Ik heb het alarm nog niet hoeven gebruiken gelukkig

Mijn ervaring is beperkt tot het gebruik en dragen van het horloge. Gebruiksvriendelijk doordat het eenvoudig op te laden is met de magneet en een prettig bandje met kliksluiting. Ik vind het ook prettig dat er een stappenteller op zit, daardoor heb ik enig idee hoeveel ik beweeg op een dag.

Het geeft een veilig gevoel en is eenvoudig in gebruik

Wij gebruiken het horloge voor mijn vader die alleen woont. Het geeft een veilig gevoel dat hij op elk moment binnen of buitens huis direct met mij in verbinding kan zijn. Dit geeft hem veiligheid om zo ook langer zelfstandig te kunnen wonen. Het horloge is eenvoudig in gebruik, heeft een goed bereik. Ook de app is eenvoudig in gebruik.

Werkt prima

Gemakkelijk in gebruik

Zodra er wat is net mijn noemer zie ik dat en kan ze mij met haar horloge bereiken ! Fijne service

Gelukkig nog weinig nodig gehad.

Prima oplossing

Horloge met noodknop werkt goed.

Goede producten, goede service!

Zeer handige producten, makkelijk in gebruik en ideaal wanneer er wel zorg nodig is, maar een professionele service (die vaak een hoog maandelijks abonnement nodig hebben) nog wat overdreven is.

Geeft mij een veilig gevoel !

Ik ben een alleenwonende weduwe van 89. En ik ben heel blij met mijn Life Watcher om mijn pols. Het misstaat helemaal niet en ik voel me er veilig mee. Elke avond op dezelfde tijd laadt ik hem op terwijl ik er zelf rustig bij zit te lezen of puzzelen. Je kunt er mee douchen maar dat doe ik liever niet. Ik leg hem dan grijpklaar op een stoel vlak naast de douche. Wel ben ik altijd panisch als ik er 's nachts per ongeluk half op lig, als ik er heftig tegen aan stoot of de achterkant schoon maak. Zo bang dat ik dan nodeloos om hulp vraag! Verder zou ik hem niet meer willen missen.

Prima horloge

Service is ook prima. Het oplaadkabeltje deed het niet meer. De andere dag was er al een nieuwe binnen.

Perfect product voor ons als mantelzorgers

Wij, als mantelzorgers, hebben veel baat bij de lifewatcher. Wij worden ondersteund door de lifewatcher zodat wij onze dementerende vader langer zelfstandig thuis kunnen laten wonen. Met de lifewatcher kunnen we op afstand toch eenboogje in het zeil houden

Werkt perfect. Geeft vertrouwen.

Geeft duidelijk aan waar iemand zich bevindt.

Het werkt uitstekend

Heel tevreden over de Lifewatcher, het is eenvoudig om het op de telefoon te zetten. Dit is erg fijn en als je er niet uitkomt dan word je via de telefoon geholpen. Ik ben zeer tevreden, Diana

Geeft rust

Op verzoek van mijn kinderen draag ik de life watcher. Ik merk dat het mij een zekere rust geeft, hoewel ik hem nog niet in de praktijk heb hoeven gebruiken.

Vind het apparaat geweldig Alleen dat je nu met 15€ op moet waarderen vind ik minder

Puik apparaat

Horloge samen met de app werkt super. Nooit meer een onveilig gevoel

Nu werkt het gelukkig goed de melding dat batterij bijna leeg is, dit is een tijdje niet gegaan, maar gelukkig nu weervpruma

Uitstekend bereikbaar en traceerbaar met lifewatcher Senior

Met mijn sportieve partner verblijven wij vaker en voor langere tijd in Spanje. Fietsen in de bergen is daar een fantastische ervaring, maar gezien zijn leeftijd ook wel iets om zorgen om te maken. Met de lifewatcher Senior kan ik hem volgen en traceren waar hij zich ook bevindt. Een onmisbaar juweeltje om elkaar niet kwijt te raken. De service van Lifewatcher is top. Een telefoontje, mailtje, chatbericht, je wordt meteen en snel geholpen bij vragen en/of problemen. Een echte aanrader juist ook in het “vreemde” buitenland.

SOS Button geeft een veilig gevoel

Wij hebben voor onze moeder van 93 jaar een LifeWatcher SOS Button aangeschaft, na eerst een horloge met alarmfunctie te hebben gebruikt. De SOS Button draagt ze met een koordje om de hals en is dus permanent snel bereikbaar, mocht er alarm moeten worden geslagen. Gezien de hoge leeftijd van onze moeder is dat voor haarzelf en voor haar kinderen een veilig gevoel.

Een zeker gevoel

We gebruiken al jaren een GPS watch van One2track en daar waren we heel tevreden mee. Voor mijn moeder is een horloge te ingewikkeld dus is de lifewatcher alarm knop met SIM een geweldige uitkomst! Als ze in nood verkeert kan ze ons bereiken en als ze valt weten we dat ook. Dat geeft een zeker gevoel! Via de app kunnen we haar makkelijk volgen en weten we waar ze is, zowel binnen als buiten.

Betrouwbaar en makkelijk

Het horloge werkt zeer betrouwbaar. De gebruikster hoeft alleen maar op een knop te drukken bij calamiteiten. Ook het opladen gaat goed. Als het een keer vergeten wordt krijg ik een melding en bel ik even.

Goede service en betrouwbaar

LifeWatcher is zeer betrouwbaar en altijd goede service ontvangen

Goede service en fijn apparaat

Voor mijn moeder een horloge aangeschaft. Goede uitleg van de helpdesk en altijd werkend apparaat.

Prima werkend SOS horloge

Heb het horloge nu 8 maanden in gebruik en bevalt prima. Horloge is van een normaal formaat en prettig om de pols. Regelmatig testen we deze en werkt naar behoren. Kan deze zeker aanbevelen.

Het werkt helemaal goed en we hebben er weinig omkijken naar. Het enige waarom er geen 5 steren worden gegeven is dat de plaatsbepaling soms locaties aangeeft waar we nooit zijn geweest. Dit wel binnen een beperkte straal rondom ons woonhuis ongeveer 5 km.

Geweldig hulpmiddel

Mijn ervaring is heel positief. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en werkt feilloos. Ben er zeer content mee.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout