Prima apparaat wat doet wat het moet doen!

Wij kunnen weer rustig slapen, wetende dat mijn vader ons op elk moment van de dag en nacht kan bereiken. Ook is het een groot voordeel dat er een locatie melding in de app te zien is.

Binnen meestal altijd accuraat

Als houder van uurwerk ergens binnen zit laat de getoonde locatie in de app te wensen over.

Onvoldoende duidelijkheid bij aankoop horloge

Bij aankoop van het horloge was ik van mening dat het horloge werkt met een prepaid kaart, waarvan wij zelf de kosten van het gebruik van het horloge konden beinvloeden en wij daarmee niet gebonden waren aan enige vorm van abbonement. De situatie is echter genuanceerder en betreft het een vrije abbonementsvorm, waarbij men iedere maand een bedrag op de kaart plaatst, zonder dit bedrag van 9,95 per maand is het horloge beperkt bruikbaar. Dat deze kosten relatief beperkt zijn ten aanzien van wat er voor geleverd wordt, doet niets aan het feit dat het wel een vorm van een abbonement is. Mocht ik dit vooraf duidelijk hebben gehad, dan had ik mogelijk een andere overweging gemaakt bij het aanschaffen van het horloge. Het horloge doet overigens wel wat je ervan mag verwachten.

Geruststellend altijd te weten waar de persoon is die het toestel draagt

Zeer positief, al blijft de zorg voor een altijd opgeladen batterij er nog en ook de bereikbaarheid WiFi heb je niet altijd zelf in de hand

Nieuwe app is niet gebruiksvriendelijke

Instellingen lastig te vinden. Minder nauwkeurig. Af en toe vreemde situaties Bijv Oma zat in eens in Limburg Kortom voorheen heel tevreden maar na deze wijzig absoluut niet meer.

Gooede verbinding

Goed kontakt met elkaar

Gewoon geweldige

Mijn man heeft een hersenbloeding gehad en 5 keer Herseninfarct, hij kan tóch mijn bellen of hij bel mijn dochter op en dat gaat goed super wérkt goed.

Werkt fantasties

Dit sleutelkastje werkt zoals het beschreven staat en voldoet helemaal aan mijn eisen. Waardoor ik helemaal tevreden ben. Ook de levering is perfect met een goede verpakking. Joy

Miskoop

Batterij gaat te snel leeg en 7,50 p/m is belachelijk

Het apparaat werkt goed.

Goede ervaring, alleen de batterij moet wel vaak weer opgeladen.

Ervaring met het alarmhorloge

Het apparaat werkt goed, maar de batterijcapaciteit is zeer beperkt - 1 dag als de locatie aan staat en 2 dagen als die uit staat. Die zou aanmerkelijk moeten worden verhoogd voor een betere waardering.

Kan niet beter

Goed en simpel apparaat

Snelle levering,werkt goed en kan accu % van afstand zien.

Fijne oplossing voor dementerende vader.

Het is een fijn horloge en de belfunctie werkt goed. Mijn ouders zijn heel blij met de LifeWatcher. De kaart voor de GPS locatie is niet ideaal. Google/Apple maps of TomTom, zijn veel beter leesbaar.

Is heel

Mijn ervaring met Lifewatcher is heel goed!

Slecht

De sim die geleverd word blijkt een verkapt abonnement van 10 euro per maand. Dit is niet goed aan gegeven en brengt mensen op het verkeerde been

Gelukkig het alarm nog niet nodig gehad!

Enkele malen kregen de evt. ontvangers de boodschap dat de batterij moest worden opgeladen. Ik niet. Ik doe dat nu om de nacht.

Brok veiligheid

Meerdere personen houden mij in de gaten

Een geweldig hulpmiddel, zeer stabiel en betrouwbaar, met een perfecte helpdesk

De functionaliteit is groot: even contact met elkaar leggen, kunnen volgen waar iemand is, er naar toe navigeren in een oogwenk, goed te bedienen ook door iemand met weinig fijne motoriek. In binnen en buitenland. Het geeft ons allemaal veel rust en vertrouwen. Wij zijn er heel erg blij mee

Veilig gevoel

Snel contact voor hulp

zeer goed

werkt goed en is ook goed bereikbaar

Prima ook de begeleiding en de nazorg

makkelijk op te laden geen vals alarm.

geweldig

Veel beter dan de spotter, vooral makkelijker met opladen door magneet en makkelijker contact leggen met mijn partner met dementie. Hierdoor heeft hij nog veel zelfstandigheid

Tevreden

Het werkt en als er vragen zijn krijg ik daar antwoord op, dat is heel prettig.

Doet wat het moet doen en dat dan eenvoudig, gemakkelijk en zeker!!!

Na eerst een aantal jaren een senior watch te hebben gehad, die om de twee, drie maanden gerepareerd moest worden, heb ik de Lifewatcher inmiddels twee jaar zonder problemen.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout