Decent overall

Overall pretty good, exactly in accordance with the procedure indicated on the site. Emails about when and how everything was shipped. Just would like for the delivery to occur earlier. :S

Soepel gedaan

Vlot en gemakkelijk afgehandeld.

topshop!

makkelijk besteld en sneel ontvangen

Lens voor telefoon

Ik kwam na wat speurwerk voor een lensje voor mijn telefooncamera op deze site terecht. Besloten om wat te kopen, bestelling kwam na paar dagen toe. Opengedaan en zag dat er een stukje niet inzat. Ondertussen na paar berichtjes het ontbrekende stukje ontvangen.

extreem late levering

de zending was veels te laat toen ik berichtje had gestuurd hadden ze een nieuwe gestuurd en gelukkig kwam die wel maar we zijn ondertussen wel 3 weken verder ;(

Manipulation rapide. Les produits sont livrés rapidement. Le produit que j'ai acheté plus la livraison sont très bien. Ce qui est promis sur le site est effectivement rempli.

de bestelling werd correct geleverd en de aankopen voldeden aan de verwachtingen.

Tevreden koop gedaan.

Echt een goede winkel. Het bestelde telefoonhoesje werd de volgende dag al geleverd en ziet er uitermate goed uit. Elders gekeken voor ik kocht maar hier was het de lagere prijs.

Grote keuze

Ik kon kiezen uit verschillende hoesjes voor mijn model en ze waren allemaal aantrekkelijk. Uiteindelijk toch eentje moet kiezen en ben er echt tevreden van!

Prima.

Snel handelende klantenservice.

goed in orde problemen worden aangepakt

accu besteld voor de iphone,na een week in huis,maar defect. ik heb een nieuwe zending gekregen,maar die was niet te volgen omdat het per brievenbuspost word bezorgd. even bang dat ik er geen zou krijgen want die wou maar niet komen. maar vandaag toch de nieuwe accu binnen.

3.5 sterren

hoewel de levering deftig was, kwam die pas na 14 dagen toe minder goed

Complete info en duidelijk.

Veel info rond producten en ook hoe je moet retourzenden. Je kan de informatie die je zoekt makkelijk vinden. Hoesjes komen allemaal op tijd aan een deftigee prijs. Betrouwbaar.

toch nog volgens afspraak

ondanks dat er vertragingen zouden zijn heb ik de bestelling nog op tijd gekregen.

Katastrophal

Vorsicht bei diesem Anbieter. Absolute Abzocke Smartwatch ohne Ladekabel zugesendet. Nach sofortiger Reklamation immernoch kein Retourenschein . Das ganze geht jetzt schon über klarna über ein halbes Jahr. Und die 30 Tage Rückgaberecht wurde nichtmal bei unvollständiger Ware angenommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top winkel

Tot nu toe elke levering op tijd. Paar keer op de valreep om 16u besteld en toch de volgende dag binnen. Ook zeer vriendelijke klantendienst maar dat duurt soms langer dan de genoemde 48 uur die je krijgt als je aanvankelijk een bericht stuurd.

très bien

très bien, livraison sous 1 jour. produit fonctionne parfaitement.

Beste winkel voor reparateurs

Top aflevering en hele goede originele onderdelen. Moet je hier voor zijn.

Teleurstelling

Afhandeling verliep soepel maar helaas was het product een teleurstelling. Kon het aan de helft van de prijs vinden op de markt. Jammer.

Juist ontvangen paar dagen geleden

Zondag op 20/02 besteld. Deze vrijdag vond ik het in de brievenbus. Beetje laat maar geen contact opgenomen omdat ik het niet direct nodig had. Voldoende feedback en info via geautomatiseerde berichten.

snel en heel goede kwaliteit

Een mooie 10 voor deze mensen!

Een aanrader voor iedereen

Dit is een heel gemakkelijke site om iets te bestellen en (misschien?) de goedkoopste. Keurig en snel ontvangen

Waren precies op tijd

xxx

Het is een goede winkel

Bezorging was top. Via mail een kleine uitleg gevraagd hoe ik de smartwatch moest opladen want dat was niet meteen duidelijk. Dagje op antwoord gewacht maar uiteindelijk wel goed geholpen. Heel vriendelijk en gedreven service.

OK

Le deuxième achat s'est bien passé

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren