
Erg goed geholpen na de overname
6 April 2024
NIJMEGEN
Zeer professioneel geadviseerd en geholpen door Mark met uitstekende after care. Ethernetkabels laten trekken door het huis inclusief patchpanel en Ubiquiti systeem installatie. Configuratie is op afstand gedaan en kan aangepast worden op afstand. Overal goed en snel internet! Bedankt Mark en team.
26 July 2023
Yeng
Goede persoonlijke afhandeling. Snelle service. Goed Geregeld
15 April 2023
Otto
2 April 2023
NIJMEGEN
Door het overstappen naar webhostingpartij Hosting 4 Power heb ik een goede ervaring gehad met het omzetten van mijn oude website naar mijn nieuwe website. Hierdoor zouden mijn oude mails omgezet moeten worden. Deze wilde ik heel graag behouden. Dat was snel geregeld door Hosting 4 Power. Want ik was hier heel bang voor, maar dat was onnodig.
30 August 2022
Trudy Schoonwater
Druten
Wij maken gebruik van de diensten van HostingTeam als development agency. De service die HostingTeam levert daar kan menig ander hostingbedrijf een voorbeeld aan nemen. Niet alleen de resources leveren maar er ook echt voor de klant zijn is wat je niet veel meer ziet in de hosting branche.
8 June 2022
Jesper
Nijmegen
Prettig bedrijf, zeker aanrader!
30 May 2022
Donna
Nijmegen
Geweldige mensen en organisatie. Een vraag is nooit teveel en ze geven maximale service. Ook nooit problemen met de verbinding en super scherp tarief. Wij gaan nog heel graag jaren met jullie door.
19 May 2022
Michel Allard
Snel en accuraat.
16 April 2022
Leo Brouwer
Nijmegen
Als ik een advies mag geven, hoeven jullie alleen de factuur maar te sturen. Hoeft geen vervolg op te komen dat de betaling in goede orde ontvangen is, als iedere leverancier dit zou doen heb ik veel te veel e-mails. Alvast bedankt.
14 April 2022
Agnes Donkers
Gemert
Hulp is adequaat, concreet en oplossingsgericht.
15 March 2022
ELST
geen storingen en snelle service
14 January 2022
Tonnie
Nijmegen
Positieve ervaring en erg professioneel. Daarnaast is het team oplossingsgericht en denkt met de klant mee. Bevalt mij uitstekend. MVG Henk
1 July 2021
ELST
Bijna sneller dan ik mijn vragen bedenken kan, volgt de uitvoering en de nodige hulp. Erg fijn voor een digibeet :).
9 June 2021
Marian
Druten
Ik heb weer een snelle site dankzij Hosting 4 Power!
2 April 2021
Bas
Nijmegen
Hosting 4Power geeft kundig advies over welk hosting pakket bij je past zodat je niet te veel betaald.
1 March 2021
Bram
Nijmegen
Goede service voor goede prijs
14 January 2021
Harry
Nijmegen
Domeinregistratie supersnel en goed gefixt, top!
13 November 2020
Bas
Nijmegen
Bij Hosting 4 Power heb ik tot nu toe nog geen downtime mogen ervaren. Verder een tijdige melding voor het verlopen van mijn gereserveerde domeinnaam en duidelijke communicatie.
15 October 2020
Colin
Nijmegen
Goede service en direct antwoord op vragen
16 July 2020
Gaby
Roosendaal
Het is lastig om ze te vinden. Een hostingbedrijf waar support een vanzelfsprekendheid is. Hosting4Power is voor mijn bedrijf al jarenlang leverancier van alle hostingdiensten. Mark en zijn team zijn professionals en betrokken bij hun klanten. Ik hoop nog lang samen te werken!
25 June 2020
Jesper | Factor Blue