mooi hoesje en snelle levering maar niet het juiste :(

ik heb een verkeerd hoesje ontvangen.momenteel ben ik aan het wachten op antwoord van de klantenservice en zal ik updaten

Very good

Very good

???

je n'ai encore rien reçu ?

Snelle aflevering op 24 uur

Binnen 24 uur mijn bestelling ontvangen in de brievenbus. Heel leuk dat het zo snel gaat en je niet thuis moet zijn om je pakje te ontvangen. Geen bijkomende kosten of extra belastingen op je pakje.

Pluim!

De hoesjes werden op het beloofde tijdstip bezorgd en alles was in zoals beschreven. Dikke pluim!

Scherm na enkele dagen binnen

Snelle afhandeling van een eenvoudige bestelling. Verzending per post gaat per brievenbuspakje zo moet je niet thuis zijn.

Gute Lieferung

Sehr zufrieden mit diesem Shop

Toppie

Mooi en niet te duur voor de kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Perfecte timing bij levering, grote keuze uit producten en veel info. Zeker voor herhaling vatbaar, nu nog eerst zien of het allemaal blijft werken. ;P

goede verhouding prijs/kwaliteit

Mooi en niet te duur voor de kwaliteit

Bedankt

Speelgoed Pop it

Houdt zich aan de afspraken, tijdig geleverd Heel tevreden van dit bedrijf en mijn zoontje is heel blij met zijn speelgoed

hupla

simpel hoesje besteld en toegekregen op ongeveer 2 weken topkwaliteit

Nog stteds niet ontvangen

"Op voorraad - binnen 24 uur verzonden" Ja, maar er staat niet bij dat de item locatie China is ! Zit al 6 weken te wachten en het verdomde ding zit nu al een week in Duitsland volgens de tracking !!! Ter reflectie : zelfde item bij Amazon nl - helft van de prijs en binnen 3 dagen ter plaatse !!! Ik hoef het dus niet meer ...

De producten zijn in perfecte staat en mooi verpakt aangekomen.

Een goede leverancier die zijn afspraken omtrent levering en productkwaliteit nakomt.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden, heb de box al in gebruik en het geluid is compleet zoals je zou verwachten.

leuke winkel voor je telefoon

grote keuze voor elk model dat je je kan inbeelden met een glaasje en hoesje om je telefoon voelt het veel veiliger

Service

goed product maar niet snel

x

Professionele behandeling

Deze site is professioneel. Je kan er makkelijk bestellingen plaatsen en betalen zonder enig gedoe. Je kan ook chatten op whatsapp.

Prima prijs voor de producten die je ontvangt

En gemakkelijk bestellen op je mobiel en achteraf betalen zo hoef je er helemaal niets bij te halen. Heel goed.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en erg goede en snelle service

Kwaliteitsvolle producten

Goede keuze van de aangeboden producten, echt kwaliteit ! Je wordt hier tenminste geen brol aangesmeerd.

Wachtend op antwoord

Snelle levering en eerlijke prijzen. Echter is het iPhone 11 hoesje wat ik heb besteld niet het juiste, het lijkt voor iPhone X te zijn. Hoe moet dit nu verder? Review wordt aangepast naarmate de oplossing

Merci

Merci