Handig, eenvoudig in gebruik

Apparaat is eenvoudig in gebruik. Een gesprek is duidelijk verstaanbaar. Het geeft een rustig gevoel als de patiënt alleen gelaten wordt.

Ik ben tevreden

De aanschaf en ingebruikneming is met enige hulp naar tevredenheid verlopen. Het is fijn om een waarschuwing te krijgen als de lifewatcher weer opgeladen moet worden.

Nog niet gebruikt, maar geruststellende aanwezigheid

Nog niet gebruikt, maar geruststellende aanwezigheid

Werkt zeker goed

HeDe lifewatcher is handig te installleren en in gebruik. Prettig om zo je geliefde te kunnen volgen en of bereiken.

kostbaar abonnement noodzakelijk

Dit product aan mijn vader cadeau gedaan omdat deze soms wat in de war is. Nu blijkt dat er een verplicht abonnement nodig is om het product te gebruiken. Er is ook een monopoly op dit abonnement dus je ontkomt er niet aan. Verplicht elke maand 10 euro betalen aan data welke helemaal niet gebruikt wordt en dus elke maand weg gegooid wordt. Verder valt de kwaliteit van het horloge ook tegen, de sluiting is voor iemand met een licht beperkte fijne motorriek eigenlijk niet zelf aan en af te doen. Verder is de verbinding tussen het klokje en het bandje niet al te stevig. Ook heeft mijn vader al diverse keren per ongeluk de SOS melding gebruikt, dit zou veel beter beschermd moeten zijn tegen onbedoeld gebruik. Lang verhaal kort : waardeloos product wat ook nog eens veel meer kost als dat er in eerste instantie duidelijk wordt gemaakt.

Steeds probleem mee.

Nu weer de hele achterkant er af gebroken

werkt goed als het ingesteld is

even moeite met instellen maar nu werkt het goed

Batterij is wel héél snel leeg. Elke 3 dagen moet hij worden opgeladen.

Bevalt goed, is mooi duidelijke wijzerplaat. Het alarm heb ik gelukkig nog niet nodig gehad.

het is erg goed dat je via de intercom mee kan luisteren of het goed gaat

perfect

Tevreden.

Tot nu toe geen klachten, zou het wel fijn vinden om kort voor de verlenging/ betaling bericht te krijgen, zodat je niet te laat bent met betalen. Ik heb ondervonden, dat mijn patiënt van de blauwe in de rode cirkel gaat, en heb dan geen contact. Dit gebeurt in het gebouw van de opvang en de voetbal kantine. Hoe kan dat

Stuk na vallen maar is opgelost door klantenservice.

Na te zijn gevallen is het oplaadpunt stuk gegaan. Ook de batterij moest elke nacht opgeladen worden.heb contact gehad met Lifewatcher en krijg kosteloos het oplaadpunt toegestuurd.

2e hands artikel en slechte service

Bestel proces & Levering was prima, Bij aankomst van het pakketje lijkt het horloge wel een gebruikt exemplaar, (schroefjes zijn los, stickers verfrommeld op het horloge, en het mechanisme om het bandje vast te houden was al kapot voor het horloge überhaupt is gedragen) Tevens zijn de extra bestelde artikelen niet compatibel met de “luxe (versleten) leren bandjes” Het oplaadstation past NIET op het horloge als de leren bandjes worden gebruikt. Dit staat nergens vermeld maar het kost je wel €35 Hierover een mail gestuurd met klachten en het verzoek op een oplossing, Reactie van het bedrijf: sorry voor het schroefje, het lijkt wel een nieuwe horloge en het leren bandje kunt u retour sturen en op een andere site een nieuw bandje bestellen! Gewoon schandalig hoe je als klant geholpen wordt.

Makkelijk alarm maar gaat wel snel af

De knop is groot dus goed te bedienen. App is handig voor de familie. Alarm gaat wel snel af als er tegen tafel geleund wordt.

goede informatie

Ik heb via de mail een oplossing gezocht voor mijn life-watcher omdat deze offline bleef. Ik kreeg binnen enkele uren een advies en heb dit meteen uitgevoerd, waarna deze weer werkte.

Ik voel me veilig

Ik woon alleen en ik weet als ik iemand nodig heb dat ik gewoon op de knop moet duwen en ik sta in verbinding met een van mijn kinderen. Het enige nadeel vind ik dat mijn uurwerk om de dag moet opgeladen worden

Servicegericht, goed product, klantvriendelijk

Goed product. Toen er onverhoopt toch wat mee was kregen we tot onze verrassing een nieuwe! Zeer klantvriendelijk, ook in hun communicatie.

Goed product en zeer goede servivce!

Goed product en zeer goede servivce!

Prima ding

Prima ding

Betrouwbaar en effectief

Alleen het regelmatig moeten opladen van het horloge vind ik een minpunt.

Prima sleutelkluis

Deze sleutelkluis gekocht voor mijn schoonouders om bij eventuele calamiteiten snel toegang te hebben tot hun woning. De kluis is zeer robuust qua uitvoering en zit na montage stevig verankerd in de buitenmuur. Na de montage meteen uitgeprobeerd of de kluis werkt zoals men beloofd had en zowel mijn schoonouders als wij zijn heel erg content met zowel de kluis als met de uitstekende werking ervan. Kortom een enorme aanwinst voor het zelfstandig wonen en de veiligheid die de sleutelkluis biedt.

Jammer van het abonnement

Op zich is het horloge van LifeWatcher prima, zowel de alarm functie als de GPS werken zoals je zou verwachten. Helaas is er een abonnement vereist om het te kunnen gebruiken. Ja, je kunt dit vooruit betalen en dat noemen ze bij LifeWatcher een pre-paid optie. Helaas is de definitie van pre-paid die LifeWatcher hanteert anders dan gebruikelijk in de telecom namelijk "betalen voor gebruik" i.p.v. letterlijk "vooraf betalen". Daarnaast is het horloge gekoppeld aan de SIM van LifeWatcher en is er geen mogelijkheid om een eigen SIM te plaatsen. Dan nog het punt dat de SIM na slechts twee maand niet gebruiken al verloopt, je moet dan weer een nieuwe SIM aanschaffen wil je het horloge later weer kunnen gebruiken.

Bizar veel vals alarm...

De gebruikersinterface deugt niet: om de tijd te zien moet je het knopje induwen.... en voor het alarm óók, het knopje induwen, alleen iets langer. Dat snapt mijn moeder niet goed. Oplossing: de tijd tonen als je naar het klokje kijkt of het scherm aantikt. Het knopje uitsluitend als alarm maken ( en in rood uitvoeren)

Mooi product

Meschien iets precieser kwa locatie.

Uitstekende aankoop van mijn horloge.

Bij nader inzien van een pro toch gekozen voor een horloge die ook prima voldoet van LifeWatcher.

Heel goed werkt uitstekend

werkt heel goed heb er plezier van

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout