prachtig.....

alles is correct verlopen een hele en correcte levering zoals beloofd binnen de 5 dagen van gronigen naar oostkamp subliem... voor mij is blue solid een meerwaarde verpakking was goed minpuntje de traking is mislukt doordat er een fraude traking is gestuurd en problemen heb gehad houw dat in het oog.

Zeer slecht.

Na een week nog steeds wachten op mijn bestelling. En het is gewoon voorradig ( na telefonische controle).

Ervaring ????, er is nog steeds niets geleverd

Heb bestelling gedaan maar staat nog steeds op verwerken. Geen enkele informatie zeer slecht dit.

Goed geregeld top

M’n pellet kachel in een paar dagen in huis super geregeld met het transport top !

Fijne hulp

Al mijn vragen netjes beantwoord en ook fijn geholpen

Alles zoals het hoort.

Bestelling, bezorging en levering, niets op aan te merken

Ik zou graag weten wanneer je kan komen binnen komt

Ik zou graag weten wanneer het binnenkomt voor de rest is alles goed

Slecht contact en levering

Jammer genoeg kan je slecht contact krijgen. En informatie over levering klopt ook niet zou binnen 3 werkdagen geleverd worden. Maar wacht er helaas al een week op zonder informatie te krijgen. Had betere service verwacht.

Netjes snel en vriendelijk

Bestelling gedaan en werd super snel geleverd zoals beschreven staat. Keurig en netjes afgeleverd naar juiste plaats.

mijn pakket nog niet ontvangen

vraag me af waar mijn pakket blijft

vlot

een vlotte communicatie en snelle levering

Geen levering,

Nog geen levering. Na grote aanbetaling verwacht je iets meer duidelijkheid. Product is wel op voorraad. Onduidelijk wanneer er geleverd wordt. Contact via telefoon lastig. We wachten af.

Slecht bereikbaar

Jammer dat je niet alles in 1 keer krijgt

Snelle levering en goed contact

Tevreden met de levering

Geen pallets geleverd

Pallet betaald maar niks ontvangen en bellen is ook niet mogelijk,krijg der naar gevoel van. Hoop dat alsnog opgelost word en dat ze gaan reageren.

Bestelling is nog niet geleverd

Betaling was niet eenvoudig

Snelle levering, goed produkt

Nog geen ervaring met het stoken op zich, maar ik verwacht (gezien alle service ) een goede werking

Ben wel benieuwd wanneer mijn bestelling bezorgd wordt

Goed bedrijf

Goed contact, snelle levering

Ik vind het een vriendelijk bedrijf waar nog direct en persoonlijk contact mogelijk is. Kachel binnen een paar dagen in huis!

Goed geregeld.

Bestelling pelletkachel geplaatst en kort daarna gebeld voor afspraak levering. Dat was zelfs de volgende dag mogelijk!! Wat een service.

Deze mensen zijn niet te bereiken.

Bestelling gedaan, daarna een mail gehad met de opmerking dat levering nog niet gedaan kan worden. Dat snap ik, stond er ook bij. Daarna per mail en telefonisch geprobeerd in contact te komen. Dat is nagenoeg niet mogelijk. Bij een aankoop van 2000 euro mag je meer verwachten. Dit geeft geen fijn gevoel!

Besteld en snel geleverd

Kachel is compleet schade vrij geleverd en na werwachting helemaal goed

snel en netjes geleverd

snel en correct

Snelle levering en persoonlijk gebeld nog.

Goede service werd nog even gebeld of ik zeker weet dat ik juist produkt gekozen had.

Tolbertervaart 1

9356VD Tolbert