Gewoon betrouwbaar en makkelijk

Regelmatig spullen besteld en snel geleverd gekregen. Nog geen ervaring met defecte of kapotte dingen dus heel fijn.

Dankje

Top aanbod en snelle service.

Ik heb nog geen slechte ervaring gehad, alles ging prima van bestelling tot levering.

Heb een kortingscode aangeboden gekregen bij het bestelen, de prijzen zijn niet hoog en er worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Zo betaal je niet te veel en weet je meteen waaraan je toe bent. Geen negatieve opmerking!!!

Gewoon zo het moet

Zeer snelle levering. Komen afspraken na.

Groot assortiment

Koop hier veel, producten zijn goed. Levering en betaling goed geregeld, verpakking kan wel efficiënter om verspilling tegen te gaan.

Ik ben erg tevreden

Meestal hele goede service. Zelden contact hoeven hebben met de klantendienst.

Top klantenservice denken voor je!!

Zeer goede ervaring met klantenservice van dit bedrijf. Pakket was kwijt geraakt door BPOST. Klantenservice van Stuffenough benaderd via whatsapp en binnen de paar uur antwoord en werd er een nieuwe bestelling geplaatst waardoor ik mijn pakket alsnog de volgende week in huis had.

Goed opgelost

De levering kwam op tijd (maar vind ik toch wat te lang). Eén keer kapot product geleverd, contact leggen met klantenservice ging wat moeizaam maar was perfect opgelost.

alles goed afgehandeld

in orde!

Prima producten en vriendelijke service. Soms zijn de producten wat duurder maar je krijgt telkens korting aangeboden. De bezorgtijd is over het algemeen vrij goed en goed verpakt.

tevreden klant

snelle verzending en prima levering

Tevreden van mijn aankoop

goede ervaringen mee mijn bestelling was wel laat maar daar maak ik geen punt van ik kreeg het netjes verpakt geleverd en het is topkwaliteit

Uitstekend ik ben blij over de afhandeling van alles

Topproducten en heel goede afspraken. Minpuntje is wel dat de levering 2 weken kan duren.

Solution rapide

Il y avait une bosse sur l'écran mais a été rapidement remplacé

Opletten met de verpakking

Vlotte levering, leuk assortiment en goede kwaliteit koptelefoon. Wel opletten dat je beter verpakt want het kon net zo goed kapot zijn..

Heel attente service altijd goed geregeld

Tevreden met de snelle levering en de klantvriendelijkheid. Tot nu toe van 3 aankopen nog niets geretourneerd. Wel al keertje iets defect ontvangen maar ze hebben me dan meteen een nieuwe gestuurd.

Lees verder

Naar mijn ervaring gaat het allemaal best goed. Als er iets voor je telefoon in andere winkels niet meer is vindt je het vaak nog terug hier.

top lokale winkel!!

Veel keuze, makkelijk bestelproces en kan gelukkig betalen met paypal

Mijn niet goed werkende hoesje conform vervangen!

Netjes na paar dagen mijn hoesje ontvangen. Alleen helaas werkte de magnet vanop het hoesje niet het bleef namelijk niet dicht. Ik heb een ticketje gemaakt op de site en er werd die zelfde dag nog een berichtje naar mij gestuurd dat er een nieuwe wordt gestuurd. Hele fijne dienstverlening ! Als er dan toch iets fout gaat is het goed wanneer dat snel opgepakt wordt !

nog nooit ontvangen

ik heb diverse mails gestuurd, zou verstuurd zijn, nooit iets ontvangen

Altijd snel en op tijd geleverd. Het is een prima groot assortiment dus je vindt wat je nodig hebt.

Mooi ik ben tevreden over de dienst

Vlotte en snelle afhandeling van de bestellingen, regelmatig veel acties zoals een korting die je krijgt bij het afrekenen. Heel blij dat het altijd wat goedkoper kan.

Degelijke winkel

Heb best veel dingen besteld inmiddels en voor het grootste gedeelte gaat alles goed en volgens levertijd. Keertje probleem met een leverancier gehad en dan duurde het wel ff langer. Voor de rest zijn de producten in orde.

Toujours bon

Entreprise fantastique! Toujours livrer rapidement et a un bon service.

Alles weer in orde!

Fijne winkel met kordate klantendienst en goede afspraken. De enige keer dat er een probleem was, was het zeer snel en correct afgehandeld.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren