Eerlijke zaken doen en zonder moeite

Wat je besteld krijg je binnen de afgesproken termijn. Goede informatie over de producten. Niet duur. Overzichtelijke en makkelijke webshop. Bestel heel veel. Als er al eens problemen zijn worden die altijd netjes opgelost.

blij

veel keus en leveringen op tijd goude kwaliteit zeer goede service

Over het algemeen ben ik wel tevreden!

Af en toe een vertraging nog

Het is een goeie zaak

Nog niks foutgelopen. Bestelling altijd in goede conditie ontvangen. Beveel het aan.

Doe al jaren reparaties met Stuff onderdelen

Ben al tijdje een tevreden klant. Altijd goede kwaliteit en amper foutjes gevonden bij de reparatie (fouten kan je niet vermijden bij dit soort onderdelen) In omgang zijn ze vriendelijk en hulpvol. Af en toe kan de bezorging van nieuwere modellen langer zijn. Die zijn er niet altijd direct en worden doorbesteld bij de leverancier. Zou het liever rechtstreeks krijgen.

Altijd netjes op tijd geleverd Prijs scheelt heel wat Toppie

netjes

goede en snelle levering van de bestelde spullen

Mijn ervaring met Stuffenough.be,

Redelijke producten voor redelijke prijzen. Het vinden van producten zou beter kunnen zijn. De levertijd is realistisch en betrouwbaar. Het is een heel compleet aanbod met alles erop en eraan. Ook wanneer een product niet bevalt of goed is snelle en goede service. Klantvriendelijke mensen.

TOP BEDRIJF

IK BEN ZEER TEVREDEN VAN DE PRODUCTEN ,EN HULP BIJ VRAGEN DIKKE 10

Zie review

+Ruime keuze +Goede klantenservice +Duidelijk gecommuniceerd +Betrouwbaar -Langzaam

Bedankt voor jullie hulp

Redelijke prijs en uitstekende klachtenbehandeling

Producten - 10, Service 8, Website 6

De site is nogal moeilijk te gebruiken de zoekfunctie is niet zo goed en er zijn heel wat opties en keuzes achter allerlei categorien. Goed om te bekijken. Verder ben ik blij van de producten die ik nu heb. Ook goede service na aankoop bij gebruik. Verzenden gebeurt volgens de afspraak, hoewel aan de latere kant (1-2 weken is meestal 2 weken). Het komt veilig verpakt toe.

Niets op aan te merken.

Op de afgesproken dag en tijd geleverd, aan een redelijke prijs. Meer moet dat niet zijn.

Het is aangekomen

Kwalitatief goede artikelen

Ben heel blij van het vervanging scherm werkt goed en zonder foutjes zoals bij andere aanbieders De levertijd is wel lang zoals ik zie aangemerkt

erg lange levertijd

kon er gelukkig op wachten maar dat kan niet altijd !

Het is een plek waar je makkelijk je spullen kan vinden

Goede service Altijd volgens afspraak Altijd goed ingepakt Ik shop hier met plezier

Enkel lof

Groot aanbod, goede service

Elektrische Gel Blaster

Waterpistolen gekocht voor de verjaardag van onze zoon, die is alvast heel blij met zijn cadeautje! Ik heb geen tegenvallers na de eerste bestelling.

Na bijna een maand wachten heb ik de bestelling dan toch binnen. Begon te denken dat het niet ging komen. Gelukkig is de prijs ook lager. Klantenservice is wel heel goed bezig. Ze lossen vriendelijk en effectief de vragen op.

Opnieuw goed

Twweede aankoop is soepeltjes gegaan.

Vriendelijke service

Ben snel geholpen met defect klokje

kwaliteit producten en hoge kortingen

de bestelling is op tijd geleverd en in degelijke verpakking en ik ben heel tevreden van de oortjes. sommige prijzen zijn wat aan de hoge kant. daarintegen zijn er ook goede kortingen.

-sneller verzenden

de ervaring met bestellen en de producten is heel goed. service is ook goed maar de verzending is erg traag. vind ik jammer want anders zou ik hier alles kopen. als er staat morgen in huis dan heb je t meteen.

Ga zo door.

Altijd goed gegaan.