Goed verloop van de bestelling.

Je kan makkelijk je model vinden en heb veel keus tussen de kleuren. Na bestellen word je keurig op de hoogte gesteld van hoe het in elkaar zit. Ongeveer een week verder heb ik mijn beschermertjes gekregen.

Pakketje op tijd geleverd

Mooi op tijd bezorgd met meldingen over de leverdatum en je kan kiezen of ze ergens anders afleveren als je niet thuis bent. Het is een prima apparaat.

bestelling kwam snel aan

Service zonder gezeik

Ontevreden van de aankoop, netjes teruggestuurd en terugbetaald. Zo moet dat.

Producten naar verwachting.

Gemakkelijke site en goede bezorging. We hebben een verwarmertje gekocht en werkt perfect naar verwachting. Daar zal ons dochter blij mee zijn.

jammer

als jullie meer willen verkopen moet je echt sneller zijn

Op en top

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Artikelen vrijwel altijd optijd geleverd, uitgezonderd sommige gevallen. De gevraagde producten voldoen perfect aan onze verwachtingen. TOP!

Netjes op tijd en naar wens.

opladers voor mijn telefoon besteld

pakje op tijd binnen

Top bedrijf

Wij hadden een product gekocht wat geretourneerd moest worden wegens omstandigheden. Heel vriendelijk en zonder enige tegenspraak netjes terug kunnen sturen voor een kordate terugbetaling. Ik recommender het aan iedereen. Keurig.

Redelijk goed, meerdere aankopen

Vind hier meestal wat ik zoek In prijs soms heel goedkoop Je moet erop wachten

Gister besteld, vandaag geleverd.. Binnen 24 uur! Perfect

Extreem lange levertijd - 2 maanden

De eerste twee bestellingen verliepen goed, maar helaas moet ik ook mijn ongenoegen uiten over de wanprestaties van mijn laatste bestellingen. Ik heb er maar liefst 2 maanden op moeten wachten!!

Echt geen fan van het hoesje.

Vond het geen goede kwaliteit. Teruggestuurd en terugbetaling gekreegen.

Een 8 lijkt me redelijk

Op zich een goede afhandeling van de bestelling en mooi product. Enkel krijg je nogal droge mails terug als je naar de bestelling vraagt.

voldoende

zeker niet slecht. de produkten zijn op orde. maar een minpunt is zeker de levering. komt pas na een halve maand.

De bestellingen verlopen zoals je zou verwachten.

Tot nu toe altijd makkelijk mijn bestellingen kunnen doen. Je kan afrekenen via je mobieltje en hebt geen pasje nodig. Super enthousiast over mijn nieuwe oortjes!

Kastanienstraße 7 Köthen 06366

Geen enkele negatieve opmerking!

Geweldige service!! Snel en correct!! Producten in goede staat.

Goede winkel voor reparateurs

Heel blij als reparateur! Alles word altijd netjes verzonden en de volgende dag bezorgd!

probleempje opgelost

heel goed geholpen door een hele vriendelijke medewerker

Klantenservice zoals je mag verwachten

Naar aanleiding van mijn vraag heel goed geholpen met de reparatie van de batterij door de hulp van David. Blijkbaar moet de batterij eerst een paar dagen opgeladen worden voor die helemaal top is.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

So far so good

Nog geen problemen gehad met Stuff ENough buiten de langzamere levering. Als ik het niet snel nodig heb kom ik waarschijnlijk terug.

Goede site

Ik heb er verschillende dingen besteld en mijn ervaring was uitstekend.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren