heel snelle levering

super ik kom zeker nog is terug

Farhad Polat

Op zich prima bedrijf,beetje onduidelijk hoe of wanneer het afgeleverd word Toch de dag voor de levering een smsje gekregen dat het komt

levering verlengd met een week

hele toffe shop met goeie producten jammer van de levering

Vrij tevreden ; geen klachten

Bestellen ging heel gemakkelijk . Ben op de site terechtgekomen van google omdat het de laagste prijs was die ik zag. De fotos van het product zagen er wat raar uit maar heb toch een gokje gewaagd en ben er heel blij van ! Zou ik nog doen ...

snel, gebruiksgemak

helemaal top, hoef je geen zorgen te maken

Toffe site

Tot nu toe nog geen problemen gehad Soms komt je bestelling in delen met paar dagen tussenin Achteraf betalen is voor mij een grote meerwaarde Toffe site

Netjes

Had mijn bestelling iets later ontvangen dan werd aangegeven. Daarbuiten is alles oké.

bestel hier graag

gaat altijd goed en dan ben je zeker

Goede ervaring met Stuff Enough

Doen gewoon wat ze zeggen Snelle hulp als er wat is Kortom tevreden

Opletten want bezorging duurt 2 weken

Had bij deze site besteld omdat het een Belgische site is en ik verwachtte dat het product op een paar dagen bezorgd zou zijn. Maar na bijna een week had ik de bestelling nog niet dus heb ik contact opgenomen met de winkel. Er werd me verteld dat het product rechtstreeks van de leverancier komt en dat stond klaarblijkelijk ook op de pagina van de bestelling. Heb ik niet gezien jammer. Maar een weekje later dan werd de bestelling bezorgd met de fietskoerier. Tevreden van het product.

Vlekkeloos!

Nog helemaal geen slechte ervaring gehad, de bestellingen zijn vlekkeloos en de support helpt je direct als het nodig is. Kom ik zoiezo nog langs in de toekomst!

Goede nette levering

Goede nette levering

waardeloos bedrijf

Levering duurde 3 weken zodat ik het niet meer kon meenemen en weer terug gestuurd heb. OOk nog aangetekend maar ze kunnen het niet vinden. kan nu op mijn geld wachten tot in lengte van dagen.

Goede dienst

Gister heb ik het gripje ontvangen, heel tof accessoire

goede en makkelijk te vinden informatie over producten en prijs. de snelheid van levering is wat minder. vind ik zelf niet zo'n probleem maar kan zeker vervelend zijn.

Reparatie een beetje moeilijk

Eergisteren heb ik alles ontvangen en vandaag de reparatie kunnen uitvoeren Zo simpel was het niet en heb hulp moeten zoeken, maar tis gelukt Voor de rest is alles oké

F1 A95X 4K TV Box Mediaspeler Android Kodi

Het toestel werkte meteen na aansluiten en heeft alle mogelijkheden voor onze favorieten te zien. Kan ermee op het internet en alles echt plezant.

Top winkel aanrader!

Top winkel

Harstikke fijne webwinkel

Ik had een hoesje besteld maar toen ik die ontving zag ik dat het model niet paste... Bleek dat ik een hoesje voor s22 ultra had besteld en niet voor s22 wat mijn bedoeling was. Maar gelukkig heb ik alles gewoon kunnen terugsturen en van de winkel zonder extra kosten het juiste hoesje gekregen. Leuk dat jullie meedenken.

Toutes félicitations

Jusqu'à présent, seules de bonnes expériences avec Stuff Enough. Tous les produits sont presque toujours reçus dans le délai spécifié. Le dernier achat a été un peu plus lent mais heureusement seulement quelques jours. Les prix sont parfois un peu chers.

Un très bon site

Très satisfait de mes commandes

Makkelijk/snel

Artikelen gemakkelijk te vinden op de site Goede ervaringen en snelle levering

Probleem opgelost!

Fijn dat betalen na ontvangst mogelijk is want heb al veel problemen gehad bij andere webshops en dat had ik kunnen vermijden door pas na ontvangst te betalen. Bij Stuff Enough was het ook niet helemaal feilloos maar gelukkig geen ramp. Mijn kabeltje was kapot aan het uiteinde in de verpakking, maar na een fotootje op te sturen als bewijs krijg ik een vervanging naar me toegestuurd. Extra weekje gewacht maar uiteindelijk toch in orde.

Tweede aankoop

Nog geen tegenvallers buiten dat het iets langer duurt maar dat is volgens afspraak

Algemeen heel tevreden.

Prima bedrijf. Doet wat het belooft. De bestellingen worden steeds correct geleverd op de afgesproken datum. De mensen zijn goed bereikbaar. Voldoet aan alle eisen.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren