Topproduct, verzendtijd minder

Ik heb de bestelling vandaag gekregen en ik ben er heel blij mee!! Je moet er wel lang op wachten bij mij heeft het 2 weken geduurt

Het is goed en naar tevredenheid bezorgd

Bedankt ervoor

Snel, vriendelijke n kwaliteit!

Het is gewoon uitstekende service en kwaliteit Er is letterlijk niets meer wat je nog kan willen

fijne klantenservice en veel aanbod!!

Alles goed maar had het liever zonder zendingskosten

Tot nu toe altijd mijn bestellingen op tijd en goed ontvangen. Raar dat er nu wel wat kleine verzendkosten bijkomen.

Bravo!!

Doe zo verder met de service!

merci beaucoup j'ai bien reçu les étuis

Relatief goede service

Je krijgt bij dit bedrijf best een goede service want de prijzen zijn best mooi voor de handige producten.Het enige wat minder is aan de service is dat ze best langzaam leveren want het kan paar weken duren voor je het krijgt?

prima bedrijf

snel besteld en snel geleverd

Een mooie verassing!!

Ik was zeer verrast zo snel dat mijn bestelling bij mij thuis bezorgd werd en supernetjes verpakt. Geen schade aan het pakket of de binnenkant!

Tevreden van aankoop

Leuk speelgoed gekocht dat nog geen week later geleverd werd voor een hele scherpe prijs. Tevreden over de aankoop!!

good

all good

Voldoende

Uitgebreide assortiment en correcte communicatie. De kwaliteit van de producten ben ik heel blij mee. Maar ik moet toch aangeven dat ik vind dat de verzendending korter moet want twee weken vanuit belgie naar belgie is niet snel.

snel geregeld

heb een uitstekende levering gehad .

Behulpzaam en correct

Voorwaarden op de website zijn goed uitgeled en duidelijk, prijzen zijn gemiddeld aan de lage kant en de leveringen worden correct uitgevoerd. Meer moet dat natuurlijk niet zijn.

goede hulp van de klantdienst

tijdens het bestellen lukte de betaalkeuze voor afterpay niet. heb dan contact opgenomen en david vertelde mij dat dat zou komen omdat ik openstaande saldo heb wat inderdaad geval was.gelukkig hebben ze mijn aangeraden om in de plaats klarna achteraf te gebruiken en dat lukte wel

Kleine afwijking van de voorwaarden

Min of meer zoals beloofd alles ontvangen enkel duurde het een paar dagen langer dan de maximumtermijn (2weken)product wel goed

Beloftes nagekomen

Net voor 3de keer besteld, ze komen na wat ze beloven en als het een keer niet lukt dan maken ze dat proactief goed

Chapeau

Vanaf de bestelling tot aan de levering werd nagekomen wat er op de site beloofd was. De levering kwam na een week, mooi verpakt en deftig afgeleverd met informatie van het bedrijf. Het product is leuk, het werkt zoals het moet. Ik zou zeggen chapeau!

Fout rechtgezet

Wanneer er iets misgaat wordt dit netjes opgelost.

Positieve ervaring

In de avond om 8 uur besteld ookal zou het pas tot 4 uur tellen, volgende dag kreeg ik het al toe in de brievenbus. Heel voordelig en geen hassle!

effortless ordering with easy payment

very easy to order by phone and i can use apple pay in the shopping cart also very easy

Kwaliteit

Mijn product kwam later ondanks dat ik betaald heb levering volgende dag. Nu heb ik het wel een dag later kan ik nog mee leven. Het is een goed product

kapot product, opgelost

goede klachtenbehandeling maar het is jammer dat het product in de eerste plaats kapot is aangekomen.. ik heb een vervanging paar dagen later gekregen als tegemoetkoming

Speed

Je kunt je bestelling goed volgen als de de track & trace optie koopt. Snelheid!

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren