Laden reviews...
105 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Lifewatcher. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak, de duidelijke app en de snelle levering. Enkele opmerkingen over batterijduur en GPS-nauwkeurigheid blijven bestaan, maar het vertrouwen blijft hoog. Het systeem geeft families geruststelling en maakt zorg voor dierbaren makkelijker.
Van oude horloge naar nieuwe. Begeleiding en overzetten geen probleem, goede ondersteuning.
Mat
Zierikzee
Super horloge maar ook super service .
Suus
Roermond
Handige horloge Praktische app Vlotte ondersteuning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kurt
Lede
Toestel doet wat het moet doen. Al is het door het touchscreen, wel wat lastiger te bedienen door oudere personen. zeker als ze niet meer goed kunnen zien.
23 March 2026
Durk
RIJNSBURG
Goede mail-contacten en vervanging bij haperend horloge.
21 March 2026
Bob
Deventer
Ze staan altijd voor je klaar!!!
3 March 2026
Rinie
HENGELO OV
Het geluid tijdens bellen zou wat helderder kunnen, en de positie van de GPS mag verbeterd worden. Heb hem nog niet in bv het bos getest, maar tussen de huizen zit hij er gewoon 50 meter naast. Maar verder een comfortabel apparaat aan je pols, niet te zwaar, en de batterij gaat bijna vier dagen mee.
27 February 2026
René
Dongen
Moeilijk te installeren, veel gedoe
Beveelt niet aan
24 February 2026
L.C.Eijgenraam
Den Hoorn
Beste heer/ mevrouw Eijgenraam,
Dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat het installeren niet naar wens is gelopen.
We proberen het installatieproces juist zo eenvoudig mogelijk te maken, onder andere door handleidingen en instructievideo’s beschikbaar te stellen via onze website: https://www.lifewatcher.nl/handleidingen.
Echter, mocht dit toch onvoldoende zijn, staan we altijd klaar om telefonische ondersteuning te bieden. Graag nemen we met u contact op, zodat we u stap voor stap kunnen helpen bij de installatie en ervoor kunnen zorgen dat alles naar behoren werkt.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice LifeWatcher
Het apparaat is vrij moeilijk om de pols te bevestigen. De draagtijd voordat de watcher weer moet worden opgeladen is erg kort en ik krijg geen melding als de batterij moet worden opgeladen.
24 February 2026
JBob
Venray
Soms geeft hij de verkeerde locatie aan van het huisadres, en soms is hij niet traceerbaar.
20 February 2026
L.Th. Denkers
HOEK VAN HOLLAND
Makkelijk te gebruiken en ook heel makkelijk te installeren. Heb het horloge al 1 keer gebruikt en werkt naar behoren. Klein nadeel: elke 2 dagen opladen.
17 February 2026
Hendrik
NEERIJNEN
Prima toestel werkt goed en heeft veel functies, makkelijk. Vooral de directe datum en dag vermelding vind ik van belang.
Marion
Dwingeloo
Prima horloge, zelfs mijn vader van 97 kan er mee overweg. Wij kunnen hem volgen en hij weet dat als er wat is, wij weten waar we hem kunnen vinden
Durk
RIJNSBURG
Fijne horloge gps werkt goed. Batterij is snel leeg.
Tjeu
Heel tevreden!
5 February 2026
ko
Middelburg
De Gps is helaas niet altijd nauwkeurig niet altijd het juiste adres. Makkelijke app bediening. Voor slechtzienden horloge band moeilijk om te doen misschien nog een idee voor een makkelijkere sluiting. En evt alleen tijd digitaal weergeven en dan groter .
28 January 2026
Diana
Almere
Beste Diana,
Dank voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat je het toestel als prettig en eenvoudig in gebruik ervaart.
Wat betreft het horlogebandje: voor extra draaggemak zijn er speciale nylon klittenbandjes beschikbaar, die door veel gebruikers als makkelijker te hanteren worden ervaren. Deze zijn verkrijgbaar via onze webshop.
Daarnaast bieden we ook de LifeWatcher Prime aan. Dit toestel beschikt over een helder premium HD-scherm (geschikt voor videobellen) en toont zowel analoge als digitale tijdsaanduiding. Voor sommige gebruikers is dit een prettig alternatief, zeker wanneer een grotere en duidelijkere weergave gewenst is.
De GPS-functionaliteit van LifeWatcher is flexibel ingericht en kan via de app eenvoudig worden afgestemd op het gewenste gebruik. Wanneer de GPS intensiever en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingezet, kunnen deze instellingen hierop worden aangepast.
Mocht je hierover vragen hebben of ondersteuning wensen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Dank nogmaals voor je feedback, dit waarderen we zeer.
Met vriendelijke groet,
LifeWatcher Klantenservice
Keurig te woord gestaan, helpen de problemen op te lossen
21 January 2026
Jitske
Koryenhoef
Het proces om het horloge aan de app te koppelen werkt goed, echter het activeren van de SIM kaart met bijgeleverde gegevens is een verschrikkelijk proces om te doorlopen. Dit komt met name omdat dit ook in de app moet, waardoor je feedback mist. Activering SIM kaart: Alle gegevens volgens de handleiding ingevuld, SIM kaart wilde niet activeren. Uiteindelijk heeft de helpdesk de gegevens voor me ingevuld en de SIM kaart geactiveerd en aan mijn account gekoppeld. Verbetering proces activering SIM kaart: Wat zou helpen is een webportaal (of gewoon een knop in de app) waar de simkaart kan worden geactiveerd nadat je een account hebt aangemaakt. Door het koppelen van het horloge is immers ook bekend welke SIM kaart in het horloge aanwezig is. Dit kan dus klantvriendelijker door een knop aan te bieden waarmee de SIM kaart geactiveerd in plaats van allerlei codes in te moeten vullen waarbij niet duidelijk teruggekoppeld wordt wat het probleem is als het niet lukt. Gebruik: Het horloge is prettig in gebruik, heeft een mooie heldere display en meer dan voldoende functies. Bediening van het horloge zelf is eenvoudig. De kwaliteit van het horloge is goed. Noodoproepen van dit horloge zijn volgens de aan/uit knop te doen, of dat werkt voor iemand met dementie moeten we nog ervaren. Privacy: Voor ons was de keuze voor dit platform, de privacy. De privacy is goed gewaarborgd, in tegenstelling tot andere platformen, is dit ook goed geregeld voor de drager. Er zijn eerdere accounts te koppelen aan 1 horloge waarbij 1 of meerdere personen de mogelijkheid hebben om accounts toe te voegen of te verwijderen. Je hebt hier meerdere privacy niveau's die je kunt instellen. Je hebt dus inzicht in wie het horloge kan volgen of hulp kan verlenen. Verbeterpunt is in mijn opzicht nog dat een beveiligingsniveau dat eenmal gegeven is, niet eenvoudig kan worden aangepast, je moet nu de toestemming intrekken en opnieuw het horloge toevoegen aan een account.
20 January 2026
Joost
Putten
De beste aankoop die je kunt doen om je veilig te voelen
17 January 2026
Gerda
BERKENWOUDE
Zeer goede service
Beveelt niet aan
14 January 2026
Joyce
Kerkrade
Al jaren maken we gebruik van een life watcher phone voor onze Moeder. Ze voelt zich hier mee veilig tijdens haar fietstochtjes door de bossen. Maar ook thuis geeft het haar het veilige gevoel dat we maar een 3seconde klik van haar verwijderd zijn. Tevens is de support achter deze watch Uitstekend!
13 January 2026
Frank
Oldenzaal
Snel te installeren en meteen gebruiksvriendelijk
25 December 2025
karen
Purmerend
Na een bloeddrukval en een flinke buil heb ik als alleenstaande niet meer getwijfeld : ik heb een persoonlijk alarm nodig.
20 December 2025
Goedele