Laden reviews...
104 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Lifewatcher. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak, de duidelijke app en de snelle levering. Enkele opmerkingen over batterijduur en GPS-nauwkeurigheid blijven bestaan, maar het vertrouwen blijft hoog. Het systeem geeft families geruststelling en maakt zorg voor dierbaren makkelijker.
ik had een probleempje met de gps, maar dit is snel opgelost door de prima service die lifewatcher biedt
9 September 2025
Aly
SURHUISTERVEEN
Goede ervaringen
6 September 2025
Jakob
Veenendaal
Beetje veel om in één keer alles in te stellen maar tot nu toe gaat het prima
5 September 2025
Jose
Horst
De functie lokalisatie werkt zeer goed . Het uurwerk zelf is enkel in zwart verkrijgbaar en is behoorlijk dik en wat lomp als vorm .
3 September 2025
Willem
Kontich België
Mijn oude horloge ging kapot. Toen ik dat meldde werd er snel gereageerd met advies hulp bij de keuze van het volgende horloge, een redelijk aanbieden en hulp bij het overzetten van mijn tegoed. Het is Heer dat de en klantenservice zo goed bereikbaar is en geduldig en vriendelijk helpt.
3 September 2025
Mascha
Poederoijen
Door medewerker Ivo van Os van de klantendienst op een uitstekende wijze geholpen. Zeer goede communicatie tussen hem en mij, zowel telefonisch als via mail. Verdiend een dikke pluim!
2 September 2025
Jackie
Aardenburg
Het horloge is duidelijk en door slechts één knop te hebben ook duidelijk voor oude mensen. Over de app het tegendeel. Zels een meer ervaren of jongere gebruiker zoekt nog in de opties de werking. met name de intercom functie is onduidelijk. Ik krijg het idee dat een naar lifewatcher gebrande app van one2track is, die eenzelfde onduidelijke interface heeft.
24 August 2025
Frank
Nederland
Om mijn moeder, die langzaam aan dement wordt, terug te vinden is het handig voor haar om dit horloge om te hebben. En als ze me een bericht wilt sturen, moet ze het zijknopje 3 seconden ingedrukt houden.
20 August 2025
MarcelvW
Hillegom
We hebben wat problemen gehad, maar dit is uitstekend verholpen. Bedankt voor de mooie oplossing die is geboden. Het horloge werkt uitstekend.
17 August 2025
Erik
Leerdam
Heel makkelijk horloge en de app is ook hartstikke simpel! Echt een aanrader!
13 August 2025
Mireille
Den-haag
mijn lokatie staat echt waardeloos nog altijd zwerf ik ergens in Vinkeveen en ik ben alle dagen gewoon thuis in de Wulpenlaan. Vnmorgen stond het horloge spontaan op 1.1.2025 terwijl de batterij gisteravond nog volledig gevuld is. Ik kan ook niemand bellen vvorige week moest ik het alarm testen en ik kreeg bericht van jullie dat je me niet kon bereiken en ik kon ook niet terugbellen naar jullie. Ik ga hem vandaag dan ook nog terugsturen ik vind het een waardeloos apparaat.
8 August 2025
Thea
vinkeveen
Ik wil ook Sabine van Lifewatcher extra bedanken voor de duidelijke uitleg en begeleiding bij deze aankoop. Dankzij haar dienstverlening was alles meteen duidelijk konden we de lifewatcher meteen gebruiken. Een echte aanrader voor de familie waarvan iemand de diagnose van dementie of Alzheimer krijgt. Het geeft zoveel gemoedsrust voor iedereen! Bedankt voor de goede service en persoonlijke aanpak
5 August 2025
Ingrid
Belgie
Had wat moeite met het inschakelen van de hulpverlener. Had was mij niet duidelijk, en ik kon het ook nergens vinden, wat de hulpverlener moest doen. Tweemaal de helpdesk gebeld en daar kreeg in goede instructie. Daarna heeft hulpverlener nog gebeld en waren de installatieproblemen de wereld uit. Misschien een tip: maak ook een installatievideo voor de hulpverlener of geef daarover meer informatie aan de drager.
4 August 2025
Willem
Gennep
Beste Willem,
Dank voor de feedback. Fijn dat u zo tevreden bent.
