Fijne service

Wordt hier altijd fijn geholpen.

Snel duidelijk en betrouwbaar

Besteld en snelle levering. Ook contact, over instellingen duidelijk uitgelegd. Gewoon GOED

Waanzinnig goed bedrijf en service!!

Advies gevraagd ivm aankoop pelletkachel, dit is duidelijk uitgelegd. Daarna overgegaan tot een bestelling van de topnext8. Snel geleverd, top!!

Goederen naar tevredenheid geleverd.

Pellets volgens telefonische afspraak geleverd door vervoerder.

ok

ok

Uitstekende service en prima prijzen

Heb al meerdere keren iets besteld (m.n. pelletkorrels) en ben dik tevreden.

Persoonlijk

Zoals je zou verwachten van een een goed bedrijf.

Sneller dan verwacht

Op zaterdag besteld maandag hebben ze gebeld of ze de kachel dinsdag konden brengen. Kwam mij niet uit nu komt hij donderdag, heel flexibel bedrijf.

heel goed

Was ok

Hoor er niks meer van

Ruim een week geleden kachel besteld. Alleen orde bevestiging gekregen voor de rest niks meer

Gebeld, moest foto maken, gelijk reactie terug. Besteld en betaald en paar dagen later artikel ontvangen.

Voor kerst wat besteld en ook voor de kerst al geleverd. En dat met die drukte! Top

Afwachten

Vrijdagmorgen 5feb. besteld. Nu zondagmiddag. Nog niets vernomen. Betreft gietijzeren branderkorfje Bestelnr. 000002496 We wachten af.....

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Alles compleet geleverd.

Klant gericht

Het bestellen van de kachel ging prima Het leveren ook. Ook de beugels en afvoer pijpen etc die ik weer extra wilde hebben. Snappen direct wat je bedoelt.

Niet opgestuurd wat besteld was

Helaas fout onderdeel geleverd, niet in overeenstemming met bestelling. Wacht op reactie.

Slechte service

Maken beloftes dat er terug gebeld gaat worden en vervolgens gebeurt er niets. Afspraken worden niet nagekomen. Op het laatste moment afbellen. Geen service verlenen. Willen de schuld afschuiven. Erg slecht gevoel bij blue solid. Showroommodel gekocht waarbij nu achteraf wordt gezegd dat er eigenlijk geen garantie op zit. Maakt hels kabaal wat duidt op de vijzel. Die mag bij 100 branduren echt nog niet stuk zijn. Er is ons een ondeugdelijk product verkocht en blue solid doet er niets aan dit te verhelpen.

Snel en komt afspraken na

Lang wachten op pakket en antwoord op mail

Al weken aan het wachten op mijn bestelling. En al dagen op een antwoord op mijn mail, met de vraag waar de bestelling ergens is.

keurige snelle levering netjes gebeld

Snelle levering en goede uitleg.

Vriendelijk aan de foon

Heb nog geen ervaring kachel staat er pas een dag

Zie boven

Zeer vriendelijk en behulpzaam