Ik vind het altijd een hele fijne winkel, mede door hun ontzettend goede service als er iets misgaat. Bestelling was verloren gegaan en kreeg al direct een nieuwe zending op hun kosten.

Best OK buiten de levering

In eerste instantie viel de service best tegen omdat ik het na 7 dagen nog niet had gekregen terwijl het de volgende dag zou komen al. Nu bleek dat dat een normale termijn was die vermeld stond.Ze blijven dus wel aan de afspraak maar zijn best langzaam in de levering.

rapide

site clair et livraison très rapide

Heel makkelijke winkel voor je telefoon benodigdheden

Ruime keuze in benodigdheden voor telefoon bescherming zoals protectors voor veel modellen. Makkelijk te zoeken in de winkel wat je moet hebben. Goede feedback van mij!

Toppie

Topper - snel bezorgd, goede prijs.

8.5

het product is goed.

Wat ik van een webshop verwacht

Mijn aankoop en betaling zijn prima geregeld en op tijd ontvangen. Maakt de beloftes waar.

Gered door de klantendienst

Mijn ervaring met deze winkel was heel slecht, mijn bestelling was er nog niet na drie wekeen en toen het wel kwam was de verpakking beschadigd. Ging een 1 geven maar heb na spreken met de klantendienst een gratis nieuwe zending gekregen die wel snel kwam en daarop een 10% korting.

oortjes gekocht

vandaag binnen ;p :)

Snelheid

Eerste aankoop bij jullie. De producten ontving ik best langzaam wat minder fijn is, snelheid is belangrijk! Daarnaast is de klantenservice wel kordaat

De afhandeling van mijn bestelling is snel

:-)))

Bien informé de l'état de ma commande

Ils font ce qu'ils promettent, rapide et fiable. Vous n'avez pas à vous retracer, si vous le demandez, ils vous indiqueront dans quelle phase se trouve votre commande. Un must pour tout le monde !

Vriendelijke mensen

Kreeg goede service bij mijn vragen.

Verpakking kapot (product in orde)

Mijn pakket is goed aangekomen op kot hier in Antwerpen. Op zich alles top, levering en product. Alleen wel opletten met de verpakking want die was kapot (gelukkig product niet)

völlig in Ordnung

es kam pünktlich an und meine frage wurde schnell beantwortet

Fijne shop

Ik heb al meermaals bij jullie spulletjes besteld voor mijn mobiele telefoon. Bij vragen nemen ze de tijd om die goed te beantwoorden. De levertijd laat wat aan de wensen over maar daar kan ik mee leven.

Uiteindelijk prima opgelost

Blij met deze winkel. Wanneer er iets fout dreigt te gaan is de klantenservice klaar om je te helpen.

Retourneren zonder moeite

Groot assortiment, de klantenservice is top. Retourneren gaat moeiteloos dat is voor mij een topwinkel. In totaal 3 bestellingen al geplaatst maar eentje was wel wat later.

:))

Uiterst tevreden over de behandeling van mijn aangekochte goederen.

Mindere ervaring

Product is goed maar heb er weken op moeten wachten ipv enkele dagen

Fijne klanten dienst met duidelijke informatie

Pakket wordt bij de buren geleverd maar er stond niet waar. Ik heb dan contact opgenomen en binnen 24 uur wist ik al exact waar het lag.

Het had enkele vertragingen maar de berichtgeving is vlot

Decent

The purchase went smoothly but there are several mistakes in the text on the website.

Beter product gekregen voor de prijs

Heel fijn. De bestelling was niet toegekomen maar de klantenservice heeft mij gecontacteerd. De zending was verloren gegaan en het product was niet meer op voorraad maar ze hadden wel een beter model om te sturen waarvoor ik niet extra moest betalen. Beste oplossing ooit!

Alles is vlot verlopen

Ik ben best tevreden en ga de volgende keer nog een bestelling bij jullie wagen. Hoop dat het weermaals goed gaat.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren