Morgen komt de kachel pas binnen

Dus over een week of twee weet ik meer instructie en documentatie is ok tot op heden

Morgen komt de kachel pas binnen

Goede services

Pelletkachel geheel naar wens. Duidelijke instructies

Goede services

Pelletkachel geheel naar wens. Duidelijke instructies

Snel en efficiënt.

Prijs kwaliteit top.

Zéér tevreden.

Artel Julia Next gekocht. Snel geleverd. Voor 8kw geeft deze kachel echt veel warmte. Stil en mooi. Zeker aan te raden!

Zeer tevreden!

Artel Julia Next gekocht. Zeer snel geleverd, ontzettend tevreden met deze kachel. Voor 8kw geeft deze echt veel warmte. Zeer stil en mooi.

Tevreden

Goed werk. Snel en schoon gewerkt.

Tevreden

Goed werk. Snel en schoon gewerkt.

Tevreden.

Goed werk. Snel en schoon gewerkt. Prettige medewerker