super!

toppie

Comme écrit

Une question un peu difficile, est résolue super conviviale! Super site où je peux trouver beaucoup de ce dont j'ai besoin.

Proficiat jullie doen het goed!

Soms staan er dingen die niet geleverd kunnen worden dat kan erg vervelend zijn. Je krijgt wel een voorstel om iets anders te kiezen en daarbovenop een prijsje dus het wordt correct aangepakt . Uiteindelijk best tevreden over stuff. En bijna altijd goedkoper dan elders.

4/5

Leveringen normaal gesproken op tijd. Af en toe niet maar kan gebeuren. Goeie prijzen.

Mooi

Verrassend snelle levering. Zou meerdere weken duren en ik heb het al na nog geen week. Kan niet klagen. :}

Dankje!

Geweldig geholpen door David via whatsap. Zelf heb ik helaas geen verstand van reparaties maar dan toch geprobeerd omdat het blijkbaar best te doen is.Heb een filmpje gevolgd maar uiteindelijk toch een paar moeilijkheden gehad. Na advies van David is het allemaal gelukt. Super!

Goed gedaan.

Verschillende dingen van het bedrijf besteld en dat ging altijd heel gemakkelijk. Kan gewoon via paypal direct betalen en voila de volgende week is het binnen.

complimenten!

helaas pech gehad met de tv box, maar goed geholpen en binnen een paar dagen een nieuw apparaat.

Tevreden over de koop!

Super bedrijf. Was aangetrokken door de prijs en gratis verzending, dan moet je wat onderzoek doen. Dat was grotendeels goed met hier en daar wat minder. Kan je nog klarna gebruiken wat de hele zaak een stuk aangenamer maakt.

Ik vind het een rare site maar het gin wel goed

Op tijd mijn hoesje binnen en het is een goed hoesje

Leverbelofte niet nagekomen...

Heel jammer het heeft een week langer geduurd voor ik het pakje aankreeg.

Directe oplossing ideal voor de klant

Graag wil ik via deze weg aangeven dat jullie een super dienst hebben. Eerst defect ddingetje ontvangen, kan gebeuren. Na het melden kreeg ik gewoon direct een nieuwe ze zeggen niks van terugsturen ofzo het is gewoon direct opgelost. Kortom, klangerichtheid echt top!

tof

tof

100%!

Zoals gebruikelijk was het contact met de medewerker van de winkel heel plezierig. Ze zijn heel begrijpend en duidelijk in wat ze zeggen. Zo krijg je een oplossing die je beide leuk vindt.

Topper

Veilig en fijn bestellen ! Ik ben heel tevreden over de hoesjes.

Top service en klanten contact .

Wij zijn zeer tevreden met de bezorging en service . Kreeg een briefje in de brievenbus om op te halen in het postkantoor .

mooi

gewoon goed! ik kijk dan naar snelheid van de levering en de prijzen vooral

Helemaal opgelost

Powerbankje gekocht maar die deed helaas niet wat hij moest doen. Gemeld aan de klantenservice dat ik hem niet meer wil en ze hebben eme en vervanging van een andere powerbank voorgesteld waar ik nu wel blij mee ben. Fijn dat we uiteindelijk tot een gepaste oplossing zijn gekomen! Wel jammer dat het 6 dagen heeft geduurd om de vervanging te sturen.

helemaal goed!

zeer blij met de mediaspeler

Guter Laden

Sehr zufrieden. Schon viel bestellt und meist in Ordnung.

Vandaag gekregen volgens afspraak. Duidelijkheid over de bezorging.

Tevreden over de service van Stuff Enough. Ze bieden heel veel producten aan en je krijgt updates als er vooruitgang is met de bestelling.

Dankje

Topsite. Altijd perfecte bestelling.

Jammer genoeg niet op tijd

Het was een drukke periode bij de postbezorging en daardoor had mijn bestelling een vertraging van wel 18 dagen. Dat hebt ik uitgelegd gekregen door David van de helpdesk. Dat is heel jammer want daarbuiten vond ik het allemaal wel heel goed. Oppassen met die vertragingen.

Thanks

I got the order broken. Contacted and perfectly resolved. Got the replacement today!

Prettig winkelen hier

Top zo makkelijk