Goede kwaliteit, levering in orde.

Heel blij van de powerbank die ik (eindelijk) heb ontvangen. Vandaag alles getest en alles prima, helemaal als verwacht. Zending heeft pil 2 weken geduurd, net een dag op tijd voor mijn vakantie. ''

heeft even geduurd maar

beschermglaasje sinds vandaag binnen.

Schlechter Kundenservice, schlechte Ware

Habe eine Stuff Certified® Solar Power Bank mit 2 Ports 80.000mAh bestellt. Diese konnte mein Handy noch nicht einmal voll laden, dafür ist das Gerät viel zu teuer. Habe dies reklamiert und warte immer noch auf Antwort... Bin nun über 60,00€ los für nix...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top informatie van de klantenservice

Toen ik bestelde zag ik dat er iets van 24 uur stond dus dacht dat ik het de volgende dag zou krijgen. Vreemd genoeg was dat niet zo en heb ik contact opgenomen, bleek dat de levering tot 2 weken lang kon duren. Wel jammer maar niet super erg en de klantenservice is heel vriendelijk en geeft de informatie die je nodig hebt.

correct

erg tevreden snelle levering op deze warme zomerdag en goed verpakt

Gewoon goed

Gewoon goed nog geen problemen gehad. Prijs kwaliteit zit goed en je krijgt duidelijke berichten over waar je bestelling is.

Ondanks een hevige vertraging is toch alles goedgekomen

Nou een hoesje verwacht je meestal dat die snel wordt geleverd, maar bleek dat ie een levertijd van 2 weken had. Dat had ik niet gezien bij het bestellen. Dan bleek de bestelling ook nog eens met een week vertraagd te zijn maar kreeg een dikke korting voor mijn volgende aankoop die ik direct ga gebruiken. Zeer fijne behandeling uiteindelijk.

Dramatisch

Ik heb een powerbank besteld van €54 + verzendkosten. Zodra die binnen kwam na 3 maanden was het waardeloze kwaliteit en klopte het niet met de afbeelding op de website. Ze zouden leveren binnen 2 weken en dat werd 3 maanden. De knopjes werkte niet en de powerbank is niet eens €0,99 waard. Ik heb de powerbank geretourneerd en moest weer verzendkosten betalen om hem naar België te versturen voor €13. Een aantal weken later kreeg ik een mailtje dat het retour niet werd geaccepteerd en daarna heb ik niks meer van het bedrijf gehoord. Dus oppassen bij dit bedrijf OPLICHTERS! Ik ga zelf ook naar de politie om aangifte te doen. En alsjeblieft mensen LET GOED OP!!! NIKS BESTELLEN HIER ANDERS HEBBEN JULLIE LATER SPIJT

Topervaring

Snel & vooral goedkoop

Vervanging heel gemakkelijk & perfect

Heel tof dat ik zelf mijn scherm kan vervangen. Bij de apple winkel kan ik net zo goed een nieuw model kopen voor die reparatiekosten. Hier kost het nog geen 30 euro en misschien een uur van je tijd als je wat professionelen volgt op een filmpje. Volgende keer weer!

Komen lever afspraak niet na

3 maanden geleden een hoesje besteld, nog steeds niks binnen, geen geld terug, waardeloze antwoorden van de klantenservice. slechtste besluit ooit

Maken waar wat ze beloven

Mijn bestelling zijn (bijna) altijd op tijd gekomen met één uitzondering waarvoor ik een grote korting heb gekregen. De klantendienst neemt verantwoordelijk moest er iets misgaan dus dat is prima. Verder heel tevreden van de aankopen tot nu toe.

afspraken niet nagekomen en geen contact

Ik heb een powerbank besteld als verjaardagskado. Volgens de website 1-2 weken levertijd. na 3 weken mail gestuurd of ze weten wat er aan de hand is, of ze kunnen aangeven wat de status is. Geen reactie, ook niet na reminder. Nu maar hopen dat het product (nadat de verjaardag al is geweest) nog aankomt..

Wederom goed!

Zoals vorige keer werd ik door de mensen van de winkel keurig bediend. - Levering vond plaats na iets meer dan een week - Het product is mooi en kwalitatief - De prijs was klantvriendelijk Betrouwbare en makkelijke ervaring.

Oplichters.

Iets bestekd, die zelfde dag laten annuleren want vond het ergens anders goedkoper. Kon niet annuleren want het was “ al verzonden “. 2 maand later pas ontvangen, ongeopend geretourd, en nu moet ik alsnog betalen, omdat hun het niet geloven, omdat het pakketje nooit is terug gekomen zeggen ze. Maar ze willen geen onderzoek laten uitvoeren door DPD ookal heeft DPD dit voorgesteld . Dus ipv dat iets 52€ kost, moet ik al 100€ betalen dankzij incassobureau kosten, en niet enkel dat, ik moet iets betalen Dat ik 100% heb geretourneerd, ongeopend en alles. Enige nadeel: DPD post bij ons, geeft zelden een ticket dus dit kan ik niet aantonen.

Stevig glaasje. Snelle en perfecte levering. Geen opmerkingen.

Eerste keer al goed!

Tot nu toe geen enkel probleem gehad bij mijn eerste aankoop. Simpel te bedienen tv box kan ermee zien wat ik wil wanneer ik wil. Volgens de levertijd (8 dagen om precies te zijn) werd het geleverd en in een goede staat. Raad het iedereen aan!

netjes

prima site en bij problemen vriendelijke klantafwikkeling

Ben er altijd blij van

Meestal snel geleverd met kwaliteit. Ik heb amper negatieve ervaringen en als er een keer iets is wordt het supersnel en goed opgelost. Enkel punt is opletten met de prijs, ze zijn niet altijd het voordeligst

BEstel er al enkele keren maar de laatste keer was de levering heel erg vertraagd

Moeten jullie beter naar kijken

Perfecte iPhone onderdelen

Je vindt er bijna alles voor telefoon reparatie. Zie dat ze ook heel wat anders hebben maar koop hier eigenlijk enkel schermpjes en batterijen. Leveren gebeurt altijd snel en prima aangepakt met levermogelijkheden zoals je normaal hebt met BPOST. Netjes verpakt en kan bij bringme ook geleverd worden. Zal hier blijven bestellen tot ik iets beter vind!

goedkoop

duidelijke website snelle levering

Blij van product maar de verpakking is ondermaats

Product prima maar de verpakking laat te wensen over. Koptelefoon werd bij mij geleverd in een plastic zakje en er was geen officiele doos bij. Leveren gebeurt niet even rap als bij andere winkels.

Positief

Alleen positieve ervaringen bij stuff enough Beste prijzen

Niet zonder moeilijkheden

Qua productaanbod en service in een woord top. Als je een bericht stuurt krijg je gauw en welwillend antwoord op al je vragen. Aanbod is heel ruim waar je makkelijk al je benodigdheden kan vinden. Qua levertijd zijn er blijkelijk nog wat drempels om over te raken: mijn bestelling heeft bijna een maand geduurd voor aankomst. Nog een verbeterpunt: artikelen die niet meer voorradig zijn graag van de website halen.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren