topper!

nog geen teleurstelling gehad geweldige service en altijd bereikbaar!

Helder, goede service

Duidelijkheid over levering, product en prijs vooraf. De klantenservice is zeer behulpzaam en lost naar tevredenheid problemen op. Levering is wel aan de late kant.

zeer slecht

mensen bestel hier niks. wacht al maanden op een telefoon hoesje. ze geven aan eerst druk bij de post en erna geven ze aan zal kwijt gekomen zijn tot op heden nog niks ontvangen. voor mij een keer iets besteld maar nooit meer.

Geweldige webshop.

Ben nog niet teleurgesteld. Snelheid en duidelijkheid van specificaties van het product, meestal de beste prijs, afspraken nakomen en nette, correcte bezorging.

Wederom goed

Tweede bestelling netjes bezorgd in de brievenbus

Allemaal heel moeiteloos.

De klantenservice is erg goed bereikbaar, gelukkig want je krijgt soms geen informatie over je zending daar lijtk iets mis te gaan dan moet je het opvragen en krijg je de tracking. Komt allemaal met bpost dus kan je met hen afspreken waar het geleverd kan worden zoals achterpoortje.

een aanrader!

heel tevreden over de stelling,vlot,goedkoop en kwaliteit!!

Niks te klagen

Bestelling netjes ontvangen op de afgesproken dag.

Entspricht nicht zur gänze der Spezifikation

Angaben entsprechen zum Teil nicht den Erwartungen, somit wird der Käufer eigentlich betrogen. 99.000mAh Powerbank mit 4 Ports - Eingebaute Taschenlampe - Externes Notfall-Akku Ladegerät Ladegerät Rot Falsche irreführende Angabe: Powerbank hat maximal 9900mAh ! Falsche Angabe : Micro-USB-, USB-C- und Apple Lightning-Ladeanschlüsse ... es gibt keinen Lightning-Ladeanschluss !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Parfait!

Le produit est exactement comme présenté, visuellement et au niveau de ses caractéristiques. Le produit est arrivé bien emballé et bien qu'il ai mis environ une vingtaine de jours, c'était indiqué sur le site et c'est tout à fait normal, pas d'inquiétude à avoir! J'ai malheureusement dû faire un retour sur le produit parce que j'avais acheté ça en cadeau et que la personne n'en avait pas besoin après, mais le service client a du coup été très serviable, disponible et j'ai pu changer! Agréablement surprise par ce site.

Redelijk goede ervaring, als je kan wachten

Groot en uiteenlopend assortiment tegen gunstige prijzen en voorwaarden. Achteraf betalen kan ook heel snel als je ervaring hebt met afterpay, dan ben je zeker van je stuk. Enige nadeel is dat soms bestellingen heel lang kunnen duren. Dit keer vrij snel (8 dagen) maar heb al keertje een maand gewacht. Enkel bestellen als je het niet direct nodig hebt. Een keer contact opgenomen via het formulier op de site en duidelijk antwoord gehad. In orde.

Je bestelling steeds op tijd geleverd, duidelijke informatie over wat er allemaal bij zit en veel ke

en veel keuze

100% tevreden

snel, compleet, goedkoop

De klantendienst is er om je te helpen

Vanwege een vertraging heb ik bijna twee weken gewacht op mijn bestelling, dat terwijl er 24 uurs verzending geadverteerd wordt. Heel jammer, maar de klantendienst heeft me goed geholpen en een degelijke korting aangeboden wegens het ongemak. Toch fijn dat er iets aan gedaan wordt.

Razendsnel geleverd!

Toolkitje en lijmpje voor smartphones besteld, nog geen twee dagen later had ik het al in huis uit België en kon ik men telefoon repareren. Hoedje af voor deze mensen!

très satisfait!

livraison très rapide complètement satisfait

De ervaring is goed .

Vond het makkelijk te vinden wat ik nodig had in de uitgebreide collectie . Wordt gewoon door bpost gebracht dat zijn we allemaal gewend .. Het is een beetje raar dat je neit echt weet wanneer het komt , staat dat leveren 2 weken duurt in een bericht dat ik krijg maar bij mij was het veel korter .

snelle bezorging van een top hoesje

toppie x

Heel goede winkel koop hier af en toe een hoesje of kabel en altijd top service. Moet wel bekennen dat ik ook af en toe elders kijk ;)

Tevreden van de aankoop powerbank

De bestelling is goed verlopen, op Halloween besteld en 5 dagen later kreeg ik hem al binnen. Laad goed op en kan alles tegelijk erop zetten. Bestellen zou ik zeker nog een keer doen. Geen contact gehad met de winkel zelf.

Nooit meer

Horloge en geld kwijt, antwoord steeds druk, druk, na 2 maand nog geen terugbetaling

heel snelle goede service als er iets misloopt

heel blij met de service ik had een probleem met mijn kabel en kreeg direct antwoord en direct een vervanging naar me gestuurd die komt binnenkort aan alvast heel bedankt om dat zo snel op te nemen super!!!

Top klantendienst

Mijn probleem werd kordaat aangepakt

Prima webshop al een lange tijd

Blijft een prima webshop met goede service. Wel moet je opletten want sommige onderdelen hebben een levertijd van paar weken. Qua service en kwaliteit is alles verder goed.

Muurvlindertjes

Ondanks de hoge levertijd toch alles snel gekregen Iets meer informatie over het product had fijn geweest maar is het is goed gekomen Owja vergeet je korting niet te nemen! Vind je zo makkelijk terug

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren