U heeft van het eerste toestel aangegeven dat u het geluid van het toestel niet hard genoeg vond. Daarop hebben we nog 2 keer een (ander) toestel opgestuurd die bij onze test prima werkten maar waarvan u het geluid toch niet voldoende vond. We hebben de toestellen altijd al ingesteld op het maximale geluid, dus beter kunnen we het niet maken. Daarop hebben we inderdaad geconcludeerd dat wij voor u geen passend toestel hebben.
Het toestel is aan u uitgeleverd met een prepaid kaart en u kon kiezen om door te gaan met prepaid of abonnement. Er is geen verschil in kosten. U heeft voor de optie met een abonnement gekozen. U heeft daarmee een simkaart die nooit verloopt, waarmee u onbeperkt kunt alarmeren en 24/7 de gps locatie van uw toestel wordt doorgegeven. Ook kunt u een onbeperkt aantal hulpverleners toevoegen in de app. Prima keuze!
Dank u wel. Inmiddels is de plaatsnaam ook aangepast.
U heeft inmiddels van onze service afdeling het verzoek gehad om deze terug te sturen, want de gps van uw toestel lijkt inderdaad niet goed te werken. Excuses daarvoor. We zullen het snel oplossen.