Topper!

Ik heb alles volgens de afspraak in huis gekregen. Beste prijs die ik heb gevonden en geen leveringskosten. Enkel kost het meer om met Paypal te betalen.

bon site

convivial livraison gratuite

kom wss nog wel eens terug

als ik iets nodig heb

Producten TOP, klantendienst TOP, levering NIET ZO TOP

Ik kreeg een heel mooie koptelefoon maar pas na vertragingen van meerdere weken. De klantendienst is heel vriendelijk en biedt de hele tijd excuses aan. Jammer dat dat het niet sneller maakt...

prijzen iets te hoog

de prijzen mogen scherper voor de levertijd die aangeboden word. ergens anders vind je het paar euro duurder maar direct geleverd.

Mooi ding!

Perfecte site. Vlot geholpen bij problemen. Heel snelle levering.

heel gemakkelijk dat je achteraf kan betalen

goed & snel

Kan ik met een gerust hart kopen

Bij elke bestelling krijg je altijd direct informatie over leveringen Als je vragen hebt kan je terecht Niet goed geld terug

Meer dan voldoende.

Prima. Nog nooit geen problemen gehad qua bestellen of bezorgen.

3 op de 4 bestellingen zijn probleemloos verlopen

gewoon goed toch voor de meeste van m'n bestellingen. kwam hier voor de eerste keer om een hoesje te bestellen en daar was ik heel blij mee dus nog eentje bestelt. daarna even niets gekocht. derde aankoop vond vorig jaar plaats maar daar waren veel problemen met leveren en terugsturen... vorige week toch nog 'ns geprobeerd en weerom tevreden.

Gewoon goed

Levering - snel Aanbod - groot Kwaliteit - hoog

flexibel

vele betaalopties gemmakelijk

Het gaat heel erg langzaam

Eerst en vooral moet ik zeggen dat deze jongens hun best doen om je te helpen . Maar dan het negatieve ... Ik heb mijn bestellen in maart geplaatst en uiteindelijk pas vandaag in totaliteit gekregen . Er kwam een eerste zending in maart maar dat was niet het juiste, dan kwam er een nieuwe maar daarop moest ik bijna een maand wachten . Natuurlijk niet normaal Kan ik helaas niet aanbevelen

Top webwinkel

Worden veel producten aangeboden en je kan alles snel vinden. De levering is zoals gezegd 1 tot 2 weken.

leuke shop maar verzenden aan de trage kant

*-*

Top bedrijf doet niet moeilijk

Het is geen gedoe om te bestellen kan gewoon snel moet adres niet eens ingeven omdat het op paypal staat. Zouden meer winkels moeten doen ipv enkel met je pasje.

Netjes

Mijn bestellingen zijn netjes ingepakt en snel geleverd. Zeer tevreden over deze site!

Gezond verstand voor aandacht aan de klant!

Ik heb met David gesproken over een paar vragen die ik had met een horloge. Had het niet helemaal goed uitgelegd maar kreeg van David een mooie mail terug met alles erop en eraan en zo kon ik er zelf aan uit. Heel goed klantenbegrip!!

OK

Over de jaren paar keer bestelt Meestal goed

Snel & makkelijk!

Fijne online winkel!

Levering tijdig, achteraf betalen, prima service!

Volgens mij biedt Stuff Enough prima service. Het kost weinig moeite om te bestellen en achteraf betalen is mogelijk. Afspraken worden nagekomen want de levering is telkens tijdig. Verder geen ervaring gehad.

Goed maar doen er lang over als je er niet naar vraagt

Artikel retour gestuurd en aanvankelijk na langer dan een week nog geen terugbetaling ontvangen. Mail gestuurd en een dag later was het al in orde. Stuur dus zeker een melding.

kon veeeel beter

jammer dat ie zo langzaam komt!!!

fraaie hoesjes!

snel ontvangen super!!

Naar verwachting

Ik ben dik tevreden met de geleverde kwaliteit. Gewoon wat je verwacht van een aankoop in België. De tracking gegevens moet je wel opvragen als je die wilt.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren