Prima apparaat

Goed formaat functies werken prima en na hulpvraag prima service en oplossing probleem

Nog geen echte ervaring.

Ik bezit de Life Watcher nog maar enkele dagen, dus een goede ervaring heb ik nog niet. Ik hoop dat ik hem voorlopig niet hoef te gebruiken !!

Goede comunicatie

Helpen goed en fijn product Mijn moeder voelt zich nu veilig

Geeft een veilig gevoel!

Gekocht voor onze moeder. Dit is al haar 2e lifewatcher en omdat de vorige prima is bevallen hebben we gekozen voor de opvolger van haar oude horloge. App is overzichtelijk en makkelijk te installeren. Kortom moeder is blij.

Ongekent goed geholpen

Na het overlijden van mijn vader was het senioren horloge niet meer nodig. Omdat hij er slechts 6 weken gebruik van heeft kunnen maken wil ik het horloge graag een tweede leven gunnen. Mijn man heeft in zijn onwetendheid het abonnement via de app gesloten echter waren alle gegevens nog niet verwijderd en het toestel nog niet teruggezet naar de fabrieksinstellingen. ook de ID code was niet meer te achterhalen. 2 medewerkers van Life Watcher (Wim & Marcel) hebben me zo goed en correct geholpen (via de mail) en er alsnog voor gezorgd dat op afstand het horloge weer is gereset. Nu kan ik er nog iemand anders blij mee maken. Mijn complimenten!

Mijn ervaring is super.

Had problemen met mijn bandje. Kreeg een telefoontje en het probleem werd meteen opgelost. Ik kreeg de volgende dag een nieuw bandje met de post. Ben hier ZO blij mee. Dit is echt een super fijn bedrijf. Zal ook iedereen deze aanbevelen

Prima dienst en apparaat. LifeWatcher Max werkt goed.

Met de handleidingen goed te gebruiken...

Hele goede kwaliteit alarm horloge en prima service

Eerst een alarm horloge aangeschaft van het merk Wuzzi. Mooie beloftes op hun site, maar alleen maar ellende mee ondervonden. Overstap gedaan naar alarm horloge, type Senior 4G van Lifewatcher. Snelle levering, snelle en duidelijke terugkoppeling na gestelde vragen per mail. De werking van dit alarm horloge is perfect. Al met al super tevreden met Lifewatcher!!

Goede locatie tracker

De lifeWatcher horloge voor mijn man gekocht. Hij heeft alzheimer. Gaat naar de dagbesteding en zo kan ik zien of hij onderweg naar huis is met de rolstoel bus. Kan hem volgen op de minuut en geeft vrij nauwkeurig de locatie door. Is voor mij een geruststelling .

Super alarm systeem waar je op kan vertrouwen

Uitstekende onzichtbare bescherming voor ouderen. Zonder hun vrijheid te benemen.

Goed, maar de batterij is snel leeg.

Prima alarm horloge. Jammer dat je hem om de 3 dagen moet opladen.

Gps niet altijd juist

Soms zie ik waar mijn man is, als hij alleen onderweg is(hartpatiënt) en dan werkt de gps niet altijd en geeft hij heel wat anders aan of helemaal niet. Dit is erg lastig. Verder vinden wij hem prima.

Prima. Werkt

Wel duur. Geen prepaid als je elke maand 10€ moet betalen

Super service

Staan paraat je te helpen. Goed horloge

Helder en duidelijk

Voor oudere mensen heel duidelijk in gebruik en reageerd snel op alarmknop

Gaat goed

Geen problemen mee, heb de sos nog niet gebruikt. Wel geprobeerd. Alleen vaak opladen

Zwaar aan de pols.

Het horloge drukt vrij zwaar op de pols, ook als ik het niet strak vastmaak. Bovendien is het lastig om het om te doen door de strakke lusjes van het bandje. Ook gaat het alarm nogal snel onbedoeld af als er wat druk tegenaan komt.

Goed Info omtrent opwaardering saldo mocht wel duidelijker

Goed Info omtrent opwaardering saldo mocht wel duidelijker

Makkelijk alarm

Aangeschaft voor mijn moeder die zichzelf sinds ze hem draagt veel veiliger voelt

Slecht- naar tevreden

We hebben contact opgenomen met het verzoek om hulp, omdat het apparaat niet optimaal werkte. We zouden teruggebeld worden, maar dat gebeurde niet. Hierdoor overwogen we over te stappen naar een andere leverancier. Het werkte voor geen meter. UPDATE: Naar aanleiding van deze review zijn we keurig gebeld en naar tevredenheid geholpen – zoals het hoort. Deze apparaten worden voornamelijk aan ouderen verkocht en als de installatie misgaat, is directe hulp essentieel. Uiteindelijk heeft een medewerker ons telefonisch door de installatie geleid en zelfs op afstand alles correct ingesteld. We gaan vandaag uitgebreid testen, maar hebben er alle vertrouwen in dat het nu goed werkt. Ik heb mijn oorspronkelijke review aangevuld, omdat het belangrijk is te weten dat er iets mis kan gaan, maar ook dat het goed opgelost kan worden. En dat heeft Lifewatcher nu gedaan. Bedankt voor de goede service!

Prettig in gebruik en geeft een stukje veiligheid

Makkelijke bediening en voor mijn vrouw een overzicht als er iets niet goed gaat waar ik ben.

Eenvoudig en duidelijk

Een mooie horloge, geluid is vrij zacht voor slecht horende.

Is een goed horloge

Alleen vindt ik dat de batterij snel leeg is.

Helemaal blij mee

Ik ben er erg blij mee .Voel me veilig in huis en daarbuiten

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout