rien à dire c'est top !

tout était parfait, tres facile d'utiliser cette site

Conform de verwachtingen .

De prijs is lang niet altijd de laagste maar niet bepaald hoog Als iets je niet bevalt kan het terug en doen ze er niet moeilijk over . En goede en mooie oplosing voor de klant. Het bestelsysteem is eenvoudig te gebruiken . Leveren is (bijna) altijd binnen termijn .

Goede artikelen en makkelijk bestellen

Ik heb de gezochte artikelen zeer gemakkelijk gevonden op de site. Handig bestellen en betalen. Maar leveringen lopen aan de trage kant van de voorspelling.

Blije klant

Prima website met grote collectie spulletjes Geweldig geregeld

Topervaring met Stuff Enough !!

Ze hebben bijna alles wat ik zoek !! Klantenservice altijd vriendelijk en behulpzaam. Grote keuze en zeer goede service. Super snelle levering en alles altijd netjes verpakt ! Prijs/kwaliteit goede producten

Best goed.

Al veel besteld en vrijwel nooit problemen. Als er iets is dan helpen ze je verder, hoewel soms langzaam. Vindt het oké.

Goede webwinkel!

Goede service en veel mogelijkheden van levering door de goede verzendservices. De klantenservice denkt echt mee, zo heb ik onlangs iets retour willen doen maar een betere oplossing aangeboden gekregen. Omschrijvingen zijn duidelijk en je weet altijd wat je koopt. Bestellingen wordden netjes en op tijd afgewikkeld. Een van de besten wat mij betreft!

Top en snelle levering

Top en snelle levering

Bagger

Bestelling nooit ontavngen en geld kwijt! Zeeeeeeer slecht en triest!

Prettig

Bestellen en leveren uitstekend gewoon...

Mindere ervaring vanwege het lange wachten

Ik heb ergens in de loop van vorige maand mijn bestelling geplaatst en die pas in de loop van de week gekregen. Vond het best verbazend dat ze je dan vragen om te reviewen. Als je berichtje stuurt zijn ze erg verontschuldigend maar blijft toch jammer als je na zo lang je bestelling nog niet vast hebt. Misschien ongeluk gehad.

wij zijn blij!!

duidelijke voorwaarden bij bestellen , mooie brilletjes , efficient geleverd met goede verpakking

Eerlijke webshop

Al vaker besteld en ik ontvang altijd degelijke producten. Klein minpunt is de levertijd.

iPhone AAA+ scherm

Goede leverancier heb de bestelling snel ontvangen!!

Zeer degelijke webwinkel

Alles komt tijdig. Duidelijke informatie omtrent je levering. Betalen gemakkelijk.

Bestellen makkelijk en enorme keuze

Het is een ruime site met uitgebreide informatie over ieder product. De klantenservice is makkelijk bereikbaar, je word altijd vriendelijk behandelt. Veel duidelijkheid over het hele proces en wanneer je ontvangt. Wat ik lastig vind is dat de levertijden dan weer anders zijn per product. Moet je altijd goed opletten. En soms kan het dan nog later komen.

Helemaal tevreden

Alles compleet

Kann nichts Negatives sagen

Support ist aber immer bemüht gute Lösungen zu finden. Ich bin mir dem Service und der Abwicklung fast immer zufrieden. Sehr gut!

Heel erg tevreden over het geleverde.

Eergister een Xiaomi lader besteld en die heb ik vandaag al binnen. Is heel stevig gemaakt en werkt gewoon prima.

Van harte aanbevolen!

De mensen zijn makkelijk bereikbaar via het ticketje dat je kan openen. Makkelijk bestellen en ze laten je bestelling open zodat je later kan betalen. Hoeft de deur natuurlijk niet uit dus dat is altijd prima.

Goed geregeld

Mijn bestelling was te laat maar ik werd erg goed geholpen door de klantendienst dat appreciëer 'k wel

Bonne expérience

Souvent bon et facile. Le délai de livraison est respecté !

Geweldige online shop

Een goede verzending en keurig op tijd en goede service.

Soepele bestelling

Helemaal oké

Na meer dan een maand mijn bestelling pas ontvangen. Ik ga nog moeten nadenken voor ik opnieuw beste

De spullen werken naar verwachting. Maar de levering bleef veel te lang uit. Heb een korting gekregen voor de volgende bestelling maar had liever gehad dat het op tijd was.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren