Beeindruckend

Sehr zufrieden mit den bestellten Produkten. Gestern bestellt und heute geliefert! Wir werden auf jeden Fall öfter hier bestellen.

Heeft weken geduurd

Echt jammer dat jullie zo langzaam leveren. Anders kon het goed zijn.

helemaal top !

gewoon alles perfect van bestellen tot leveren. blij met het hoesje !

Snel antwoord op vragen en goede dienst

Grotendeels goed. Kleine tegenvaller (product wilde niet starten) die snel werd opgelost door de leverancier. Snelle beantwoording van de vragen.

bonne expérience 5/5

livré rapidement par DHL informations claires sur la commande bravo au service client !

Review verdient!

Correcte levering bij alle bestelde producten tot nu toe.

Topper

Top webwinkel! Voor ieder wat wils te vinden in elke prijsklasse en dan nog aanbiedingen. Altijd alles op tijd binnen een week gekregen.

Top klantenservice

Zeer goede ervaring met de klantenservice. Pakketje was kwijtgeraakt door Bpost lieten ze me weten. Er werd meteen opnieuw besteld voor mij en de nieuwe zending kwam nog binnen termijn.

het kwam op tijd aan

snelle levering en product zoals beschreven

De bestelling gebeurt moeiteloos en heel vlot

Meer kan je niet vragen

Bedankt

Vaak iets besteld en altijd prima. Gaat meestal iets trager dan bij andere winkels maar je betaalt ook wat minder.

grazie

molto bene grazie per il servizio

Pakketje ging helaas kwijt maar de klantenservice heeft het goed aangepakt

Pakket met hoesje is kwijtgeraakt. Kreeg van de support dienst dan de optie voor een directe terugbetaling of ze konden het opnieuw sturen. Fijn dat ze je laten kiezen, persoonlijk ging ik voor de nieuwe zending want het maakt me niet uit om nog even te wachten.

Gratis geschenkje erbij!

Goede webshop voor je telefoon spulletjes in NL. Ook cadeautje ontvangen bij de bestelling, dat is pas klantvriendelijk!

Heel goed gedaan

Zeer goede product voor lage prijs en heel rap verzonden

De aanbiedingen zijn top maar...

Er zijn veel goede aanbiedingen en veel dingetjes die ik nergens anders terugvindt dus daarom koop ik hier. Alleen best jammer dat de meeste spulletjes makkelijk weken duren voor het bij je aankomt. Als jullie dat nog kunnen veranderen ben ik er zeker van dat je meer klanten hebt.

alles op tijd bezorgd dus ik ben uiterst tevreden.

even reactie plaatsen ;

Mooie firma, heeft voldaan!

Blij met de levering en het product.

Goed verpakt en verstuurd

Altijd goed verpakt en verstuurd, top winkel voor cadeaus

Een super bedrijf!

Fijne winkel die haar zaakjes goed op orde heeft. Powerbank was helaas defect bij ontvangst, kan gebeuren natuurlijk. Niet eens iets moeten terugsturen, gewoon berichtje gestuurd en kreeg meteen een tweede nagestuurd!

Lekker!!

Tot nu altijd goede kwaliteit en heel tevreden van mijn aankopen. Momenteel nog een lopende bestelling waarvan het pakket is zoekgeraakt, maar heb al contact gehad en ze sturen al een nieuwe. Nog even afwachten maar ben er zeker van dat dat ook in orde komt.

Neben dem großen Sortiment punktest du immer mit pünktlicher Lieferung und einfacher Navigation im Onlineshop. Sehr zufrieden!

prima winkel

aantal keer besteld en meestal top. 1x iets retour gestuurd dat stuk was. goed opgelost.

Gewoon prima en zonder nadeel

Ik wist niet meer zeker welk artikel ik hier had besteld dus heb de bestelling opgevraagd. Gelukkig was het wel juist en ik heb heel snel antwoord en levering gekregen. Ook niet te duur.

juste vite comme il se doit

parfait

Hoornzeelstraat 55 1