Een tevreden klant

Betrouwbare webshop qua bediening en prijs. Leveren kan soms wel serieus uitlopen, is bij mij een keer gebeurd en lees het hier ook. Mij hebben ze goed geholpen daarmee gelukkig.

Onbetrouwbaar!

Eerste keer hier een horloge besteld. Belofte 1a2 weken. Extra betaald voor express verzending met track&trace code. Klantenservice alleen per mail of via een ticket bereikbaar. Geen enkele communicatie over vertraging tenzij je er zelf achteraan gaat. Ook track&trace code niet ontvangen. Meerdere keren een ticket verstuurd. Reactie hierop duurde ook heel lang en blijkt een standaard antwoord te zijn. ik vind dit echt schandalig. Uiteindelijk na 6 weken horloge ontvangen en dat is ook nog eens niet het horloge wat ik heb besteld. Ik durf het niet terug te sturen want dan ben ik en mijn geld kwijt en het horloge want ik lees in andere reviews dat het retourneerproces ook helemaal fout gaat. Bedrijven zoals deze zouden niet mogen blijven bestaan!! Waarschuwing: hier geen zaken mee doen!!!!

Niet bestellen!!

Deze site is zeer misleidend. Overal staat bij de producten vermeld op voorraad en binnen 24 uur wereldwijd verzonden. Echter in de kleine lettertjes staat dat de levertijd 1 tot 2 weken kan duren (als je geluk hebt). Zeer misleidend, gewoon Alibaba meuk. Typische dropshipping site.

Enorm gewaardeerd

Ik kwam er niet zo goed uit en wilde wat advies vragen. Ik sprak met David en vond het een heel vriendelijke medewerker. Had me volledig beantwoord over alles in detail. Vind ik zeker een goede webshop.

bestelling kwam kapot aan, maar...

geweldig dat jullie zo snel voor een nieuwe zorgen

Het toetsenbordje is supergoed bevallen

Een laser toetsenbordje gekocht om eens te zien hoe goed dat zou werken. Dat is goed bevallen. De levering werd aangegeven tot 3 weken maar het heeft amper een week geduurd. Sneller dan wij hadden verwacht. Keurig ingepakt en met meegeleverde kabels en alles wat nodig is voor het langdurig gebruik. Bij een klein vraagje over de activatie van het toestel ben ik na 1 dag beantwoord. Ik begrijp alleen niet waarom de korting niet werkte.

Slecht

Heb meer dan een maand gewacht op mij bestelling,en nu zeg ze is verloren.ik vroeg mij geld terug,ze zeg opnieuw wordt het bestel,zonder track en tracé number.heb vaak gebeld en gemail,kright ik geen gehoor.

Reparateur-vriendelijk!

Weer een goede bestelling en reparatie. Krijg altijd snel antwoord van deze jongens en als ik eens een onderdeel niets vind of als het niet werkt dan kan ik het retourneren zonder gedoe. Aangeraden voor alle reparateurs!

TV-Box gekauft

Es gibt kein besseres Unternehmen wenn es um Reklamationen geht. Ich habe schon Artikel zurück gegeben. Ohne jedes Problem.

het hoesje heb ik vandaag in de brievenbus gevonden, dankje voor de snelle opvolging

zie boven

Toffe winkel voor cadeatjes

Het is een leuke plek voor cadeaus. Je vindt er heel veel terug ook voor de kinderen dus voor iedereen wat. Ze zijn niet de goedkoopste maar vaak wel heel dichtbij. De levering zou sneller moeten kunnen maar is nog te doen als je op tijd bestelt. En het is een beetje spijtig dat er een maximum bedrag is voor betalen met Klarna. Al bij al zijn wij tevreden.

Prima oplossing.

Nog geen echte klachten gehad. Als het product er niet is laten ze je iets weten en kan je kiezen voor iets anders of kan je even wachten.

O

Prijs is ok, kan waarschijnlijk beter vinden. Maar het aanbod is heel groot en je hebt diverse modellen om uit te kiezen en het komt allemaal goed toe. Als er iets mis is kan je een berichtje sturen en krijg je sowieso respons op een paar dagen.

achat facile

facile pour commander

Levering wat te laat maar het is dan toch geleverd

Een paar weken na mijn bestelling had gemerkt dat ik mijn spullen nog niet had gekregen. Heb daarna gemaild naar het info adres en ze zeiden er is vertraging met de zenddiensten. Paar dagen later heb ik het toch binnen.

Soepel

Fijne duidelijke site, zorgvuldige en nette levering en ook met de mogelijkheid om achteraf te betalen. Heel gemakkelijk bestellen zo.

tip top

nooit problemen; levering tot nu toe altijd op tijd

Goede kwaliteit, netjes

Vind het prima. De powerbank doet wat ie moet en snel. Voor die prijs, zal ik nog mensen aanraden. Enkel jammer dat wordt gezegd dat er op 24 uur geleverd wordt maar het bij mij bijna een week (ma-vr) heeft geduurd. Het zijn ook een beetje onduidelijke instructies van de powerbank.

Reparatie geslaagd

Ik ben tevreden in mijn ervaring met Stuff Enoug. Bieden een fijne service hoewel soms aan de late kant, en geven ook regelmatig extra kortingen aan trouwe klanten.

veel sneller ontvangen dan gedacht

ben blijkbaar één van de gelukkigen als ik het zo mag zien xD

meer dan 1 maand onderweg

Al 1 maand geleden bestelt en nog mailt men "nu binnen 18 werkdagen geleverd". Ook klantenservice reageert pas na een week

Franchement déçu.

POWER BANK SIGNALEE EN STOCK PUIS APRES COMMANDE ET ACHAT, ON M'INFORME QU'ELLE N'EST PES EN STOCK. ( PERTE DE TEMPS). J'AI DEMANDE LE REMBOURSEMENT IMMEDIAT DE 59,90€ DANS LES PLUS BREFS DELAIS. JE NE VEUX PAS DU TOUT DE MODELE DE REMPLACEMENT.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Topper

De service is prima. Hoesje dat bij mij aangekomen was, was gebarsten. Gewoon een mailtje met een foto naar hen sturen en ze zenden meteen een nieuwe uit. Topper.

Zoontje is helemaal over de wolken van zijn kado !

Supergoed verzorgd !

Titel

Ik heb nog maar eenpaar bestellingen geplaatst dus mijn mening kan nog veranderen. Desalniettemin kan ik zeggen dat de producten altijd goed waren, gewoon zoals beschreven met kwaliteit materialen. Maar ik heb nu al twee keer moeten wachten voorbij de 'maximale' bezorgtermijn. Dat terwijl het al vastgesteld staat op een lange 2 weken. Ook dat is niet helemaal duidelijk, pas na bericht van de klantenservice te ontvangen wist ik dat het zo lang kon duren. Dus zou het duidelijker doen maar vooral sneller leveren!! Jullie kunnen echt goed zijn als dat word rechtgezet.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren