Waar voor je geld, maar levering wordt niet altijd nagekomen...

Na ongeveer 3 weken de bestelling ontvangen terwijl er stond vermeld dat dit maximaal 2 weken kon duren... echt wel jammer want dat kost punten... Nu ben ik wel blij met de producten van de aanbieder ze zijn allemaal best kwaliteitsvol.

prima snelle service

erg tevreden heb al paar keer besteld en altijd de volgende dag in huis

Veel keus

Goede keuze mogelijkheden en snelle en duidelijke status per mail en nog is korting!!

Topper

Prima levertijden, goed contact met de klantenservice. Het bestellen enzo gaat allemaal heel rap en ze zijn behulpzaam. Is wel voorkomen dat de levering niet wordt nagekomen dus dat is best jammer.

service

superr

Perfect op elk vlak!!

Heb de site teruggevonden dankzij de advertenties in google aangezien ze de laagste prijs waren. Als het een lage prijs is verwacht je wel wat mindere service maar dat heb ik helemaal niet gezien. De service is op en top! Kreeg de hele bestelling snel toe en mooi verpakking. Je wordt snel geinformeerd per email.

Slecht

Levering goed, daarna is het begonnen met het retour sturen geen terug storting van het betaalde geld. Na contact gehad te hebben is er 50% ingehouden omdat het artikel zogenaamd intensief gebruikt zou zijn. Nooit gebruikt geweest. Zeer slechte service ik bestel hier nooit niks meer.

top

snel, goed en goedkoop

Fijne ervaring

Heel erg bedankt voor de snelle aflevering van het speelgoed. Tof!

Ik had enkele vragen over het product wat ik wilde bestellen. De medewerkers van de klantenservice reageerde direct op de mail. Daarna heb ik besteld en ook volgens de afspraak en de gegeven informatie alles aangekregen. Hier ga ik zeker vaker wat bestellen!

een dikke 10!

keurig ontvangen en met zorg verpakt

Geen problemen gehad bij voorgaande bestellingen

Fijne maar grote webwinkel! Snelle leveringen en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling status. Net en duidelijk

Super duper!!

Handig, praktisch en betrouwbaar

Vrij lange levertijden maar wel correcte klachtenbediening

Mijn klacht werd heel snel en correct opgelost. Wel jammer dat het zo laat komt...

Alles toegekregen de dochter is er superblij mee!

Happy!

heel goed bedrijf en service

meerdere keren een bestelling geplaatst en de ervaringen zijn zeer positief.een keertje had ik een verkeerde model ontvangen en dan had ik foto's gestuurd naar hen en ik kreeg paar dagen later een vervanging van de juiste model.

2 weken verder en ik heb het ontvangen

heel correcte aanduidingen de levertijd wordt niet overschreden. ik had problemen met het scherm maar dankzij het advies van de winkel heb ik het opgelost gekregen. heel erg bedankt!

De moeite zeker waard

Uitstekende service. Pakketjes komen snel binnen. Altijd correcte communicatie! Je weet waar je aan toe bent.

Keertje iets besteld en dat is goed verlopen. Verder geen commentaar.

Nur ca. 2000 mAh auch nach 15x laden und entladen

Leider nur ein kleiner, flacher Akku verbaut ohne Aufschrift Nur ca. 2000 mAh auch nach 15x laden und entladen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

:-)

Bedankt voor de leuke aircooler!!

Mails worden snel beantwoord

Altijd snelle en correcte levering. Niets op aan te merken.

op tijd

altijd mooi op tijd en goed verpakt

Chapeau!!

Heel goed je krijgt alles binnen ongeveer een week en de producten zijn top. De prijzen af en toe iets duurder maar dat maken ze goed met alle service.

betrouwbaar veel info

snelle levering - goede info op site

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren