Uitstekende winkel

Mooi en goed verpakt, supertevreden dat je de keuze hebt om geen verzenkosten te betalen.

Snel besteld, snel ontvangen

Tot hier toe geen enkele opmerking. Nu zien hoelang de lader meegaat. :)

Doen wat ze beloven

Over de producten ben ik altijd blij, laatste tijd alleen wel iets vaker dat het artikel vertraagd is, hopelijk doen ze het binnenkort weer beter.

Top service en assortiment

De producten die ik tot nu toe besteld heb waren kwalitatief en alles was super geregeld

Goed maar vind dat de verzending toch sneller moet kunnen

Pakketjes kan je laten bezorgen bij afhaalpunt zo moet je niet thuis zijn. Gratis verzendkosten. Wou alleen dat de verzending sneller ging...

Fijne webwinkel

Handig als je snel wat onderdelen nodig hebt.

Gemakkelijk en volgens afspraak

Alles van bestellen tot ontvangen ging zonder problemen zo als het hoort. Blij van de kwaliteit van de horloge.

Wat is hier gaande??

Bestelling na bijna een week nog niet ontvangen? volgens David van de service zou het 3 weken duren???

Werk niet!

Bestelling gedaan levering binnen de tijd, tiptop. Maar... werkt niet! Oude kabel terug gebruiken ?

Gewoon goed

Netjes verpakt en wanneer het afgesproken is bezorgd. Kwaliteit en super service.

Middelmatig

Hier bestelt op 15/01 en op 29/01 ontvangen. Best lange levertijd voor een hoesje. Daarnaast is het hoesje wel oké.

Mijn vaste shop

Mijn favoriete winkel voor onderdelen voor iphone reparatie. Ben al jaren reparateur en jaren koop ik hier. Alles wat je nodig kan hebben aan een scherpe prijs.

Kwaliteit producten en service

Enorm blij met de aankoop van de TV Box. Groot assortiment, prima levering en prima prijs kwaliteitsverhouding.

De oortjes werken zoals ik verwacht en geen spam op je mail als je een keer bestelt. Top!

Zeer slecht, niets ontvangen

Draadloze Bluetooth 4.1 Bone Conduction Headset: na twee maanden nog geen bestelling ontvangen. STUUF zegt dat in transit mis is gegaan: 2x dezelfde fout ??

redelijk

heel ruim aanbod, goeie kwaliteit van hoesjes. jammer dat de levering zo lang is.

Gewoon betrouwbaar.

Goede service. Meestal al binnen een dag in huis. Top winkel!

Product niet accuraat

Ik was niet heel blij met mijn aankoop, omdat het hoesje niet paste op mijn Samsung A7 2018... Moest terug...

Jammer dat het niet consequent is

Na een paar vlotte bestellingen heb ik ditmaal een slechte ervaring gehad. Onderdeel besteld voor reparatie die ik snel nodig had, bleek de levertijd meerdere weken te bedragen. Kon ook niet meer annuleren toen ik het doorhad want het was al verzonden. Dat is natuurlijk niet prettig. Ik moet eerlijk zijn dat ik geen goede reviews heb geplaatst voor mijn eerdere goede ervaringen, dus daarvan nog de 7/10.

Bijna perfect

De accurate manier van toezending mijn artikelen heb ik als positief ervaren. Ik vond wel dat het sneller geleverd kon worden voor een .BE shop naar Belgie.

altijd blij met mijn aankopen

helemaal toppie

Nog niets!!

Bestelling tot heden nog niet ontvangen! 24 uurs verzending maar nog niks na 4 dagen!! Review word aangepast als ik het toch ontvang...

produkten en omschrijvingen

lekker prijs kwaliteits ratio en duidelijke beschrijvingen vd produkten.

Prettig

Product ontvangen en blij met de kwaliteit. Minpuntje is dat ze niet echt snel antwoorden op je bericht.

Eerlijke service met een groot assortiment.

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij hen. Vrijwel alle gewenste producten zijn te vinden en krijg je volgens de belofte in huis.

55 Hoornzeelstraat 1

Tervuren 3080