Erbarmelijk

Besteld artikel na 7 maanden geleverd !!! Communicatie onder nul. Telefonisch niet te bereiken. Af te raden Web verkoper

Je moet er even onder de lamp voor gaan zitten. De reparatie met scherm en de batterij zijn geslaagd.

Kwaliteit super!

Kwaliteit van een nieuw scherm is zeer goed. Hier kom ik voor de volgende reparatie weer. Wel heb ik gemerkt dat de levertijd niet 24 uur is, misschien door de feestdagen.

Te lang moeten wachten op mijn levering

Als ik geweten had dat mijn bestelling uit China moest komen had ik deze nooit besteld, te duur betaald voor het geen ik gehad heb

Naar volle tevredenheid.

Het is goed te vinden, het wordt vlot geleverd, in keurige staat ontvangen. Naar volle tevredenheid.

Pour moi, a éviter

J ai acheté une zu prix de 82€. Une watch 6. Première livraison avec du retard. Il est vrai que après un échange de mail c est plutôt la société de livraison qui est en tord. Une fois la montre reçue, mauvaise surprise. Pas de chargeur dans la boîte. Heureusement, la batterie était pleine. Et le pire, c est que deux jours plus tard, la montre se bloque avec un message disant " appareil illégal". Là encore, échange de mail et je me dis que tout va rentrer dans l ordre puisqu' une deuxième montre m est adressée. Sur le coup, je pense que la société est sérieuse et prend ses responsabilités. Hélas, je suis vite redescendu sur terre. Cette fois, rien ne manquait dans l'emballage. Mais la montre n' a jamais pu fonctionnée. Résultat, 80€ à la poubelle.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tournevis hs après 3 tours

Tout est dans le titre... mais bonne livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vraag snel beantwoord

Positieve ervaring. Vraag snel opgelost en tevreden over de geboden service.

ontevreden

Wat ik bestelde, was niet meer leverbaar en stond zelfs na eindelijk een reactie van Stuff Enough (na 4 weken en na zogezegde aflevering) nog steeds als beschikbaar op website. Ander product gekozen en besteld en dit uiteindelijk (weer pas na 4 weken) toch gekregen.

Top, vaker mijn onderdelen hier halen!

Tevreden

Goed product

Slechte ervaringen

3 maande wachten en vervolgens wlkeer zelf achteraan mailen van hoe en wat over bestelling en later mail krijgen dat het weer uit gesteld is en kater toch niet word geleverd

Makkelijk en snel besteld en geleverd.

accu zeer goed

snelle levering van de accu

Ok

Ik heb niks gerepareerd maar een screenprotector aangeschaft bij jullie. Dat is goed verlopen buiten één dag verlengde levering.

!

alles heb ik nu ontvangen bedankt

Bestelling niet ontvangen en geen compensatie

De bestelling van mijn screenprotector heb ik niet ontvangen. Omdat dat minder dan 50 euro is, is dat zonder track en trace en dus op eigen risico! Dus geen product en geld kwijt.

leuke shop

ik ben tevreden

Bestelling was snel binnen en compleet

Nette behandelling, verzorgd, in een woord: goed!

Decent service

Purchase procedure was easy and fast. Products delivered to Wales in 9 days.

Waardeloos bedrijf

Heb iets besteld bij dit bedrijf,maar artikel is nooit geleverd.Vervolgens kenbaar gemaakt,maar het kwam er op neer dat ik maar een verzekering had moeten afsluiten voor dit probleem,STUFF ENOUGH!! Zeker ,als er niks verstuurd wordt !

Keurig verzorgd

Altijd keurig verzorgd en snel bezorgd! Helemaal volgens de advertentie.

goed alles ontvangen

Het werkt

Prima, snelle levering en de juiste producten.

Positief

Prima , tot nu toe werkt alles naar wens.

55 Hoornzeelstraat 1

Tervuren 3080