Top bedrijf met een groot assortiment

Leuke service bij vragen, vriendelijk beantwoord door David. Bezorging en indicatie was ook goed.

muy bien

muy bien

Je voelt echt dat ze blij zijn me jou als klant. Heel vriendelijke service.

Topper

Verdiende keuring!

De mensen bij deze webshop werken heel correct volgens alle regels die ze geven. Je levering krijg je op tijd en de producten zijn de kwaliteit die je verwacht.

!

De service lost problemen op en je kan er terecht voor vragen

Over het algemeen altijd prima in orde. Op één probleempje na bij mijn vorige bestelling gaan de dingen hier goed.

Het gebeurt zoals het zou moeten

De bestelling is heel snel geleverd en je kan je betaling makkelijk maken. Je krijgt via een mail je status.

Vergeeflijk

De levering was op tijd maar verkeerd! Heb teruggestuurd en wacht nu op de vervanging.

8 op 10!

Levering is altijd in orde zowel staat van het pakket als de kwaliteit van het product. Zou wel indien mogelijk kijken of de levertijd nog af te schaven valt!

Vertrouwbare webshop!!

Altijd goede en rappe levering. Zeer betrouwbaar!!

Kan beter

Vrij goed, kon helaas niet alles vinden wat ik zocht en moest toch ff wachten op de producten. Dat kan beter.

Fijn bedrijf! Snelle levering.

Geleverd volgens de planning.

Het bestellen is makkelijk, krijgt meteen een bevestiging per mail

Vind de productkwaliteit erg goed maar de levering mag sneller in mijn mening.

Fijn

Vlugge levering.goede produkten

Snel en goed

Uiterst tevreden over bestellingen, leveringen en prijzen.

Snelle service, adequaat verpakt, producten zijn zoals beschreven op de site...

Zie boven!

Regelmatig hier gekocht

Steeds correcte levering en snel

Fijn maar traag

Producten en prijs/kwaliteit zijn dik in orde maar je moet even wachten op je bestelling. Zag wel dat sommige producten de volgende dag geleverd worden.

We zijn tevreden over de toestand van de bestelde artikelen en over betaalmogelijkheden.

Over het algemeen goed

Productkennis van de support zit goed, ze konden me met al men problemen helpen. Helaas duurt de levering wel lang.

Goede uitkomst

Communicatie verloopt wat moeizaam maar je ontvangt wel alles volgens afspraak.

Hoesjes besteld, na paar weken gekregen en uiteindelijk tevreden

Paar weken twijfelend gewacht op de bestelling. Uiteindelijk dan wel gekregen! De bestelde hoesjes zijn beter dan verwacht dus zeker een pluspunt! Enkel dus nog kijken naar de levering te vernsnellen. ;)

Super goed

Heel betrouwbaar en op tijd. Vaak besteld en gewoonlijk tevreden.

Fijne klantendienst bij eventuele problemen

Héél eerlijke en vriendelijke klantendienst. Met je problemen kan je hier zeker terecht. Duidelijke informatie gekregen voor de installatie van men scherm.

55 Hoornzeelstraat 1

Tervuren 3080