Vriendelijk en kennis van zaken
Goede bereikbaarheid, deskundige personeel en vriendelijke oplossingsgerichte opstelling aan de telefoon.
ik had een probleempje met de gps, maar dit is snel opgelost door de prima service die lifewatcher biedt
Goede ervaringen
Beetje veel om in één keer alles in te stellen maar tot nu toe gaat het prima
De functie lokalisatie werkt zeer goed . Het uurwerk zelf is enkel in zwart verkrijgbaar en is behoorlijk dik en wat lomp als vorm .
Mijn oude horloge ging kapot. Toen ik dat meldde werd er snel gereageerd met advies hulp bij de keuze van het volgende horloge, een redelijk aanbieden en hulp bij het overzetten van mijn tegoed. Het is Heer dat de en klantenservice zo goed bereikbaar is en geduldig en vriendelijk helpt.
Door medewerker Ivo van Os van de klantendienst op een uitstekende wijze geholpen. Zeer goede communicatie tussen hem en mij, zowel telefonisch als via mail. Verdiend een dikke pluim!
Het horloge is duidelijk en door slechts één knop te hebben ook duidelijk voor oude mensen. Over de app het tegendeel. Zels een meer ervaren of jongere gebruiker zoekt nog in de opties de werking. met name de intercom functie is onduidelijk. Ik krijg het idee dat een naar lifewatcher gebrande app van one2track is, die eenzelfde onduidelijke interface heeft.
Om mijn moeder, die langzaam aan dement wordt, terug te vinden is het handig voor haar om dit horloge om te hebben. En als ze me een bericht wilt sturen, moet ze het zijknopje 3 seconden ingedrukt houden.
We hebben wat problemen gehad, maar dit is uitstekend verholpen. Bedankt voor de mooie oplossing die is geboden. Het horloge werkt uitstekend.
Originele beoordeling
Onlangs heb ik via lifewatcher een horloge besteld. Tot mijn teleurstelling bleek het product bij ontvangst niet naar behoren te functioneren: de microfoon werkte niet. Aangezien de simkaart reeds door u in het horloge was geplaatst, mocht ik er vanuit gaan dat het product volledig getest en werkend geleverd zou worden. Na meerdere telefoontjes en e-mails, waarbij ik vier verschillende medewerkers heb moeten spreken, is het horloge uiteindelijk retour gestuurd. Pas na een week zou ik een nieuw exemplaar krijgen, hier wacht ik nu nog op. Hoewel ik blij ben dat ik nu een nieuw horloge ontvang, wil ik hierbij mijn ongenoegen uiten over de geboden service. Op geen enkel moment is er vanuit uw organisatie een excuus aangeboden of erkenning getoond voor het ongemak dat ik als klant heb ervaren. Ik mag als consument verwachten dat een product bij levering in orde is en dat, indien dit onverhoopt niet het geval blijkt te zijn, de situatie zorgvuldig en klantgericht wordt opgelost. Helaas heb ik geen enkele compensatie ontvangen.
Heel makkelijk horloge en de app is ook hartstikke simpel! Echt een aanrader!
mijn lokatie staat echt waardeloos nog altijd zwerf ik ergens in Vinkeveen en ik ben alle dagen gewoon thuis in de Wulpenlaan. Vnmorgen stond het horloge spontaan op 1.1.2025 terwijl de batterij gisteravond nog volledig gevuld is. Ik kan ook niemand bellen vvorige week moest ik het alarm testen en ik kreeg bericht van jullie dat je me niet kon bereiken en ik kon ook niet terugbellen naar jullie. Ik ga hem vandaag dan ook nog terugsturen ik vind het een waardeloos apparaat.
