Parfait

La livraison s'est bien passée et l'étui est très beau

Uitstekende service

Ik heb om een kleine korting gevraagd en die zonder tegenspraak gekregen, heel fijn als ze je meteen goed behandelen. De bestelling kwam op tijd en het kwam in de brievenbus toe.

waar voor je geld

handige en betaalbare powerbank

Betrouwbare winkel voor je telefoon

Ik heb al meerdere malen besteld en dat gaat altijd correct volgens plan. Een keer kreeg ik een oplader kapot binnen, maar dit werd snel opgelost.

Een webwinkel waar ik vaker koop

Heel tevreden, voor mij een betrouwbaar adres. Nog nooit een klacht gehad, is snel met versturen en service is vriendelijk ga zo door.

Eerste keer besteld en direct een mooi product!

Telefoonhoesje

Weer een telefoonhoesje besteld: dat ging prima. Kreeg niet exact dezelfde die ik besteld had want er was een standaard bij. Maar dat maakt het enkel beter.

Slecht

Ik heb hier een smartphone hoesje gekocht. Op de website stonden foto's van het hoesje, en hier was ik op afgegaan. De titel van het hoesje was Xiaomi Redmi Note 5. (zelf heb ik een Xiaomi Redmi 5) Omdat de foto's overeen kwamen met het model dat ik nodig had heb ik dit besteld. Na een paar weken is het bestelde materiaal toegekomen. Nu blijkt dat het hoesje andere camera-uitsparingen heeft dan datgene dat op hun website staat. Ik heb contact opgenomen via de kanalen dat ze op hun website aangeven. Dit is een ticket aanmaken. Ik krijg na weken nog geen reactie. Dan maar via Whatsapp contact opgenomen. Na 6 dagen reactie op Whatsapp. Ze geven toe dat ze foute foto's bij het artikel geplaatst hebben, maar willen geen retourticket sturen. Ik mag het wel terugsturen op mijn eigen kosten. Ik ben totaal NIET te spreken over hun service. 1 raad: Koop hier NOOIT iets!

Leider ist das Gerät Schrott, man kann nicht einmal ein Handy laden .

Wartezeiten ohne Ende und zum Schluss steht man alleine da, Geld weg, Gerät Mist usw

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bonne expérience

Belle boutique, livraison rapide et bon service client.

details

tevreden maar kleine notitie: klanten zouden meer details moeten kunnen achterlaten.

Goede ervaringen met aankopen

Pakketje in goede staat ontvangen en op tijd geen problemen gehad. Sterke winkel. Het enige nadeel is dat veel artikelen door andere leveranciers geleverd worden en dan heb je een langere levertijd.

Parfait

Un traitement toujours fluide de votre commande et une livraison ultra rapide

Waarde

Je krijgt echt waarde voor je geld als je erop kan wachten

Generally a good experience but there was one issue

I ordered 6 different items from this shop but one did not arrive yet. I am in contact with them and they said it was lost so they sent a new one which I have to wait for.

prima webwinkel, duidelijke site en je kan betalen acheraf

Heel tevreden doe zo voort !

Héél tevreden ! Stipt geleverd naar de verwachting. Als je met vragen zit word snel en heel vriendelijk behandeld. Prima bedrijf dus, en als er wat fout gaat word het snel opgelost. Ik ben van de levering door bpost wat minder tevreden, die kwam heel laat in de dag.

Uitermate goed!

Overzichtelijke site met zeer veel artikelen en een duidelijk bestelproces. Prima in alle opzichten. Zeer positief van deze website!

Gewoon klasse

Op tijd met de levering en voor een mooie prijs

Helemaal top

Heel tevreden over eerste aankoop. Vlugge levering en wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Moyenne

Je découvre cette appareils comme j ai déménagé je ne sais comment le contacter ?

Tevreden klant - iPhone hoesje aankoop

Uitstekend groot aanbod je vindt er sowieso een hoesje dat je aanstaat. Er zijn ook mooie aanbiedingen tussen en als je goed zoekt kan je ook veel kortingscodes terugvinden. Dankje voor de service!

Gut

Es wurde pünktlich geliefert

uitstekende service

ze doen wat ze beloven en leveren goedkope producten die goed hun werk doen

Wow!!

Super entreprise, livraison rapide, excellente offre. A recommander absolument !!!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren