Heel blij met de lange retourtermijn

Kon vanwege omstandigheden niet meteen de bestelling retouren. Gelukkig werd me gezegd dat je daar 30 dagen mee kan wachten en vandaag me geld terug.

mindere ervaring

pakketje kwam te laat... gsm al beschadigd....

Ookal zijn er mindere dingen, wordt dat goed aangepakt

Na een defecte powerbank te ontvangen in heel erge staat was ik heel teleurgesteld en dacht dat ik mijn geld kwijt was. Uiteindelijk heel vriendelijk contact gehad en een vervanging nagestuurd gekregen. Dat is op zijn minst een prima service.

Geweldig goed geregeld allemaal!

Nu reeds mijn vierde bestelling geplaatst. Het zijn heel correcte jongers. Altijd nagekomen aan leverings periode en alle betaalopties zijn mogelijk.Een bedrijf waar je op kan vertrouwen.

geen klachten

goede productkwaliteit idem verzending

Tevreden

Altijd blij met de servce van deze jongens. Al paar keer besteld, keertje in midden COVID19 en nog kwam het op tijd!! Ditmaal de dino met afstandsbediening besteld voor de kleine. Hij is er heel blij mee.

in een woord knap!!

snel, kwaliteitsproducten!

Voilà je reviens

Qualité supérieure, soucieux de l'environnement et bon service

Goede ervaring, faire prijs en makkelijk betalen.

Bij stuff enough terechtgekomen vanwege een korting die werd aangeboden. Met rondkijken op de site heb ik een mooie cover en een sigarettenlader gekocht. Kon met Klarna afrekenen zonder moeite. Top ervaring.

Teleurgesteld in de duur van de levering

Zou een stuk beter zijn als het rapper aankomt. Dat is niet meer van deze tijd.

Matige kwaliteit

Powerbank vertoonde na een week al een barstje...

Retour wordt correct verwerkt, mooie service

Bestellen en levering verliep volgens het plan. Jammer genoeg was het product niet naar wens en moest ik het terugsturen. Opletten want het kan niet terug naar het adres op de doos, je moet het bij hen opvragen. Retour correct terugbetaald.

Goede aankoop

Hoesje is nog mooier in het echt

Zie ervaring

Eerst en vooral moet ik zeggen dat de vervang LCD schermen die ik besteld heb zeer kwaliteitsvol waren en gemakkelijk geïnstalleerd werden. Dat is positief. Dan nu het negatieve... toen ik na twee weken de bestelling nog niet had gekregen nam ik contact op met de klantendienst. Die vertelden me dat er 10-18 dagen vertraging zou zijn opgelopen:: nou dan, 10 dagen gewacht en nog steeds niet, nu zeggen ze dat het 12 dagen zou duren. Bleef steeds langer worden maar dan toch (na langer dan een maand) kreeg ik het.

alleen maar lof

goede afhandeling van vragen ,en topkwaliteit .bedankt.

Like it should be.

Clear website, good communication and excellent handling, all according to the promises made on the site and in the emails. I would give it a 9.

Prima verzorgde bestelling

Ik ben bijzonder tevreden over snelle levering en service, bedankt. Je kan gerust een mailtje sturen en ze helpen je verder. Ook de reparatie ging foutloos.

goede en snelle verwerking

Probleemloos in gebruik genomen. Snelle bezorging!

Top.

Juiste artikel, juiste prijs

Na lang zoeken heb ik dan enkel het cameraatje gevonden waar ik naar zocht. Had die paar jaar geleden gezien ergens maar toen niet gekocht en dan toch besloten om het brilletje op te zoeken. Verder is de behandeling heel snel en de prijs goed. Kom misschien nog 'ns teru voor iets anders.

perfecte serves

prettig contact.ze helpen je snel met vragen.

Prettige ervaring

Bestelling met drie verschillende hoesjes vandaag ontvangen. Leverbelofte niet helemaal nagekomen. Maar wel blij met de hoesjes die passen en zien er veilig uit.

Goed bevallen.

Prima kwaliteit/prijs verhouding. Het is mij goed bevallen.

Erg vertraagde levering!! Zorg dat je kan wachten

Bestellen , opvolgen en verpakking gaan allemaal goed. Maar op de levering moet je kunnen wachten, gelukkig had ik de camera niet direct nodig maar dat nam een kleine maand!!

Onderdelen voor reparatie besteld...

De bestelde artikelen heb ik netjes ontvangen. Betaling gebeurt simpel via Klarna.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren