Duidelijke productinformatie op website

Prima afhandeling zowel met de betaling als logstiek.

Betrouwbaar adres!

Altijd overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Heel goede producten en nette leveringen. Altijd leuk shoppen!

blij van de bestelling

geleverd zoals aangegeven veel in het assortiment goede klantendienst achteraf

goeie winkel

prima producten van een redelijke prijs, geen problemen gehad bij onze bestelling zou wel plezant zijn als jullie rapper kunnen leveren

J'ai confiance

Facile à trouver et à acheter des choses, avec un sentiment familier. Service excellent Large gamme, site clair.

Ist leider nach 4 Wochen noch nicht bei mir angekommen

Schnelle Bearbeitung, hat man mir geschrieben.

Goede kwaliteit en levering volgens belofte

Eerste bestelling geslaagd. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Altijd netjes en snel antwoord gekregen. Betaalmogelijkheden zijn goed geregeld ik betaal graag achteraf dan kan het altijd terug als dat nodig is.

Een goede site

Een goed site ,met heel veel keuze in artikelen

Nette levering met alles erop en eraan!

Mooie smartphone netjes vandaag ontvangen, was al opgeladen dus kon meteen gebruikt worden met alles erop en eraan. Dat is een heel toffe ervaring voor mij. De site is niet heel gemakkelijk om te gebruiken maar er is wel een groot aanbod. Prijzen zijn redelijk.

Uitstekende service en overzicht. Steeds goede producten vind gewoonlijk dat wat ik zoek

Bijna helemaal top

In het algemeen zijn we blij van onze bestellingen bij Stuff Enough. Leveren gebeurt soms langzaam, maar klachten worden snel en goed opgelost. Blijf er telkens terugkomen om de volgende redenen: prijs en kwaliteit. De prijzen zijn heel marktconform en de kortingen zijn het waard om naar te kijken.

Garantie

Probleem met kapot product en garantie is 100% naar tevredenheid opgelost.

geen klachten

op tijd, goede ontvangst, dus niets te klagen

Ik geef zeker een aanbeveling om bij jullie te bestellen

Altijd goede service! Al veel besteld en altijd netjes optijd geleverd. Een keertje had ik geen bestelling ontvangen na een paar weken maar bleek dat het artikel niet meer beschikbaar was en het al was terugestort. Jammer want ik had het berichtje hierover niet gezien.

Op nog geen week ontvangen!

Oortjes besteld aan een mooi prijsje met levertermijn 2 tot 3 weken. Dacht kan erop wachten en dan spaar ik wat. Vandaag na amper een week (6 dagen) netjes de bestelling ontvangen in de postbus. Super makkelijk moet je niet voor opendoen of niks.

goed geholpen

pakje bij ontvangst beschadigd, gelukkig heel attent en redelijk snel afgehandeld met een nette vervanging bedankt voor jullie aandacht

Top geregeld!

Snelle zending en goede prijs!

Mijn ervaring na enkele aankopen

Bestellen is meestal vlot en leveringen op tijd en goed geregeld. Bij uitzonderingen wordt dat altijd gecommuniceerd en waar nodig voor compensatie geregeld. Iets minder dat pakjes apart toekomen als je een bestelling plaatst voor meerdere items. Moeilijk om alles op te volgen dan.

Klante service

Klante service is echt heel goed. Leveren gebeurt op afgesproken moment. Heel fijn!

Matig

Bijna alles verkrijgbaar en de helpdesk is er rap bij maar leveren gaat minder vlot , Wordt gemeld dat producten op een dag bij je aankomen maar in mijn geval was dat meer dan een week...

Topsite met top keuze!

Fijne webshop waarop een zeer uitgebreid aanbod te vinden is. Ook de betalingsmogelijkheden zijn een ruime keus. Concurrerende prijzen.

frauduleuse firma

Speelgoedkraan besteld op 3/11/2022 en betaald: tot vandaag 16/02/2033 niets geleverd of terugbetaald .3maal in contact gekomen en maar beloven , maar verder niets . fraude. doe bij deze firma geen bestellingen ,U ontvangt niets, na 3 x klacht reageren ze niet eens meer

de aankopen zijn snel gelevert en netjes gedaan

komt zelden voor dat ik niet hetgene vind waar ik naar op zoek ben het hele proces kan je netjes volgen als er toch onduidelijkheden zijn dan word je door de klantenservice heel kundig geholpen, de aanbiedingen zijn echt de goedkoopsten.

Betrouwbare site met ruime keuze

Grote assortiment en meestal met goede prijzen. Ook is er deftige communincatie voor wanneer je pakje komt dat is niet bij alle winkels zo helaas.

meestal de goedkoopste

meestal de goedkoopste, steeds correcte service. soms wel mogelijkheden om elders goedkoper te vinde maar dat kan je altijd checken

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren