Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Lifewatcher. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak, de duidelijke app en de snelle levering. Enkele opmerkingen over batterijduur en GPS-nauwkeurigheid blijven bestaan, maar het vertrouwen blijft hoog. Het systeem geeft families geruststelling en maakt zorg voor dierbaren makkelijker.
De Gps is helaas niet altijd nauwkeurig niet altijd het juiste adres. Makkelijke app bediening. Voor slechtzienden horloge band moeilijk om te doen misschien nog een idee voor een makkelijkere sluiting. En evt alleen tijd digitaal weergeven en dan groter .
28 January 2026
Diana
Almere
Beste Diana,
Dank voor het delen van je ervaring en fijn om te horen dat je het toestel als prettig en eenvoudig in gebruik ervaart.
Wat betreft het horlogebandje: voor extra draaggemak zijn er speciale nylon klittenbandjes beschikbaar, die door veel gebruikers als makkelijker te hanteren worden ervaren. Deze zijn verkrijgbaar via onze webshop.
Daarnaast bieden we ook de LifeWatcher Prime aan. Dit toestel beschikt over een helder premium HD-scherm (geschikt voor videobellen) en toont zowel analoge als digitale tijdsaanduiding. Voor sommige gebruikers is dit een prettig alternatief, zeker wanneer een grotere en duidelijkere weergave gewenst is.
De GPS-functionaliteit van LifeWatcher is flexibel ingericht en kan via de app eenvoudig worden afgestemd op het gewenste gebruik. Wanneer de GPS intensiever en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingezet, kunnen deze instellingen hierop worden aangepast.
Mocht je hierover vragen hebben of ondersteuning wensen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Dank nogmaals voor je feedback, dit waarderen we zeer.
Met vriendelijke groet,
LifeWatcher Klantenservice
Keurig te woord gestaan, helpen de problemen op te lossen
21 January 2026
Jitske
Koryenhoef
Het proces om het horloge aan de app te koppelen werkt goed, echter het activeren van de SIM kaart met bijgeleverde gegevens is een verschrikkelijk proces om te doorlopen. Dit komt met name omdat dit ook in de app moet, waardoor je feedback mist. Activering SIM kaart: Alle gegevens volgens de handleiding ingevuld, SIM kaart wilde niet activeren. Uiteindelijk heeft de helpdesk de gegevens voor me ingevuld en de SIM kaart geactiveerd en aan mijn account gekoppeld. Verbetering proces activering SIM kaart: Wat zou helpen is een webportaal (of gewoon een knop in de app) waar de simkaart kan worden geactiveerd nadat je een account hebt aangemaakt. Door het koppelen van het horloge is immers ook bekend welke SIM kaart in het horloge aanwezig is. Dit kan dus klantvriendelijker door een knop aan te bieden waarmee de SIM kaart geactiveerd in plaats van allerlei codes in te moeten vullen waarbij niet duidelijk teruggekoppeld wordt wat het probleem is als het niet lukt. Gebruik: Het horloge is prettig in gebruik, heeft een mooie heldere display en meer dan voldoende functies. Bediening van het horloge zelf is eenvoudig. De kwaliteit van het horloge is goed. Noodoproepen van dit horloge zijn volgens de aan/uit knop te doen, of dat werkt voor iemand met dementie moeten we nog ervaren. Privacy: Voor ons was de keuze voor dit platform, de privacy. De privacy is goed gewaarborgd, in tegenstelling tot andere platformen, is dit ook goed geregeld voor de drager. Er zijn eerdere accounts te koppelen aan 1 horloge waarbij 1 of meerdere personen de mogelijkheid hebben om accounts toe te voegen of te verwijderen. Je hebt hier meerdere privacy niveau's die je kunt instellen. Je hebt dus inzicht in wie het horloge kan volgen of hulp kan verlenen. Verbeterpunt is in mijn opzicht nog dat een beveiligingsniveau dat eenmal gegeven is, niet eenvoudig kan worden aangepast, je moet nu de toestemming intrekken en opnieuw het horloge toevoegen aan een account.
20 January 2026
Joost
Putten
De beste aankoop die je kunt doen om je veilig te voelen
17 January 2026
Gerda
BERKENWOUDE
Zeer goede service
Beveelt niet aan
14 January 2026
Joyce
Kerkrade
Al jaren maken we gebruik van een life watcher phone voor onze Moeder. Ze voelt zich hier mee veilig tijdens haar fietstochtjes door de bossen. Maar ook thuis geeft het haar het veilige gevoel dat we maar een 3seconde klik van haar verwijderd zijn. Tevens is de support achter deze watch Uitstekend!
13 January 2026
Frank
Oldenzaal
Snel te installeren en meteen gebruiksvriendelijk
25 December 2025
karen
Purmerend
Na een bloeddrukval en een flinke buil heb ik als alleenstaande niet meer getwijfeld : ik heb een persoonlijk alarm nodig.
20 December 2025
Goedele
3690 Zutendaal
duidelijkheid
20 December 2025
Henk
Deurne
Bij het dragen van div bloesjes heb ik moeite om het alarm over de mouw te schuiven
9 December 2025
Marlies
Boxtel
Nog weinig ervaring Wel een heel duidelijke wijzer plaat.
4 December 2025
Piet
Venray
Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven als ik m'n horloge omheb voel ik me aangekleed en durf ik de deur uit net of er op je gepast wordt.
2 December 2025
Antje
Kesteren
Ik ben heel tevreden over de service en het meedenken van lifewatcher klantenservice. Het horloge zit prettig en werkt goed. Fijn idee dat ik altijd bereikbaar ben en eventueel hulp kan inroepen.
2 December 2025
E.C.
Amsterdam
Duidelijk en overzichtelijk in gebruik
25 November 2025
Ton
Vleuten
De horloge werkt prima , nu mijn dementerende man nog zover krijgen dat hij m gaat gebruiken... Daar heb ik hem voor gekocht zodat ik weet waar hij is en bij nood om hulp kan vragen. Juist door t simpele gebruik , zonder apps ed is de keuze op deze gevallen.
24 November 2025
Loes
Tegelen
Zie boven, alleen mis ik de valpreventie?
23 November 2025
Albert
Sint-Michielsgestel
Makkelijk om in te stellen en te gebruiken Dikke 10
17 November 2025
jt
Heerde
Werkt goed, alleen gps wordt niet altijd juist aangeduid.
16 November 2025
Piet
Sevenum
Ik had een aantal kritische opmerkingen bij mijn toestel. De klantendienst heeft heel wat inspanningen geleverd om voor mij een oplossing te vinden bij het gebruik van het toestel. Er blijft nog één opmerking over maar daar is men mee bezig en het komt goed, denk ik.
9 November 2025
PAUL
Erpe-Mere Burst
Beste Paul,
Dank voor uw feedback. Dat is vervelend om te horen. Dit is niet de ervaring die u van ons mag verwachten. Onze toestellen staan juist bekend om hun snelle verbinding in heel Europa. We kijken daarom graag direct met u mee om te onderzoeken waar dit in uw situatie misgaat.
Graag nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice LifeWatcher
Prima duidelijk product (senior 4 G). Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar. Correct te woord gestaan. Klantvriendelijk!
4 November 2025
Wil
Beesel
Heb een horloge en een alarm aan een koord, voor om de nek. Beide is goed contact mee te krijgen. We zijn er zeer blij mee.
2 November 2025
Ageeth
Amersfoort
Makkelijk te bestellen, duidelijke info,snelle levering...top!
31 October 2025
Jan
Oosterhout
Het horloge doet het prima .Moet na 2 dagen op de oplader worden gezet .Geeft alles correct aan.
30 October 2025
Henk
Lelystad
Na 2 x pech door het laten vallen van horloge, een geweldig goede service gehad, zoals je die tegenwoordig bijna nergens meer krijgt. Geen 5 sterren omdat ik over de nauwkeurigheid van de locatiebepaling niet helemaal tevreden ben.
23 October 2025
Coen
Groesbeek Berg en Dal
Hij waarschuwd als er iets mis is en is goed te bedienen
23 October 2025
Gertie