We hebben daarnaast uw tip direct overgenomen en een installatie video beschikbaar gesteld voor de hulpverlener.
Deze is te vinden op onze website onder de handleidingen: https://www.lifewatcher.nl/handleidingen
Dank nogmaals voor het mee denken.
Klantenservice LifeWatcher
Werkt prima, enige nadeel is dat hij erg snel leeg is en dan weer opgeladen moet worden. Mijn vader kan dat zelf niet zien dus dat moet steeds door derden begeleid worden.
4 August 2025
Sandra
Roosendaal
Na aanleiding van het installeren van horloge en de app en het abonnement, vriendelijke hulp gekregen van life Watcher. Het werkt nu volgens verwachting, en geeft vertrouwen in het welzijn van mijn dierbare.
1 August 2025
P
Veghel
prima hulp bij installeren lifewatcher
30 July 2025
Jan
Renesse
De max is maar 24 uur stand-by in plaats van 72 uur.en het berijk valt heel erg tegen.
29 July 2025
Carlo
Tilburg
Het horloge voor mijn vader gekocht. Nu zien we waar hij is, zonder dat hij om zijn telefoon hoeft te denken. Dat gaat mooi! Hem bellen zonder dat hij hoeft op te nemen is omslachtig (intercom) en bij gewoon bellen naar het horloge zijn de buttons op het scherm te klein voor mijn vader om de juiste aan te klikken. De zijknop zou dan een goede opties zijn, maar die kan alleen de oproep weigeren. Bijzondere keuze in mijn optiek en jammer dat dit niet aanpasbaar is. Net zo jammer is het dat het scherm niet aanpasbaar is; type klok keuze, lettergrootte, of bijv een tekst voor een voorbijganger die mijn Vader 'vindt' als ie het eventjes niet meer weet..
29 July 2025
Gijsbert Boetje
Zuidlaren
Makkelijk te installeren Maar voor een vraag is de klantenservice slecht te bereiken
27 July 2025
Martin
Landsmeer
Mijn moeder heeft er 1, nog niet echt nodig gehad. Maar meerdere keren uitgeprobeerd. Werkt uitstekend.
27 July 2025
Ingrid
Nieuwegein
Niet moeilijk om de app te installeren. Kan zien waar mijn man is...is Geruststellend De watch is overzichtelijk,
21 July 2025
Nies
Spijkenisse
Batterij is na een dag leeg
19 July 2025
Els
HERPEN
Beste Els,
De batterijduur van onze toestellen bedraagt 2 tot 3 dagen. Echter is dit afhankelijk van de GPS-instellingen.
In uw geval stond de GPS-modus ingesteld op "intensief" – een stand die vaak door zorginstellingen wordt gebruikt. Deze instelling had eenvoudig aangepast kunnen worden via de LifeWatcher App.
We laten u dit graag alsnog zien, zodat u zelf kunt ervaren dat het toestel 2-3 dagen opgeladen blijft. Mocht u daarvoor openstaan, dan ontvangen we graag uw contactgegevens via [email protected]. We zorgen dan graag voor een passende oplossing.
Klantenservice LifeWatcher
Tot nu toe niet nodig gehad, maar wel 'getest'. Ook service vanwege kapotte oplader was goed.
16 July 2025
J.L.
Raamsdonksveer
Veel te snel leeg moet iedere opgeladen worden !
15 July 2025
Nel.Alblas
Sliedrecht
Beste Nel,
Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het toestel.
De batterijduur van onze toestellen ligt doorgaans tussen de 2 en 3 dagen, afhankelijk van het model en het gebruik van functies zoals GPS, die extra energie verbruiken.
Als de batterij sneller leeg was dan verwacht, is het mogelijk dat het toestel op een intensieve gebruiksstand stond ingesteld.
Graag zoeken we alsnog een passende oplossing voor u. Zo bieden we bijvoorbeeld ook toestellen aan die helemaal niet meer opgeladen hoeven te worden, zoals de CareConnect (www.lifewatcher.nl/careconnect).
Als u uw contactgegevens wilt mailen naar onze klantenservice via [email protected], dan denken we graag met u mee.
Klantenservice LifeWatcher
Heb het alarm nog niet hoeven te gebruiken. Alleen getest en werkt perfect.
14 July 2025
Leo