Erg goed geholpen

Ook als men zelf iets niet heeft verwijzen ze je netjes naar het juiste adres

goede informatie over de levering en snel geleverd tot nu toe geen klachten en aardige mensen

Perfect geregeld

Alles is goed verlopen zonder problemen, ik zeg niks veranderen.

Behulpzaam en komen beloften 100% na

Prettige attente mensen. Waar goede service een duidelijk doel is. Dit is in de kachel wereld wel eens anders.

Goede service!

Keurig bedrijf, goede communicatie, prima service, gericht op een tevreden klant. TOP!!!

makkelijk

vondt het super dat ik na mijn bestelling nog een telefoontje krijg of alle gegevens wel klopte en wanneer ze konden leveren

Goede informatie

Bij navraag over de aanschaf van een warmtepomp al veel informatie gekregen, nog niet alles naar tevredenheid

Tolbertervaart 1

9356VD Tolbert