Dit apparaat geeft een veilig gevoel

Het dragen is een gewoonte geworden. Het geeft een veilig gevoel, dat ik in geval van nood contact met de centrale en met de familie kan krijgen. Toen ik hem keer met een boogje op het bed gooide en daardoor de knop geactiveerd werd, werd er meteen gevraagd of alles ok was. Voor het slapen gaat hij pas af. Geen negatieve ervaringen, erg blij hiermee.

De LifeWatcher biedt naast veiligheid ook communicatie met de drager.

Licht, nauwelijks merkbaar, draagbaar alarmsysteem dat ook de mogelijkheid van gewoon bellen biedt. Prettig voor mensen die moeilijk ter been zijn. Ze hoeven niet naar de telefoon te lopen. Een druk op de knop brengt een duidelijke verbinding tot stand. Een welkome toevoeging zou kunnen zijn in de vorm van een functionaliteit waarmee de drager zelf naar bv. 2 voor te programmeren nummers kan uitbellen.

prima apparaat

Werkt sinds de aankoop feilloos, de enige opmerking die ik heb dat het prettig zou zijn de ledjes te kunnen dimmen/uitschakelen. Dit is storend als hij ' snachts naast je ligt...

Uitstekend.

Systeem werkt perfect.

Het ophalen van mijn vrouw.

Mijn vrouw loopt graag een rondje in de wijk. Niet altijd kan ze de weg terugvinden. Na een bepaalde tijd, die we hebben afgesproken, haal ik haar dan op!

Alarm functie is ideaal

Alarm functie is ideaal bediening voor oudere is soms lastig. Met name of je op het scherm of het knopje moet drukken

Ik ben er zeer blij mee.

Enige minpunt is dat de accu snel leeg is.

Zeeeeer blij mee.

De beste koop van het afgelopen jaar vooral omdat ik mijn man Henk Smit die Alzheimer heeft nu overal terug kan vinden. Perfect. Ben zeeer tevreden. En heel blij ermee. Groetjes Joke Smit uit Heiloo.

Het gevoel van veiligheid top

Was even wennen maar veiligheid boven alles

Werkt zoals het hoort. Gps kan nauwkeuriger. Afgeschermd nr. zou fijn zijn.

Direct hulp ik kunnen roepen

Ik heb een veilig gevoel door dt horloge dag en nacht te dragen

Goed product

Werkt zeer goed en betrouwbaar.

Prlma keuze

Geeft mij een veilige gevoel,, heb hem met mijn zoon getest en werkt perfekt

Erg nuttig produkt

Sinds onze moeder in het bezit is van de lifewatcher is niet alleen zij maar ook wij, haar kinderen een heel stuk gerustgestelder dan voorheen. Ze gaat nu weer vaker alleen naar buiten met het idee dat als er iets met haar zou gebeuren ze altijd kan terugvallen op de lifewatcher. Dat ook wij weten waar ze zich bevindt is ook erg nuttig aangezien ze vaak vergeet om te zeggen waar ze heen gaat. Ook de valdetectie is al eens geactiveerd, maar het was goed afgelopen met wat schrammen en een bult op haar hoofd.

Werkt goed alleen baterij snel leeg

Werkt goed alleen batterij snel leeg

Ik ben heel tevreden over de lifewatcher

Ik heb hem voor mijn moeder gekocht. Via de app op mijn gsm kan ik haar monitoren, dit geeft een heel veilig gevoel. De app is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Ik krijg op tijd een melding om op te waarderen. Maar het belangrijkste is dat mijn moeder mij met 1 druk op de knop kan waarschuwen. Ook kunnen meerdere personen bv familieleden de app installeren en krijgen ook de noodoproep binnen.

Uitstekende service,

100% tevreden over de wijze waarop er gereageerd wordt. Ook een van de weinigen die ‘n klant vraagt hoe alles verlopen en bevallen is. Compliment daarvoor. Alle vragen worden op een prettige wijze beantwoord en daar kan ik alleen maar heel blij mee wezen.

Super goed horloge voor senioren en mantelzorger

We hebben dit horloge aangeschaft zodat onze alleen wonende moeder altijd via de alarmknop contact met ons op kon nemen mocht zij vallen. Ook heeft zij beginnende dementie en daardoor last met klokkijken. Dit horloge biedt de mogelijkheid om de tijd in 12 tallen te zetten en we kunnen een alarm instellen waardoor zij een seintje krijgt als ze moet vertrekken voor een afspraak. We hebben het horloge nu een half jaar en zijn erg tevreden. Ondertussen hebben anderen op mijn advies ook dit horloge aangeschaft voor hun ouder en ook van hen hoor ik goede feedback. Mooi is dat je als mantelzorger heel veel kunt via de app functie op de telefoon maar dat het horloge voor de ouder heel eenvoudig is.

Weinig gebruikt door omstandigheden.

Helaas niet meer te gebruiken als horloge. Duur grapje dat dit niet mogelijk is Met betrekking tot service tevreden.

Kitty Hoofddorp, Nadat wij de stappenteller uit hebben gezet gaat de batterij veel langer mee. Wil je weten hoeveel je moeder/vader heeft gelopen? Denk het niet. Succes.

Batterij te vlug leeg.

Service is goed. Alleen de batterij van het apparaat gaat niet eens 24 uur mee. Erg jammer

Ik kan met een goed gevoel mijn mama goedenavond zeggen.

Geruststellend

Vertrouwde geruststelling

Waar mijn vader ook is, hij kan altijd worden getrackt en hij kan altijd zelf bellen als er iets niet goed is! Dank hiervoor

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout