Comfortabel en snel

Goede ervaringen tot nu toe.

Gewoon zelfde service als de grootsten maar met een betere prijs

Breed aanbod met veel keuze naar betalingen. Heel aangenaam op je telefoon bestellen. Als er iets teruggenomen moet worden doen ze daar niet moelijk over. Heel simpel bestellen en je hoeft er niet over te twijfelen.

Redelijk

Vriendelijke medewerkers en nette prijs

Met regelmaat gebruik gemaakt van Stuff Enough

Verdient toch een review. De producten zijn goed, in het algemeen scherp geprijsd en worden altijd correct geleverd. Bij vragen aan de klantendienst moet je soms een paar dagen wachten maar ze zijn altijd gepast en professioneel. Ik betaal altijd via Klarna vind ik heel makkelijk. En dat kan bij de meeste sites niet.

vind hier altijd goede producten op vooraad. duurt wel af en toe wat langer dan vermeld. kleine spullen komen in de brievenbus toe dat is wel prettig.

Compleet

Top bedrijf met ruime keuze. Je kan alles wat je wil weten makkelijk op de site terugvinden.

Keurig opgelost.

Er zijn sets te vinden waarmee je je iphone helemaal zelf kan repareren en nog vrij makkelijk. Zeker eens de moeite waard.

Pluspunten

- Ze verkopen zo goed als alles voor je telefoon - Staan open voor sugesties - Levering is tijdig - Betalen per factuur is mogelijk - Contact is makkelijk te maken

zeer tevreden van de klantenservice van stuff enough, maar niet van de levering

kreeg bij de bestelling een berichtje dat mijn bestelling na 2 weken geleverd zou worden. 2 weken later krijg ik een bericht van stuff enough dat er vertraging is en nog 18 dagen zou duren.ik heb het pakketje gekregen sinds 5 dagen na dat bericht. ze zijn altijd heel vriendelijk en helpen je verder als er iets is en doen hun best. soms kan er niets aan doen natuurlijk.

Top dienst met compensatie vertraging

Na een vertraging en nieuwe zending heb ik de bestelling gekregen en er zat een kado bij.

Kom ik weer!

Topdienst snel en topkwaliteit

mindere goede ervaring, heel spijtig van de levering

ik was bij de aankoop heel blij van de prijs die ik in belgie kon vinden. maar dat bleek toch niet uit belgie te komen en werd verteld dat het twee weken zou kunnen duren , komt die pas na drie weken! vandaar de prijs, verras je dus niet.

Fijne klantenservice!

We hadden een probleem met een leveringsadres maar door de tussenkomst van Stuff Enough is dat goed opgelost.

wordt niet moeilijk gedaan over terugsturen .

aankoop van nieuwe smartphone beviel me helaas niet en kon die zonder issues terugsturen geen probleem met de telefoon zelf maar had het iets anders verwacht

Sneller antwoorden op mailtjes

Ik heb altijd al gekocht zonder problemen maar moet toch aangeven dat de communicatie tegenwoordig wat minder is. Misschien is het druk maar je kan soms wel 4 dagen wachten op je antwoord. Doe er iets aan mensen.

bestellen is de moeite waard

je krijgt goeie kwaliteit en scherpe prijzen met mindere levering

vertragingen bij bestelling maar compenseren

vorige week een bestelling gemaakt op dinsdag. op woensdag krijg ik een email dat het allemaal pas maandag geleverd zou worden. mailtje gestuurd om de track informatie te bekomen en dat kreeg ik op vrijdag, beetje laat dus. maandag kwam de bestelling aan zoals beloofd met een van die spinner speelgoedjes erbij als kado. vond het wel een mooi gebaar van hen.

Plezierige servicedienst

Ze helpen je snel en zijn hjeel vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Waardeloos

Zit al vanaf 25 maart op mijn telefoonhoesje te wachten :(

écran plus épais

l'écran est plus épais que celui qui est remplacé. 2.2 mm au lieu de 1.6. l'écran sort de son logement et la sensibilité des 2 zones tactiles en bas de l'éran (à coté du bouton) pas terrible : il faut appuyer fort au risque de casser l'écran

• Nous recommanderiez-vous? Non

Enige nadeel is de levertijd.

Het is een gebruiksvriendelijke site en de berichtgeving is netjes als je je bestelling hebt geplaatst, maar wat betreft de levertijd die vind ik heel langzaam.

Tevreden

Bestel hier graag

Ideaal voor mij!

Betaalbaar, betrouwbaar en met goede service!

Moeilijk te beoordelen want ik heb de helft nog niet ...

Afgelopen woensdag een paar hoesjes besteld, gaat makkelijk via de site . Heb een van de hoesjes afgelopen vrijdag al gekregen maar het 2de is nog altijd niet binnen .

Netjes

Duidelijk, goeie producten en goeie service.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren