Snelle dienst

Snelle dienst

mediaspeler gekocht, na 2 weken ontvangen, goede uitleg

duidelijke omschrijving en goede handleiding bij de mediaspeler zelf. de levering neemt enige tijd helaas. gelukkig kan je achteraf betalen voor zekerheid.

Klantvriendelijk

Je krijgt constant updates over de bestelling en als je een ticket aanmaakt krijg je snelle respons.

Bij retour geen geld terug

Zit een hoop nep reviews bij dit bedrijf.. Bij retour krijg je je geld niet terug.. Contact krijg je niet hoe je het ook probeer. Bestel hier niet

bedankt voor de goeie service!

de bestelling is snel aangekomen.

Het is misschien niet direct goed maar ze komen ervoor op wanneer er iets is

Mijn eerste ervaring met deze winkel was redelijk goed maar niet zonder problemen. Ongeveer een week na besteld te hebben kreeg ik alles toe. Maar de batterijlader deed het niet. Maakte niet uit hoe lang ik oplaad, het zou niet werken. Dus heb ik contact opgenomen en (helaas) 3 dagen gewacht op een antwoord. Het positieve is dat ze direct een vervanging hebben gestuurd en daarover ging hun bericht. Dus verder moet je niet echt iets doen want het wordt direct geregeld, geen discussies ofzo.

Magnifique

Livraison pratique et rapide toujours!

ik ben fan!

ik heb het prachtige horloge zonet ontvangen en ben extreem tevreden over de kwaliteit! gewoon uitstekend.

Uitstekend alles keurig op tijd bezorgd

Moet je ook niet thuis voor zijn want als je iets kleins bestelt komt het in de bus toe. Prima dienstverlening

Niet de goedkoopste maar het is zeker een scherpe prijs voor betrouwbaarheid.

De gemaakte afspraken rond mijn aankoop werden nagekomen. -Levering: op tijd -Verpakking:netjes

er moeten een aantal zaken worden nagekeken

plaats af en toe al een bestelling bij stuff enough en dat ging meestal oké helaas komt het de laatste tijd steeds vaker voor dat de bestellingen erg laat worden af geleverd, of er nieuwe zendingen moeten gestuurd worden omdat ze ze verliezen wil jullie vragen om daar toch naar te kijken want zo kan je wel eens iemand verliezen voorlopig raad ik jullie nog aan vanwege de kwaliteit van de onderdelen en het aanbod

Alles ok

Alles ok mit einkäufen. Keine Erfahrung mit Serviceabteilung.

Geekregen

Snel de producten

bestelling en aflevering in orde

nog niet teleurgesteld het zijn mooie hoesjes kan je niet mee fout gaan

Tevreden klant

Bestelling op dd 7 april besteld en vandaag (14 april) gekregen. Mooi binnen de vermelde termijn met nog een week over. De prijs (die laag is vergeleken met velen) is extreem goed voor de kwaliteit die je ontvangt. Goed behandeld en voor herhaling vatbaar

gemakkelijk

ben vanuit 2dehands naar deze site gestuurd en zo direct de scooter gevonden die k al even zocht!!

Topprijzen

Er zijn goeie koopjes in te slaan (en veel kortingen op het internet te vinden) :]

Bestelling op tijd binnen in meerdere delen?

Diverse producten besteld waaronder hoesjes maar ook een oplaasbare haai. Alle spullen werden op tijd geleverd hoewel in verschillende pakjes (?) en het is duidelijk wat er gebeurt als je de bestelling hebt geplaatst.

goed!

kan makkelijk afrekenen en je ontvangt het snel.

Satisfait du produit

Erreur de bpost mais sinon bon.

Kan momenteel niet hoger dan een 7 geven gezien de service..

Bijna altijd op tijd soms kan het langer uitlopen had ik gemerkt bij mijn vorige bestelling.Gelukkig ging het dit keer weer goed. Biten een paar opmerkingen hier en daar ben ik vrij tevreden over alle aankopen.Maar zorg er aub voor dat je mensen sneller te woord staat!

Nogmaals bedankt jongens!

Wederom goed.

al paar keer besteld

tot nu toe liep alles gesmeerd ik zou nog terugkomen

Betrouwbare partij die afspraken nakomt.

Snel in huis en betaling is makkelijk kan je via klarna doen dan ben je zeker. Vertrouw het wel maar het helpt dus houden zo! Als ik zeg snel moet je dat wel relatief zien. Er was een gegeven levertermijn van 2 weken en het was in de brievenbus na paar dagen.

Kan je niet mee misgaan

Speciale elektrische tandenborstel besteld. Het is een prima ding en werkt naar verwachting. Prijzen zijn marktconform.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren