Het geeft mij een veiliger gevoel .

Om dat ik nog wel eens valt , en zonder hulp slecht overeind kom.

Hij werkt prima. Vindt alleen dat de batterij snel leeg gaat

Doet wat het moet doen

Perfect apparaat voor onze vader die veel wandelt. Prima app die heel logisch is opgebouwd. 4g werkt prima. Werkt qua alarmering als het alarmsysteem bij een hartaanval. Veel mensen krijgen per direct een seintje met de locatie en kunnen het slachtoffer bellen. Binnen- en buitenshuis. We hebben lang gezocht naar een geschikt apparaat. Deze is TOP!

We zijn heel blij met de livewatch.hierdoor meer rust en vrijheid gekregen.

Ik vind 't een prima horloge.

Ik heb t nog niet nodig gehad dus kan ik er ook nog niet over beoordelen.

Zijn er erg tevreden over.

Heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Echt een oplossing voor mijn man en ook voor mij geruster als ik even weg moet. Zijn er erg blij mee !!!

Voel me save met mijn Life watch

Heb mijn Life Watch nu een paar maanden. Ga niet graag de deur uit zonder.

Super apparaatje

Werkt perfect, helaas is mijn moeder al een paar keer gevallen, maar ze kon mij goed bereiken en het fijne is dat je elkaar kunt spreken. Ook fijn dat als ze onderweg is, ik kan kijken of ze er al bijna is. Super klantenservice, denken mee en helpen als er een probleempje is.

GPS niet nauwkeurig genoeg om iemand te vinden

Ik heb de LifeWatcher gekocht voor mijn moeder. In principe fijn, want het horloge draagt ze en de telefoon blijft wel eens ergens liggen. Ook het bellen met 1 knop is fijn. Jammer (en daarom de 3 sterren), dat de GPS op een straal van een kilometer nauwkeurig is. Ik heb haar in de app nog nooit thuis gezien :). Dan check ik wel eens alsnog de GPS va nde telefoon en als dat allemaal matcht, ga ik maar van het beste uit, maar in combinatie met een abonement, dat nog duurde ris dan die van de telefoon, twijfel ik wel eens aan het nut...

Gewoon goed

Batterij moet om de dag worden opgeladen. Kabeltje is vrij zwak en intussen alweer een keer vernieuwd Dat is jammer.

gaat goed

ik vindt het alleen jammer dart er geen hartslag erop staat en de storing blijf er nog steeds op links boven paar streepjes en een rode rondje erin gaar hoor ik nog van u Gr. Cor

Prima product

Werkt goed en geeft gebruiker en mantelzorger weer een vertrouwd gevoel.

Attent en vriendelijk

Ik heb nog niet veel ervaring. Alleen per ongeluk twee maal gealarmeerd en beide malen vriendelijk te woord gestaan.

het werkt bijna goed. met vallen is er geen alarm, dit is vervelend

Makkelijk in gebruik

Gemakkelijk voor de gebruiker en makkelijk in te stellen. Vind het een erg groot nadeel dat slechts 1 mantelzorger het bel alarm kan krijgen. Overige mantelzorger krijgen melding maar komt binnen als normaal bericht met normaal geluid dus kan snel gemist worden.

Blij met deze aanschaf.

Het geeft een veilig gevoel voor mijn kinderen en voor mezelf.

Super handig en fijn om gedragen,ook nachts

Prima service, horloge voldoet goed, vooral buiten.

Voor iemand die gewend is een horloge te dragen is het een fijne oplossing. Buiten doet ie het prima. Bij moeder in huis geeft ie nog wel eens een verkeerde lokatie aan. Volgens de klantenservice ligt dat aan het relatief lage aantal zendmasten in de buurt. Ze zijn nog aan het kijken of dit op te lossen valt. Op aanraden van dezelfde klantenservice hebben we vooralsnog een ring videodeurbel bij moeder in huis geïnstalleerd, zodat er toch alarm geslagen kan worden indien nodig. Moeder vindt dat het horloge best vaak opgeladen moet worden, eens in de 2 of 3 dagen, maar is daar nu wel aan gewend.

Reactie van het bedrijf

Mevrouw Verlaat, het toestel van uw moeder heeft in haar huis geen (of in ieder geval onvoldoende) gps en gsm signaal ontvangst, dat is de reden waarom het toestel binnen niet werkt (en dus ook geen goede locatie doorgeeft) en buiten wel. Als er binnen geen ontvangst is kan ze er ook niet mee alarmeren, vandaar ons advies voor de ring.

Mijn vrouw kan mij volgen!!!!

Mijn vrouw kan mij volgen!!

Een heel goed product

Ik ben er heel blij mee lijd aan afasie kan mijn vrouw me volgen waar ik ben

bied zeer goede hulp aan ons.

Het geeft rust te weten wat er gebeurd als mijn man van huis is. Het is zinvol en niemand heeft er last of ongemak van wanneer men er gebruik van maakt. Wij zouden het niet meer willen missen.

Te kort meldingen

Hij zou vaker ( minimaal 6 keer) een medicatie herinnering moeten kunnen geven.

Reactie van het bedrijf

Onze toestellen kunnen maximaal 3 keer per dag een herinnering geven

Lastig om contactpersonen te vinden

Niet iedereen, bv thuiszorg, wil in het lijstje met contacten staan. Mijn kinderen wonen op afstand.

Goed product en top service

vooral handig om realtime verbruik van electra te kunnen uitpluizen.