Ik wil ook Sabine van Lifewatcher extra bedanken voor de duidelijke uitleg en begeleiding bij deze aankoop. Dankzij haar dienstverlening was alles meteen duidelijk konden we de lifewatcher meteen gebruiken. Een echte aanrader voor de familie waarvan iemand de diagnose van dementie of Alzheimer krijgt. Het geeft zoveel gemoedsrust voor iedereen! Bedankt voor de goede service en persoonlijke aanpak
Originele beoordeling
In België kan ik deze niet gebruiken!!
Had wat moeite met het inschakelen van de hulpverlener. Had was mij niet duidelijk, en ik kon het ook nergens vinden, wat de hulpverlener moest doen. Tweemaal de helpdesk gebeld en daar kreeg in goede instructie. Daarna heeft hulpverlener nog gebeld en waren de installatieproblemen de wereld uit. Misschien een tip: maak ook een installatievideo voor de hulpverlener of geef daarover meer informatie aan de drager.
Beste Willem, Dank voor de feedback. Fijn dat u zo tevreden bent. We hebben daarnaast uw tip direct overgenomen en een installatie video beschikbaar gesteld voor de hulpverlener. Deze is te vinden op onze website onder de handleidingen: https://www.lifewatcher.nl/handleidingen Dank nogmaals voor het mee denken. Met vriendelijke groet, Klantenservice LifeWatcher
Werkt prima, enige nadeel is dat hij erg snel leeg is en dan weer opgeladen moet worden. Mijn vader kan dat zelf niet zien dus dat moet steeds door derden begeleid worden.
Na aanleiding van het installeren van horloge en de app en het abonnement, vriendelijke hulp gekregen van life Watcher. Het werkt nu volgens verwachting, en geeft vertrouwen in het welzijn van mijn dierbare.
Originele beoordeling
Met alle informatie die je krijgt blijven er nog steeds vragen over. Het horloge, de app, het sleutelkluisje het abonnement met alle informatie die je doorgestuurd is het nog steeds onduidelijk. Dit zou iemand van 83 zelf moeten regelen?
prima hulp bij installeren lifewatcher
De max is maar 24 uur stand-by in plaats van 72 uur.en het berijk valt heel erg tegen.
Het horloge voor mijn vader gekocht. Nu zien we waar hij is, zonder dat hij om zijn telefoon hoeft te denken. Dat gaat mooi! Hem bellen zonder dat hij hoeft op te nemen is omslachtig (intercom) en bij gewoon bellen naar het horloge zijn de buttons op het scherm te klein voor mijn vader om de juiste aan te klikken. De zijknop zou dan een goede opties zijn, maar die kan alleen de oproep weigeren. Bijzondere keuze in mijn optiek en jammer dat dit niet aanpasbaar is. Net zo jammer is het dat het scherm niet aanpasbaar is; type klok keuze, lettergrootte, of bijv een tekst voor een voorbijganger die mijn Vader 'vindt' als ie het eventjes niet meer weet..
Makkelijk te installeren Maar voor een vraag is de klantenservice slecht te bereiken
Mijn moeder heeft er 1, nog niet echt nodig gehad. Maar meerdere keren uitgeprobeerd. Werkt uitstekend.
Niet moeilijk om de app te installeren. Kan zien waar mijn man is...is Geruststellend De watch is overzichtelijk,
Batterij is na een dag leeg
Beste Els, De batterijduur van onze toestellen bedraagt 2 tot 3 dagen. Echter is dit afhankelijk van de GPS-instellingen. In uw geval stond de GPS-modus ingesteld op "intensief" – een stand die vaak door zorginstellingen wordt gebruikt. Deze instelling had eenvoudig aangepast kunnen worden via de LifeWatcher App. We laten u dit graag alsnog zien, zodat u zelf kunt ervaren dat het toestel 2-3 dagen opgeladen blijft. Mocht u daarvoor openstaan, dan ontvangen we graag uw contactgegevens via [email protected]. We zorgen dan graag voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice LifeWatcher
Batterij is na een dag leeg
Tot nu toe niet nodig gehad, maar wel 'getest'. Ook service vanwege kapotte oplader was goed.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout