Goedkoop en snel

Goede prijzen Wat ik bestel voldoet aan mijn verwachtingen

Ideale winkel

Meestal geen issues. 1 x iets retour gestuurd dat stuk was Klantenservice is er snel bij met een oplossing.

Na aantal aankopen mijn review

Een prima webwinkel met een focus op prijskwaliteit.. De producten zijn goed en communicatie gebeurt vlotjes.Zijn veel goedkope aanbiedingen , goede deals als je kan wachten op de levertijden dan toch. De pakjes komen wel altijd proper verpakt toe..

Heel vlotjes!

Een prima webwinkel met een goede service!

bijna nooit problemen

meestal snel binnen en bijna nooit problemen ooit eens het product niet ontvangen maar netjes een nieuwe zending gekregen.

Geen commentaar

Prima, betrouwbaar en veel keus.

oke

na lang wachten toch nog alles gekregen het zijn vriendelijke mensen en ze helpen je echt maar er gaat iets mis want de klantendienst zelf heeft geen controle over de bestellingen vreemd maar wel gelukt dan

Oplichters!!!

Koop hier nooit iets! U bent gewaarschuwd! Lees de reviews op Google. Heel veel gedupeerden! Op 21/12/2022 twee powerbanks gekocht vandaag 3/2/2023 nog steeds niets ontvangen en reageren niet op mails of smsen. Oplichterij!!!!!!!!

Geen slechte ervaring maar wel een opmerking

Nog geen negatieve ervaringen gehad. Het enige nadeel vind ik dat je de bestellingen vaak in meerdere delen krijgt bezorgt. Ben nooit zeker of er nog iets komt of niet.

Naar de verwachting

Grote keuze en zeer goede service

goede ervaring

ik koop hier graag bijna alle bestellingen zijn op tijd geleverd zijn altijd goede spullen contact is makkelijk & snel

Tiptop

Snelle levering. Goede service.

De service zit goed

Al bij al een goede ervaring. Wat ik tot nu bestelde is goed aangekomen maar was helaas niet naar verwachting. Na een verkeerde retourzending toch nog goed geholpen en gecompenseerd. Service is echt oké.

Terrible shop and power bank

weak and terrible charger. 1.5 charges of those indicated. I bought 10 pieces for the guys from the Ukrainian army. sent to ukraine and they can't properly charge their phones. service is terrible. call cannot be made. a return can no longer be made - since by the time the parcel reached Ukraine, the deadlines have expired. 600€ for 10 pieces just thrown away. I highly do not recommend this store.

Geweldig bedrijf

Bij klachten directe hulp. Mooie overzichtelijke site. Heel blij van mijn nieuwe telefoon!

Toppie

Prima webwinkel Snelle levering

Prima bedrijf goede service

Hier krijg je een correcte prijs, altijd goede producten op voorraad...

Vind het ideaal

Goede en duidelijke webshop Je weet wanneer je pakket wordt geleverd Verzonden met track en trace

Hele fijne webshop!

Makkelijk, snel, groot en gevarieerd aanbod. Prima site waar je voor heel veel dingen terecht kan. Klantvriendelijke klantenservice die je altijd snel en goed helpt. Ben erg tevreden!

Redelijk tevreden

Is prima, lage verzendkosten als je er ff op kan wachten. Ze hebben wat je moet hebben.

bons articles

très bons articles

Tevreden vaste klant $

Bestel af en toe bbij stuff enough, van hoesjes en onderdelen tot een radiator. Vind het superleuk dat jullie altijd snel helpen als iets niet meevalt aan een product. Met levering loopt niet alles zo soepel soms meer dan 3 weken maar meestal maakt dat niet zo uit. Ten laatste vind ik het heel goed dat er voor alle spulletjes een bulkactie is, koop graag meerdere schermen per keer en komt zo goedkoper uit.

Goede bestelling.

Goede bestelling. Als verbetering zou ik graag meerdere bestellingen in 1 pakket ontvangen. Scheelt onnodig karton enzo.

Opletten met de pakjes

Ze zijn goed maar een ding als je iets bestelt word het gewoon voor de deur gezet weet dat ze daar misschien niet op de hoogte van zijn maar dat kan voor problemen zorgen.

A la prochaine

Envoie rapidement, réponse rapide par mail. Service au top comme toujours.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren