Top bedrijf

Bestelde geleverd volgens afspraak. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het aanbod is heel ruim en je hebt veel keuze tussen de fidget dingetjes dus ons zoontje kon er makkelijk een kiezen.

je krijgt wat je koopt en het wordt op tijd geleverd in je brievenbus

en daarbovenop geen probleempjes dat verdient een 10!

Uiterst betrouwbare webshop

Goede kwaliteit van de producten en de logistiek werd heel goed geregeld.

Heel aangenaam verrast met deze webshop !

Prachtig bedrijf, wou dat je overal zo'n klantenservice kan vinden ! Meestal vindt je op dit soort sites wel goede deals maar zit erachter heel weinig ondersteuning en zo eindig je met een spijtige aankoop . Nu las ik dat de reviews heel goed waren dus toch wat gekocht en ik ben aangenaam verrast ! Het komt op tijd toe binnen de vermelde termijn en mijn vraagjes werden erg kordaat beantwoord . Mij zie je nog wel eens terug in de toekomst :Y

Moins d'expérience

De bons produits mais il ne faut certainement pas 24h avant de l'avoir à la maison. Je dirais de ne pas en faire la publicité.

Hele fijne en volledige webshop

Heel veel produkten beschikbaar aann mooie prijzen. Kan wel rapper geleverd zijn vind ik.

topper

alles binnen

Echt geen goede ervaring

Ik heb alles wel nu maar het was echt een ramp. Bestelde artikel was op voorraad en zou dag na bestelling en betaling geleverd worden. NIET dus! Na veel heen en weer mailen kreeg ik te horen dat het 18 dagen zou duren..... Nu, na bijna 3 weken heb ik de bestelling pas in huis. Echt niet fijn....

Exzellent

Superschnelle Lieferung und superfreundlicher Kundenservice. Mehr brauchst du nicht.

Extreem goede klantenservice

Pakketjes komen vrijwel altijd optijd en ze hebben een ongelooflijk breed assortiment van hoesjes echt supervel opties. Vriendelijke mensen van de klantenservice die helpen als er problemen zijn. Eerst stellen ze je meestal iets voor en als dat niet lukt dan kunnen ze het vervangen of terugbetalen. Echt goed dat t zo word aangepakt.

Een enorm groot aanbod en goed georganiseerd!

Proficiat!

Jammer

Sinds kort hier enkele bestellingen geplaatst en 2 van de 3 gingen helemaal goed, no problemo! Jammer is de derde bestelling na bijna een maand nog niet toegekomen. In mijn gesprek met de klantenservice laten ze me weten dat het nog 18 dagen kan duren... Da's toch echt geen acceptabele termijn? Zware minpunten daardoor.

Ca va

Cela s'est passé comme prévu.

Duidelijke en eerlijke site

Tot zover heb ik goeie ervaringen. De levering komt op tijd hoewel best langdurig en de info over de producten is correct.

Goede behandeling door de klantenservice

Als er een probleem is kan je berichtje sturen en krijg je een goede oplossin voorgesteld. Kan wel zijn dat er nog moet geretourneerd worden.

Toch alles goed geeindigd

Was eerst niet zo zeker over de winkel vanwege sommige slechte ervaringen diek hier las. Maar dan zag ik dag je achteraf kan betalen zo ben je zeker van je stuk. Heb inmiddels het product binnen en het is helemaal goed. Dank je!

Hulde aan de klantenservice!

Echt goed & snel geholpen met mijn vragen

Goede producten

Hey bijna altijd tevreden met de snelle verzending en producten.

Bijna niks aan te merken, retours gaan helemaal goed

Nooit echte issues gehad ben altijd netjes geholpen. Een keertje was een batterij niet helemaal zoals het moet zijn. Teruggestuurd en meteen een nieuwe gekregen. Dat vind ik dus zo bijzonder goed.

Buon prodotto

Spedizioni, prezzi e servizio clienti eccellente. Ma è difficile da cercare

Compleet

Betrouwbaar. Ik doe zeker nog zaken bij jullie.

ça s'est bien passé pour moi

livraison rapide

Voor mij is alles in orde

Al vaak iets besteld, nu net ook een hoesje voor de nieuwe gsm net binnen. Altijd aangenaam verrast van de prijzen en de levering is niet altijd zo lang als vermeld wordt.

Helaas ontevreden levering loopt te lang uit...

Hoewel het product goed is heb ik die niet optijd gekregen... Er stond vermeld dat het binnen 1 a 2 weken wordt geleverd en zelfs binnen 24 uur verzonden maar het heeft een ganse maand geduurd.....

Waardeloos bedrijf

Heb op 19 juli een telefoonhoesje besteld. Nu ruim 3 maanden later nog geen hoesje binnen. Diverse mails verzonden met de vraag waar de bestelling blijft. Elke keer excuses, maar geen hoesje, echter is gewoon op voorraad. Advies: plaats aub géén bestelling bij stuff enough. Komen hun afspraken niet na.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren