:) !

snelle levering, goede klantenservice

Bestelling volgens afspraak verlopen

Heb zonet alles binnen. Was wel even wennen aan de levertermijn ben ik persoonlijk niet gewend...

Echt nicht

Weder Versendungsnummer dabei noch innerhalb 24 Stunden da. Ich habe bestellt vor 3 Tagen, weiss nicht wo mein Packet ist und warte

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en accuraat

Tevreden klant! Korting voor kerst, koop ik meteen!

Ben er blij mee

Goede ervaring.

net op tijd het pakje gekregen

het is gelukkig op tijd gekomen en het zoontje is heel blij met zijn speelgoedje let wel op want als het langer duurde was het te laat!!

Bon magasin

Tjrs facile. Vous n'avez pas à cherchr longtemps.

Concurrerende prijzen en alles leverbaar

Je kan hier zowat alles terugvinden als je goed genoeg zoekt. De serviceafdeling is goed bereikbaar en klantvriendelijk. Vakkundige aandacht bij vragen of problemen en ze nemen je serieus. Keertje wel vertraging gehad daarvan geen maximale score.

Late levering maar vriendelijk

De klantenservice heeft me op de hoogte gehouden van de vertraagde zending Jammer dat het later komt

topdienst

pakje snel binnen

Geen moeilijkheden bij retouren

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ik mijn bestelling annuleren. De bestelling was al onderweg en kon niet gestopt worden, maar kon het wel makkelijk retouren toen ik het binnen had. Word niet moeilijk over gedaan.

Prima webshop, blij!

Je kan uit heel veel kiezen en je krijgt de spulletjes op tijd volgens afspraak. Tiptop in orde! Mooi

OK

Grotendeels goede ervaring gehad buiten dat het een paar daagjes te laat kwam. Bijna te laat voor kerst wat een probleem geweest zou zijn.

Topper

Goede en betrouwbare ervaring

Ideale klantenservice die je meteen helpt

Wat een topservice. Powerbank besteld en die snel gekregen maar het knopje werkte niet het was de hele tijd al ingedrukt en zat zo vast. Heb me dan bij de klantenservice gemeld en na één mailtje lieten ze al weten dat er een vervanging op weg is en die heb ik sinds vandaag binnen. Deze werkt wel perfect.

Waardeloos bedrijf

19 juli 2021 een telefoonhoesje besteld. Na een tiental beloftes dat er een nieuw hoesje verzonden zou worden, tot op de dag van vandaag ( 20 december 2021) GEEN hoesje. Verzocht het bedrag terug te storten, maar...... ook dat niet. Geschillencommissie ingeschakeld, afwachten wat daar uit voortkomt. ADVIES plaats geen bestelling bij deze firma, komen hun beloftes niet na.

Is heel goed aangekomen

Op tijd voor de grote dag!

Verwarmertje bestelt. Zonder schrammen of breuk compleet aangekomen en het is een erg sterk dingetje. Men kamer is meteen weer warm!

Snel, goedkoop & makkelijk

Ik geef geen 5 sterren want perfectie bestaat niet, maar vind het wel een topper!

Goed bedrijf heel veel keus

Juiste hoesje gevonden!

Gewoon super!

Altijd snel en op tijd bezorgd. Gisteren voor het eerst de klantenservice nodig gehad om een artikel te retourneren en dat ging ook goed. Ze zijn heel vriendelijk en willen je helpen.

Op tijd en betrouwbaar

De bestellingen komen steeds op tijd onbeschadigd toe en je bent altijd op de hoogte van de status Doe zo voort mensen!

Aankoop weer goed verlopen!

Super handige webwinkel koop hier graag.

professionele service om van te spreken!

Uitstekende productverpakking

De manier van verpakken is heel goed. Fragiel beeldje besteld en was al bang dat het beschadigd zou aankomen maar toch niet! :)

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren