Mijn bestelling kwam mooi op tijd binnen en na plaatsing werkte alles meteen goed. Dus een aanrader voor de toekomst.
Makkelijk te bestellen en Snelle en nette levering
Alles klopte.
Heb nieuwe Zwarte inktcartridge (604) geplaatst Maar hij werkt niet in mijn Epson X2200 printer
Goede cartridges zijn goed voor mijn printer
Had me vergist met bestelling, dit gemaild en Het werd meteen gecorrigeerd 1
Andere leveranciers inmiddels goedkoper
online besteld snel geleverd
Ik heb die inktpatronen niet ontvangen
Scherpe prijzen
Vriendelijk en behulpzaam. Snelle en correcte levering.
F h h hij fedghfstu groei jihdf gozo
Alles heelmvlot en in goede taat ontvangen.
De bestelling van CD hoesjes en CD-RW waren correct en snel geleverd.
Snelle levering en de prijs was heel interessant toppie.
Ik ben niet voor niets al langer klant bij 123inkt.
Snelle verzending, en prima verpakt!
Oké
Beste Henri Allereerste vervelend om te horen dat u dit probleem heeft, echter u heeft ons als bedrijf een beoordeling gegeven die niet voor ons bedoeld is. We zouden het dan ook op prijs stellen als u deze beoordeling wilt verwijderen en verwijzen u door naar het bedrijf waar deze klacht over gaat. Uw klacht gaat over 112ink.nl echter u heeft nu ons bedrijf 112inktcartridges.nl beoordeeld. Met vriendelijke groet, 112inktcartridges.nl
Originele beoordeling
De cartridges die ik ontving waren niet de juiste. Het is niet meer mogelijk om met het bedrijf te bellen of te mailen. Ze maken nog wel reclame op Facebook maar zijn per 1 augustus gestopt. Hoe noem je zoiets? Durf het hier niet te schrijven
kan niet beter
Goed product, goede prijs Snelle levering
Alles naar wens
Mooi snelle levering