topper

geen toeters en bellen bij het bestellen. top shop !!

Erg lange bezorging

Ik heb nu mijn producten wel ontvangen maar moet toch aanmerken dat ik de levertijd te lang vindt. Een maand wachten op iets groots zou best oké zijn, maar ik heb een maand gewacht op een hoesje...

Tevreden

Vlotte communicatie

Geen opmerkingen!

Erg goede ervaring, doet wat ze belooft, nog geen negatieve opmerkingen!

degelijk materiaal

degelijk materiaal en zeer goed passend op de smartphone, al diverse keren hoesje gekocht.

Levering lang, kwaliteit goed

Heb ff gewacht op de levering (twee weken) maar uiteindelijk wel goeie kwaliteit.

Ideaal voor je reparaties

Dankzij deze winkel is het makkelijk om zelf je mobieltje te repareren en een heel stuk geld te besparen. De hogere kwaliteit is wel wat duurder maar zeker het geld waard;

goede

goede onderdelen, snelle besorging

Is goed aangekomen, maar nog niet geplaatst

De prijzen zijn scherp geprijsd en producten altijd voorradig, super!

Heldere website, vlot geleverd, netjes verpakt.

Perfecte service

Perfecte service

Xiaomi tv box

Blij met de aankoop van xiaomi tv box, doet alles wat ik wil dat het doe. Ik had wel bijbetaald voor 24u levering en dat is niet gebeurd? Hopellijk krijg ik mijn geld nog terug!

Uitstekend!

Goed. Meermaals besteld. Tijdige levering.

Kleuren niet helemaal scherp...

Goed snel bezorgt. A+ kwaliteit vond ik niet goed genoeg want de kleuren zijn niet helemaal scherp...

Product OK. Opgelet met de gereedschappen!

Levering volgens afspraak maar het setje gereedschap is van slechte kwaliteit. Het paste niet op de schroefjes en kan hiermee de reparatie niet langer uitvoeren. De schermen zijn prima maar ben niet helemaal tevreden.

Voor onderdelen kan u hier terecht

Goede service, als je vragen hebt mbt je bestelling krijg je binnen een dag antwoord. Top bedrijf en de kwaliteit zit goed.

Fijn en snel

Ik heb op tijd ontvangen. Fijne ervaring van bestellen tot levering.

deftig

met nieuwe batterij alles weer deftig

Heel goed!

Prima zaak met kennis van zaken en snelle levering. Vlug en informatief. Dikke merci van Danna!

bon magasin

j'ai reçu des remerciements

Hulpvolle berichten

Vlug en informatief, bedankt voor de goeie service David!!

glassje ontvangen

snelle verzending en een fijne screenprotector!

Gewoon goed

Blij met de aankoop

Onderdelen zijn erg goed van kwaliteit. Snelle levering voor een prima prijs en geen verzendkosten.

55 Hoornzeelstraat 1

Tervuren 3080