A+

Superservice

Helaas teleurgesteld...

Op 9/09 een telefoonhoesje besteld en die is vandaag pas aangekomen... Heel jammer van de trage service... Heb inmiddels al een andere dus ga nog moeten terugsturen ook.

fantastische kwaliteit

de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend een aanrader dus om hier te bestellen

correct volgens verwachting

levering aan de trage kant maar dat was verwacht

Recommend!!

Nice website, good price and quality, fast delivery...so definitely recommended!!

Superfijn bedrijf!

Wat mij betreft kan het bedrijf niet echt beter. Je kan actheraf betalen, kan kiezen voor geen verzendkosten als je geen track informatie hoeft. De producten zijn heel goed, alles wordt op tijd afgeleverd en bij vragen wordt je vriendelijk geholpen. Wat kan er nog beter?

heel erg langzaam...

heb alles vandaag pas ontvangen na bijna een maand!!! ontevreden!!

helaas kapot maar ze lossen het op

het hoesje was na een paar dagen al stuk... toch een nieuwe gekregen.

Het product voldoet aan de verwachting.Uiterst snelle en correcte orderafhandeling. Prima!

Komen de afspraken na

Alles werd binnen de gestelde termijn geleverd. Als je iets bestelt duurt het meestal wel 5 werkdagen of meer omdat ze het van de leverancier leveren. Je vindt er van alles terug en aan een schappelijke prijs.

Snel

Snelle goede service

X

Product goed, levering snel, prijs meevaller wat moet er nog meer zijn

Levering volgende dag

Heel snel binnen Belgie! Top service!

Garantie verleend

In juli een Powerbank besteld en daar was eerst niks mis mee. Na een paar maanden viel de knop opeens erin! Erg geschrokken ervan en hoopte dat er nog garantie op zou zijn. Ik werd helemaal gerustgesteld door de klantenservice want ze stuurden meteen een vervanging die ik op een weekje ofzo ontving.

Ik ben wel te vreden

Wat een reacties hier allemaal :P

Einfach nur billiger Schrott

Die Powerbank hat nie im Leben 80000 mAh mit ach und Krach eine Handy Ladung auf Nachfrage wird erklärt man soll den Akku 20 Mal laden.... Einfach nur billig nicht wie versprochen!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

dankbaar voor de goede hulp

na de aankoop bleek het dat mijn korting niet was toegepast, heel jammer want het is een duur product.heb contact opgenomen via het formulier en ze hebben mij een terugbetaling gegeven van de waarde van de korting waar ik heel dankbaar voor ben!

Heel goed behandeld

Na een aanvankelijk foute bestelling van mijn kant werd zonder tegenspraak het product geruild en snel de juiste afgeleverd.

Wat een rommel

Geen informatie, geen stappenteller, de QrCose werkt niet, geen app beschikbaar op iPhone.. pure oplichterij! Doet niets wat er is de omschrijving staat..

Gewoon zoals het moet zijn!

De service is er snel bij. Contact via whatsapp verliep goed. Prima vertrouwde impressie.

Heel oplettende klantenservice

Meerdere keren besteld hier, altijd goede service bij onenigheden.

Topper

Super goede service en echt leuk hoesje

service apprécié

Le traitement de ma commande s'est déroulé sans problème et sans problème. bons produits !

Fijn dat de service zo goed wordt opgepakt

Het aanbod is groot en gevarieerd en de kwaliteit is prima. Nieuwe bestelling na een garantiegeval werd opgestuurd zonder extra kosten, en deze werd correct geleverd. Heel correcten zonder gedoe! Tref je niet snel ergens anders. <')

Schneller Service

Problem schnell per WhatsApp Chat gelöst