Bestelling niet ontvangen

Mijn vorige bestelling tot 2 keer toe niet geleverd... Hierdoor heb ik andere maatregelen moeten treffen en ergens anders moeten kopen. Gelukkig wordt er niet moeilijk gedaan over het terugbetalen als het niet meer voor je lukt. Wel oprecht jammer dat ik de bestelling niet heb...

Geweldige service die wordt nagekomen

Leuk! Op tijd besteld en je hebt het dan ook de volgende dag. Echt gewoon 100% perfect!!!

de levering bleef heel lang uit het was bijna te laat!!

pas op

Goede producten en goede verzending keurig op tijd

Heel grote site met veel mooie aanbiedingen voor de nieuwjaarsperiode. Steeds een zeer uitgebreide en gedetailleerde beschrijving. En ook correcte levering. Dat zou nog mogen!

geen commentaar

de bestelling kwam snel gelukkig een mooi hoesje gekozen!

Eenvoudig en snel!!

Cadeautje is op tijd aangekomen goed op tijd voor kerst :) Top webwinkel met super klantenservice

+++

Great as always

Fijn en snel

Eenvoudig bestellen en veilig betalen. Korting erbij!

vetrouwelijk

top opgelost het foute product gekregen maar ook het juiste niet lang nadien netjes geregeld en moet niets terugsturen mijn complimenten

Geen klachten

Levering op afspraak. Alles zeer goed!

facile rapide et utile

bonne description des produits, adresse de confiance avec un bon service, livraison rapide

Vele zaken besteld

Aantal keer al gekocht en tot nu best tevreden. Telkens mijn bestellingen op tijd ontvangen. Een keertje was een powerbank die ik heb ontvangen kapot aan de knop maar ze hebben direct een vervanging gestuurd. Niets terugsturen, heb de defecte powerbank en de nieuwe hier!

Topper

Doe al heel lang boodschappen op het internet en nogmaals blij met ook deze winkel.

Heb extra betaald voor express levereing,maar nog niets ontvangen.

Ik bestel hier niets meer.

Waardeloos

Ik bestelde een telefoonhoesje en kreeg binnen een dag bericht dat mijn bestelling binnen 24 uur zou worden verstuurd. Daarna kreeg ik bericht dat dat telefoonhoesje niet meer leverbaar was en dat ze eenzijdig besloten hadden om ons een andere te leveren. Ik had een mooie bewerkte besteld en nu zou een bruin hoesje worden geleverd waarvan er 13 in een dozijn passen. En die kunnen je overal kopen. Maar geen gedoe van gemaakt en eerst maar afwachten omdat het wel mee zou vallen. Na een week nog niets geleverd en contact gezocht. Toen kwam de aap uit de mouw. Mijn hoesje kwam gewoon van een Chinese website en werd doorgestuurd naar mij. Had ik dat maar geweten dan was ik veel goedkoper uit geweest. En ik kreeg een linkje wanneer het werd geleverd en toen ontdekte ik waar het hoesje weg kwam. Nog een paar keer geïnformeerd en ik kreeg steeds andere horen. Uiteindelijk werd het hoesje een maand later geleverd. Achteraf realiseer ik me dat ik vooraf de reviews had moeten bekijken dan had ik hier echt niets gekocht.

Tous les articles commandes ont également été livrés la prochaine, ce qui est parfait pour la livraison rapide. Les articles sont exactement comme decrit.

AAA+

heel lang heb ik bij dit bedrijf mijn onderdelen besteld. vroeger kwamen de zendingen nogal traag aan maar dat is met de tijd altijd beter geworden. kom ze ook geregeld op ebay tegen daar kijk ik of er geen goedkopere zijn maar vaak zijn zij de goedkope! zal zeker nog blijven bestelling zolang ik reparaties doe.

alles is in orde ... bestelling en verzending waren snel, het product komt overeen met de beschrijving ... ik ben tevreden

bon service client

c'est bon et facile quoi que vous commandiez

Reparatie foutloos geslaagd

Als je op tijd bestelt krijg je de onderdelen nog de volgende dag. Ze hebben wat voor alle iPhones dus echt handig.

Hele nette aflevering van de bestelde goederen. David van de klantenservice zal je vragen snel behandelen. Wel opletten want de levertijd is langer dan je wss gewend bent.

Heeft zijn voor en nadelen, maar vooral goed !

Zelf vind ik het een prima website om spullen te bestellen. Ze bieden soms echt extreem goede prijzen als je op de kortingen let. De levering is zeker niet de snelste maar het is voldoende. Voor de paar keren dat ik hun heb gesproken heb ik een goede ervaring gehad. Ze willen je daadwerkelik helpen.

Top online winkel! Goede communicatie per mail

Heel aangenaam dat t zo kan. Kom ik misschien nog terug!

De service is heel netjes

Tot nu toe geen enkele klacht. Ik ben snel en vriendelijk geholpen en de bestelling kwam op tijd toe zoals beloofd.

Voldoende

Kwam iets te laat bij mij. Maar ja, overal gaat wel eens een keer wat mis. Ik neem het zelf niet te kwalijk.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren