Ga zo door.

Altijd goed gegaan.

À la prochaine!

Bonne livraison, beaucoup de choix (parfois plus cher) et toujours sympathique et bon service. Commandez régulièrement et avez toujours été satisfait.

Netjes verpakt en indien nodig ook retour mogelijk

Goede ervaring en steeds op tijd geleverd

Fout bij verzending

Door een fout bij de verzending ontving ik maar een exemplaar van 6. nogal jammer maar heeft dus een week extra geduurd voor ik de andere 5 had. De klantendienst is gelukkig erg hulpvol en staat voor je klaar.

fijne webshop x

ik kom wel nog ns terug!

Aankoop geslaagd!

De zoon is heel blij van zijn nieuw speelgoed.

Gunstige prijzen en vriendelijke mensen maar pas op

Zeer groot assortiment, gunstig in prijs, makkelijke site om te navigeren en doen niet moeilijk over ruilen of retourneren. Een (groot) nadeel is wel dat bestelling soms echt heel lang op zich laten wachten. Een maand of langer soms...

Zonder problemen

Order was netjes op tijd geleverd en ook de klantendienst doet wat ie moet. Met dit bedrijf nog nooit problemen gehad.

Levering

Goed Aanbod, veelal goede prijzen en produkten

De levering is meestal conform en op de afgesproken dag. Soms een vertraging maar dan krijg je meteen een vergoeding. Zoekmachine van de website is niet zo makkelijk, vind er niets mee terug tenzij ik met de categorie zoek.. Al bij al prima shop.

Positief.

De levering is conform en heeft op de afgesproken dag plaatsgevonden. Geen opmerkingen.

Perfect+

Prima webshop, die de afspraken nakomt. Ook gratis beschermer gekregen bij de aankoop. Super!

leveringen zijn altijd precies zoals beschreven bij het product

bestellingen werden alle netjes op tijd geleverd en zonder problemen. correcte aflevering en ga zeker nog meer bestellingen plaatsen. altijd een goede ervaring gehad ook al waren er problemen.

Ik raad het aan

Klantenservice - 10 op 10

Hele fijne ervaring met de klantenservice gehad toen een artikel stuk was bij de levering. Binnen een paar dagen al een nieuwe voor de deur. :)

Goede webshop goede klantenservice top

De klantenservice is naar mijn mening echt top, als je vragen hebt worden die ook beantwoord !! Producten altijd kwaliteit en lekker prijsje. Bijna nooit problemen met producten gehad, waren die er wel dan werd het netjes opgelost. Wat betreft levering zijn er wel problemena aanwezig.. Jammer genoeg al meer dan eens vertragingen meegemaakt. En eens was het volgens hen geleverd maar bleek het op een ander adres te liggen..

Altijd in orde, soms is de verzending iets later

geweldige winkel niet alleen voor je telefoon maar ook andere dingetjes echt top

snel en mooie spullen top mensen

Vaste klant

Erg fijne winkel. Bestel er regelmatig en stelt zelden* teleur, ook met terugsturen zijn ze uitermate concreet met de hele handeling. *Zendingen zijn soms een week te laat

Super service heel handig

Werkt gewoon.

Mijn bevindingen zijn grotendeels positief. De levertijden lopen erg uit van 1 dag tot 14 dagen maar als je oplet bij de bestelling weet je exact wat wanneer zal aankomen. Heel blij van de aangekochte producten>

Uitstekende webshop voor alles

Ik vind het een heel fijn systeem... Erg goede service en zeer betrouwbaar. Alleen maar goede ervaringen.

10/10

Bij betreden van de klantendienst over een niet-levering zijn ze erg galant. Krijg direct korting aangeboden en nieuwe zending opgestuurd. 10/10

Prima bedrijf

Goede ervaringen

Proficiat met de wesbhop

Duidelijke communicatie en flexibel met betalen heel gemakkelijk wij raden het aan!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren