mooi toestel snelle levering.

Prima toestel werkt goed en heeft veel functies, makkelijk. Vooral de directe datum en dag vermelding vind ik van belang.

Prima horloge en doet wat het moet doen

Prima horloge, zelfs mijn vader van 97 kan er mee overweg. Wij kunnen hem volgen en hij weet dat als er wat is, wij weten waar we hem kunnen vinden

Batterij is snel leeg

Fijne horloge gps werkt goed. Batterij is snel leeg.

Fijn alarm horloge

Prima communicatie mogelijk GPS werkt goed Zou iets kleiner mogen

Heel tevreden!

Simpel maar werkt goed

De Gps is helaas niet altijd nauwkeurig niet altijd het juiste adres. Makkelijke app bediening. Voor slechtzienden horloge band moeilijk om te doen misschien nog een idee voor een makkelijkere sluiting. En evt alleen tijd digitaal weergeven en dan groter .

Keurig te woord gestaan, helpen de problemen op te lossen

Horloge (watch senior 4G) werkt goed, goede service

Het proces om het horloge aan de app te koppelen werkt goed, echter het activeren van de SIM kaart met bijgeleverde gegevens is een verschrikkelijk proces om te doorlopen. Dit komt met name omdat dit ook in de app moet, waardoor je feedback mist. Activering SIM kaart: Alle gegevens volgens de handleiding ingevuld, SIM kaart wilde niet activeren. Uiteindelijk heeft de helpdesk de gegevens voor me ingevuld en de SIM kaart geactiveerd en aan mijn account gekoppeld. Verbetering proces activering SIM kaart: Wat zou helpen is een webportaal (of gewoon een knop in de app) waar de simkaart kan worden geactiveerd nadat je een account hebt aangemaakt. Door het koppelen van het horloge is immers ook bekend welke SIM kaart in het horloge aanwezig is. Dit kan dus klantvriendelijker door een knop aan te bieden waarmee de SIM kaart geactiveerd in plaats van allerlei codes in te moeten vullen waarbij niet duidelijk teruggekoppeld wordt wat het probleem is als het niet lukt. Gebruik: Het horloge is prettig in gebruik, heeft een mooie heldere display en meer dan voldoende functies. Bediening van het horloge zelf is eenvoudig. De kwaliteit van het horloge is goed. Noodoproepen van dit horloge zijn volgens de aan/uit knop te doen, of dat werkt voor iemand met dementie moeten we nog ervaren. Privacy: Voor ons was de keuze voor dit platform, de privacy. De privacy is goed gewaarborgd, in tegenstelling tot andere platformen, is dit ook goed geregeld voor de drager. Er zijn eerdere accounts te koppelen aan 1 horloge waarbij 1 of meerdere personen de mogelijkheid hebben om accounts toe te voegen of te verwijderen. Je hebt hier meerdere privacy niveau's die je kunt instellen. Je hebt dus inzicht in wie het horloge kan volgen of hulp kan verlenen. Verbeterpunt is in mijn opzicht nog dat een beveiligingsniveau dat eenmal gegeven is, niet eenvoudig kan worden aangepast, je moet nu de toestemming intrekken en opnieuw het horloge toevoegen aan een account.

De beste aankoop die je kunt doen om je veilig te voelen

Zeer goede service

• Beschrijf uw ervaring Nee

Super product, super support

Al jaren maken we gebruik van een life watcher phone voor onze Moeder. Ze voelt zich hier mee veilig tijdens haar fietstochtjes door de bossen. Maar ook thuis geeft het haar het veilige gevoel dat we maar een 3seconde klik van haar verwijderd zijn. Tevens is de support achter deze watch Uitstekend!

snel geïnstalleerd...snel in gebruik

Snel te installeren en meteen gebruiksvriendelijk

eindelijk gerust

Na een bloeddrukval en een flinke buil heb ik als alleenstaande niet meer getwijfeld : ik heb een persoonlijk alarm nodig.

ik vind t n veilig gevoel geven

duidelijkheid

Het is te groot en te dik voor mijn pols

Bij het dragen van div bloesjes heb ik moeite om het alarm over de mouw te schuiven

Het voelt veiliger

Nog weinig ervaring Wel een heel duidelijke wijzer plaat.

Het voelt beschermt

Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven als ik m'n horloge omheb voel ik me aangekleed en durf ik de deur uit net of er op je gepast wordt.

Voldoet aan alle verwachtingen

Ik ben heel tevreden over de service en het meedenken van lifewatcher klantenservice. Het horloge zit prettig en werkt goed. Fijn idee dat ik altijd bereikbaar ben en eventueel hulp kan inroepen.

Precies wat ik zocht

Duidelijk en overzichtelijk in gebruik

De horloge werkt prima , nu mijn dementerende man nog zover krijgen dat hij m gaat gebruiken... Daar heb ik hem voor gekocht zodat ik weet waar hij is en bij nood om hulp kan vragen. Juist door t simpele gebruik , zonder apps ed is de keuze op deze gevallen.

Goed horloge voor de prijs!

Zie boven, alleen mis ik de valpreventie?

Doet wat er van verwacht word

Makkelijk om in te stellen en te gebruiken Dikke 10

Werkt goed, alleen gps wordt niet altijd juist aangeduid.

behulpzaam!

Ik had een aantal kritische opmerkingen bij mijn toestel. De klantendienst heeft heel wat inspanningen geleverd om voor mij een oplossing te vinden bij het gebruik van het toestel. Er blijft nog één opmerking over maar daar is men mee bezig en het komt goed, denk ik.

uitstekend

Prima duidelijk product (senior 4 G). Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Correct te woord gestaan. Klantvriendelijk!

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout