Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Lifewatcher. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak, de duidelijke app en de snelle levering. Enkele opmerkingen over batterijduur en GPS-nauwkeurigheid blijven bestaan, maar het vertrouwen blijft hoog. Het systeem geeft families geruststelling en maakt zorg voor dierbaren makkelijker.
Het ontbreken van een duidelijke schriftelijke handleiding werkte niet direct in positieve zin. We kwamen er samen wel uit, maar het had vlotter gekund.
26 June 2026
Theo
Oss
Snel geleverd, werkt perfect maar de duur van hoe lang de horloge opgeladen blijft is eigenlijk niet te doen met een demente vader. Voor immobiele ouderen personen die nog bij de pinken zijn is het de perfecte horloge om te gebruiken.
18 June 2026
Dick
Kaatsheuvel
Na ervaring met horloge voor ander familielid hebben we de keuze gemaakt om voor een 2e persoon hetzelfde horloge aan te schaffen. Gewoon omdat het goed werkt!
17 June 2026
Wiel
Helden
Mijn man vind een smartphone moeilijk te bedienen.( Parkinson) Dit gaat prima. Slechts één knop om hulp in te roepen..En kan eventueel ook gebeld worden.
9 June 2026
Petra
Bodegraven
Bij elke kleine aanraking gaat het af. Staat nu op 60 %
9 June 2026
Akke
Dieren
De batterei van het horloge gaat niet lang mee en de.plaats aan duidingklopt niet hij geeft huis nummer 14 aan en ik woon op 18
3 June 2026
Geert
Leeuwarden
Heb wat geleerd
2 June 2026
Niko
Velp
Makkelijk te installeren, werkt goed en snelle levering
29 May 2026
R.E.
Landgraaf
Het horloge met bijbehorende app werkt heel goed, ook in België. De valdetectie is wel heel gevoelig, die reageert ook als mijn vader zijn handen wast. Maandelijkse kost van 13€, maar dat weet je op voorhand.
23 May 2026
Cindy
BEVEREN-WAAS
Prima simpel horloge. Batterij duur is niet voldoende. 3 dagen max.
13 May 2026
j
Veendam
Prima hulpmiddel In het begin stond het te hoog afgesteld Bij elke aanraking ging het alarm af Erg vervelend Nu gaat het prima Ik ben er blij mee
2 May 2026
Gerrie
Kockengen
nog weinig ervaring maar voelt goed
28 April 2026
Willy
Ossendrecht
Ik heb het horloge voor mijn vader (89 jaar)gekocht nadat hij was gevallen. Gelukkig was zijn hulp er op dat moment zodat ze mij belde (maar volgende keer is er misschien niemand in zijn nabije buurt) Makkelijk in te stellen en eenvoudig te bedienen! Mijn vader voelt zich een stuk zekerder nu hij ons altijd direct kan waarschuwen omdat hij het horloge altijd ( dus ook ‘s nachts)om heeft en voor ons ook een geruststelling dat hij ons altijd kan waarschuwen. Ik had zo’n horloge jaren eerder moeten kopen..
27 April 2026
J.
Zaanstad
Ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad, maar ik had hem te hoog afgesteld dus ging hij wel af.
25 April 2026
Ben erg tevreden.
19 April 2026
Nettie
Blitterswijck
Zeer goed systeem! Aanvankelijk - tijdens installatie en testen - wat problemen maar hierbij uitstekend, vriendelijk en snel geholpen door de helpdesk. Werkt nu al een tijd probleemloos! De reden dat ik een 9 heb gegeven i.p.v. een 10 is dat ik wat 'onhandigheden' ben tegengekomen, maar daarmee valt te leven. 1. Als de drager van de SOS-button Pro buiten loopt/fietst en je wilt hem continu volgen (positie steeds 'refreshen') wordt er aanzienlijk meer stroom verbruikt waardoor de batterij eerder leeg is, met name als de GPS dekking wat minder is in dat gebied (SOS-button moet dan vaak blijven zoeken naar zendmasten). Kan worden opgelost door wat minder te refreshen. 2. In de LifeWatcher app kunnen meerdere SOS nummers (van mantelzorgers) toegevoegd worden. In ons geval wisselt dat nogal, dus moet regelmatig worden aangepast. Bij het invoeren van een telefoonnummer kan dat niet gekoppeld worden aan de naam van de mantelzorger. Hierdoor moet steeds weer het telefoonnummer worden ingevoerd i.p.v. een naam kiezen. Ook hiermee valt te leven maar is wel een beetje onhandig. Wellicht kan dit een keer worden verbetert bij een update van de app...
14 April 2026
Cas
Bilthoven
Alles ingevuld
14 April 2026
Klaas
Hurdegaryp
Net een paar dagen in huis moet er nog aan wennen
13 April 2026
Rick
Lopik
Goede gps aanduiding
9 April 2026
Teodor
Arnhem
Horloge was uitgevallen en we kregen een nieuwe toegestuurd. Super tevreden..!
7 April 2026
Gerrit
Land van Cuijk
Tijdens helpen met een nieuwe lifewatcher,was ik telefonisch erg goed geholpen. Dank daarvoor.
2 April 2026
J
Cuijk
Duurde heel even voor het horloge er was, maar makkelijk in gebruik. Blij mee!
29 March 2026
Wil