Nvt

Nvt

Ik vertrouw er volkomen op

En ga gerust slapen

Voel me veilig met mijn lifewatcher

Ga vaak op pad met mijn scootmobiel en vind het fijn dat mijn kinderen zien waar ik ben.

Makkelijk, handzaam

Enige dat jammer is is dat gps moet juiste adres weergeeft. Hus ummer dat dat niet klopt in appartement complex dat is te begrijpen maar plaatsnaam die niet klopt das minder. Voor de rest zeer tevreden. Ook de valdetectie werkt super

Sinds de laatste update is de gps niet meer accuraat

Altijd een heel fijn gevoel gehad met dit horloge zodat we rust hadden bij mijn partner. Sinds een tijdje (volgens mij sinds die nieuwe app) geeft de gps niet de juiste positie aan. Dit geeft bij ons een naar gevoel omdat we dan niet zeker weten waar mijn partner (Alzheimer) is als ze niet in het verzorgingshuis is.

na een minder goede start thans geheel tevreden

Na aanschaf van de eerste life watcher bleek al na enkele dagen dat het toestel niet meer op te laden was. De klacht werd door het bedrijf direct in behandeling genomen. Al spoedig bleek dat dit apparaat niet te repareren was en werd overgegaan tot de levering van een nieuw toestel. Na een paar dagen bleek dat dit apparaat feilloos werkt en ben ik de leverancier Life Watcher dan ook erkentelijk voor de vlotte afwerking van de klacht.

SUPER HANDIG EN GEEFT VEILIG GEVOEL.

OOK HEEL FIJN DAT WE TELEFONISCH CONTACT KUNNEN OPNEMEN MET KLANTENSERVICE.

Erg tevreden.

Ik kan mijn dementerende partner goed volgen waar hij zich bevind.

Solide en betrouwbaarheid

Montage voor iedereen die over het nodige materiaal beschikt makkelijk te doen., Ook gemonteerd ziet her goed en niet opvallend uit.

Werkt zoals beloofd

Zeer tevreden. Het enige nadeel is het abonnement na aanschaf horloge.

Werkt prima

Enigste nadeel is de batterij duur. Dat zou mooi zijn als die minimaal 10 dagen mee kon. Horloge en gps werkt prima.

Locatie traceren is niet top.

Locatie traceren is niet top, moet vrij lang zoeken in bebouwing.

In één woord geweldig!

Mijn moeder wilde een ander alarmeringshorloge omdat de Wuzzi te groot en lomp om haar pols zat. Na contact met Lifewatcher bleek dat er een nieuw model met 4G in de maak was, daarop wilde m’n moeder wachten. Alleen werd haar geduld op de proef gesteld, ivm de Corona nasleep duurde uitlevering erg lang. Bij elke contact met Lifewatcher probeerde men ons zo goed als mogelijk te informeren. Na lang wachten kwam het bericht dat het horloge uitgeleverd kon worden. En het lange wachten was het waard! Het horloge is qua design perfect, heeft veel weg van een IWatch. Instellen ging makkelijk dmv de bijgevoegde instructie. Maar ook de snelheid van alarmeringen is bijzonder goed! Nagenoeg direct na het indrukken gaat hij al over. M’n moeder is er super blij mee!! Kortom, zouden we Lifewatcher aanbevelen? Absoluut!! Zouden we de Senior 4G aanbevelen? Absoluut! Namens mijn moeder wil ik het team van Lifewatcher bedanken voor de klantvriendelijkheid en service. Niks is teveel, zelfs in het weekend of op Koningsdag reageren ze op whatsapp, top!! Jullie verdienen een dikke 10 en deze review!

Werkt goed.

Nu alles goed ingesteld is werkt het goed. Eenvoudig in gebruik. Voor de gebruiker. Als op de sos knop gedrukt wordt er gelijk gealarmeerd en heb je verbinding met de persoon in nood. Alleen nog maar getest. Nog geen nood situatie gehad sinds het de aanschaf.

Werkt goed

Heb er vertrouwen in

Werkt prima ook de attentie dat hij moet opladen , jammer genoeg weet je niet hoe lang het opladen gaat duren...

Het senioren horloge doet wat het moet doen prima.

Het senioren horloge doet wat het moet doen prima, voor een drager die er toch mee wil kunnen bellen naar een paar contacten is het Active horloge beter. Samen met de klantenservice van Life Watcher hebben we voor mijn vader van 88 de juiste keuze kunnen maken. Top product en top service.....

Website niet duidelijk qua kosten

Contact gehad met Lifewatcher omdat blijkt dat ik elke maand 9,95 aan kosten kwijt ben. Ook al gebruikt mijn moeder t toestel alleen als alarm en belt ze er niet mee. Er is door medewerker van Lifewatcher aan mij uitgelegd dat dit onder andere kosten zijn omdat er continu internet moet zijn om het horloge te kunnen traceren. Ik begrijp dit wel maar dit is mij niet duidelijk geworden bij het lezen van de website ten tijde van bestellen. De medewerker gaf wel aan dat de website momenteel wordt aangepast. Als ik de reviews lees dan zie ik dat er meer mensen zijn die eigenlijk geen abonnement wilden maar er nu toch aan vast zitten net als ik. Dus ik hoop dat jullie duidelijk vermelden op de website dat het horloge je sowieso 9,95 per maand kost, ook al schakel je géén extern bedrijf in die je bellen als je valt en in nood bent. Het horloge is fijn.

Werk prima

Het horloge en het opladen werken prima. De app vraagt wel vaardigheden die niet iedere oudere heeft. Voor. Ik was het ook wel een heel gepuzzel. Het automatisch betalen kreeg ik niet voor elkaar. Het zou fijn zijn als dat net zo werkte als bij de OV kaart: vanzelf opladen als het tegoed onder een bepaald bedrag is gedaald.

Geeft weer vertrouwen.

Voor oude mensen gaat hij moeilijk aan. Je moet er hard op drukken.

Goed apparaat! Ik zou hem zeker aanbevelen.

Bevalt me goed dat horloge

Het horloge doet wat ik had verwacht.

een prima toestel

voldoet aan de verwachtingen

Snelle hulp bij instellen LifeWatcher pro.

Het instellen van m'n LifeWatcher pro is voor ons wel 'n dingetje hoor. Een vergissing is snel gemaakt. Het probleem compleet omschreven voor gelegd aan de klantenservice bracht snel en duidelijk de oplossing. TOP! Voor mij persoonlijk mag de uitleg wat duidelijker maar dat hoeft zeker niet voor iedereen te gelden.

het locatie is meeste keren onjuist/belminuten worden afgeschreven zonder gebruiken

mevrouw is op een andere locatie, en het lifewacher geeft aan waar mevrouw nooit geweest is. inmiddels paar keer het locatie ververs en nog geeft het een verkeerde locatie aan. ik waardeer het beltegoed, zonder te gebruiken. word het beltegoed in mindering gebracht. ik probeer een melding in te stellen voor als mevrouw weer thuis arriveert deze melding met geluid kan ik niet instellen. ik vind het heel jammer dat het niet de juiste locatie geeft, dit is een kwalijke zaak, want je wilt dat je je ouders op een afstand in de gaten houden dat alles goed gaat. en hun een veilig gevoel geven, dat ze toch kunnen gaan waar ze willen. maar helaas is dat niet zo. geen aanrader.

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout