Een betrouwbaar bedrijf die alle toezeggingen nakomt.

Algemeen goed

Heel tevreden in het algemeen. De bestelling wordt snel bij je afgeleverd en als er zich problemen voordien kan je altijd mailen en dan helpen ze je verder

kwam snel binnen

Schnell und korrekt

Artikel sind gut beschrieben der Preis ist gut

Over het algemeen goed

Uitgebreid assortiment en concurrerende prijzen

Geweldige service

Ons hoesje wat ik een jaar geleden had besteld begon wat te versleten dus ik ging voor een nieuwe bij Stuff. Van bestelling tot levering is in deze winkel alles vlot verlopen. Je krijgt promotiecodes als je je mail ingeeft en kan daarmee meteen een korting krijgen. Je kan voor gratis levering kiezen en krijgt het ook snel. Kwaliteitsvolle verpakking en het product ook natuurlijk. Kortom; helemaal zoals het moet!

Net zoals het moet!

Alles ging naar wens. zeer tevreden

Snel en volgens de verwachting

Goed en breed assortiment. Altijd een goede ervaring. Betrouwbaar!

Nieuwe zending

Mijn bestelling was verloren gegaan. Kreeg meteen een nieuwe zending gestuurd met wachttijd van een week.

Fijne shop goed gegarandeerd

Tot nu toe al enkele aankopen gedaan Mooi assortiment voor redelijke prijzen Geen verzendkosten Nog niets misgelopen en kan achteraf betalen

prima!!!

zeer gemakkelijk en veel keus !!!!

Heel goed, problemen worden opgelost

De meeste bestellingen werden goed geregeld. Het ging een keer fout maa dat werd ook gefixt nog net op tijd.

Goedkoop & betrouwbaar

De verzendkosten zijn standaard laag. Heel prettig dat je ook achteraf kan betalen.

Netjes op de termijn

Snel aankoopproces. Duidelijke info over en goede levering bestelling. En netjes binnen het de afgesproken termijn geleverd.

8/10

Duidelijke informatie. Prijsgunstig. Bovendien worden de bestellingen altijd op tijd afgeleverd naar mijn ervaring.

gut

guter service

Sne;

Veel keus en de verzending wordt goed geregeld,zaterdag besteld en dinsdag de bestelling binnen.

De gekochte TV box voldeed niet aan mijn verwachting. Ik heb het teruggestuurd en kreeg van Stuff Enough meteen een terugbetaling.

Tevreden

Heel tevreden met jullie

Ruim aanbod

Goede winkel met goede producten. Het nadeel is dat veel artikelen door andere leveranciers geleverd worden, en dan moet je een paar weken wachten erop.

Chapeau

Goed bedrijf om dingen te bestellen snel in huis....en mocht er een probleem zijn dan is dat supersnel opgelost. Je krijgt veel aanbiedingen in je mail dus mij zie je zoiezo nog eens terug.

Op tijd geleverd.ben er erg blij mee.

Long waiting while also.pay the import duties

Long wait and pay the import duty even thought ordered it within Europe. If we have to.import it from China then we can do it directly. What's the point of ordering within Europe?

bedankt

bestelling dag daarna al binnen

Toppie

Zeer tevreden over de gehele aankoop. Van het moment van bestellen tot ontvangst en erna heel goed verlopen.

Hoornzeelstraat 55 1

3080 Tervuren